- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.101
Ayrıca 3 fonk var..mama masası..yürüteç hoppalaŞuna bayıldımm
Ama 200 tl verilmez bi yürütece
Oy sör nefis nefisss...allahım bide bunla emeklese arkadan o toto yenmezmi ya..
Musaya 2 yaş aldıminstagramdan aldım canım. dolara göre fıyat verıyorlar. 40-45 arası degısıyor. ben tanesını 40 a aldım. 18 ay olandan aldım.
Durun
Sör yine damardan girdi
Kızı var mı
O evli mi
Onun çocuğu var mı
Önce hanginizin ki oldu
O zaman bakacak
Sen geç kalmışsın
Pembe simdi fislaniyodur
Benimkide kalkmak istiyo emeklemeyi begenmiyor artik. Ustume tirmaniyo. Basini bacaklardan sarkitir kanepeye tutunur kalkar bazen kalkamaz . Yorulunca Sarilip onzuma basini koyuyor. Yerde bi yerde durmaz. Surekli aglayarak is yaptiriyor. Birde uykusu gelir ama uyuyamaz onun huysuzlugunu yapar bide. Biz yemej yerken ana kucagina koyuyorum bana birseyler diyo. O andada ona bakip onunla ilgilenmemi istiyor. Yemesi eziyetli. Ben de bazen cok daraliyorum. Sesim arada yukseliyor. Pisman oluyorum . Agliyorsa aglamasi devam ediyor. Birsey yapmiyorsa guluyor. Annem bende sunnet oldugundan beri. O daha iyi uyutuyor. Ben sallarken kalkip sariliyor . Annemde kalkmiyor.
Bi ben kaldim sanirim yurutec kullanmayan. Acaba yurutec mi alsak esim diyor. Durmuyor yerde. Ayakta duracak illa. Uçurur yurutece dedim. Kararsizim. Ne aldiysam fayda etmedi .
Yazık ya kıyamamnasıl canları yanıuo kim bilir çıkarken dişler.ben de alıp evde bulundurayım bari
Hiuf çok normal yaşadıkların
Hamilelik lohusalık çocuğu büyütme
Hormonlar alt üst
Yepyeni bir hayat
Yeni bir düzen
Minicik bir can,canından kopan
Ama senden önemli değil hiç kimse
Önce kendini mutlu et ki bebişin de mutlu olsun
Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış
Seni neler mutlu ediyo ıcundan köşesindrn onları yap
Kendine zaman ayır
Gerekirse eşinden destek iste
Anne ,kayınvalide ya da bi akraba çağır ysnına bikaç gün nefes al biraz
Çocuk büyütme yolculuğunda önce kendini kurtar tıpkı uçaktaki gibi
Önce maske anneye sonra çocuğa
Anneye bişey olursa çocuğa da olur
Sen önemlisin!en önemli sensin unutma :)
Yaw hele şükür beee...Merhabalar herkese,gunaydin:)
Tatilde son 8gun,baya yogun geciyor ama doya doya diyebilirm. Ozellikle annemlerle her dk nin tadini cikarmaya calisiyorum,gecen yil hicbir sey anlamadan gecmisti ve de babamla son animizmis dusundukce cok uzuluyorum. Neyse bakalim ins bebisler de sizler de iyisinizdir:)Pembedon5 H hiuf birickm unutmak ne mumkuunnnn,burasi hep aklimda da benim tlfnu esim kullaniyor hala,ben tlfnsuzum o yuzden giremiyorum cok gicikki! Alpsiin keyfi yerinde ilgi manyagi oldu,emekliyor yerlerde surunuyor,popoyu havaya kaldirip pitt hemen oturuyor falan,eve gidince napcaz bakalim. Yolculuk da cok iyiydi,donusu de iyi olur ins. Malesef ek gidada uzerine pek dusemiyorum evde cok guzel sistemli gidiyordum meyse saglikli olsun da sorun degil. Sizin bebeler nasill cookk operimmmmm
Öfke ki ne öfke canım ya...H hiuf yine kendi icinde ofkelere,kendine kizmaya devam ha... Oyle boyle diyerek kac ayi gecirdik,6tane mi oldu disleri pasanin? Masallah onun huysuzlugu vardir simdi daha coktur. Kimseninbebegi yerinde durmuyor sanirim su siralar,ozellikle su siralar. Uzme kendini,sen uzulunce boyle ben de cok uzuluyorum
Aman maşallah diyelimdeSmdi yok o uykular insallah duzene girer bi an once arkadasimin bebegi var 1 yasinda aksam 10da yatiriyoms sabah 10da kalkiyoms bide gunduz 2 uykusu varms birinde bi saat birinde 2 3 saat uyuyoms diyecek bsy bulamiyorm cidden bizimkilerde sorun var
Çok haklısın çokkH hiuf lollaya katiliyorum. Yavrularimiz bizim kiymetlilerimiz. Sacimizi severek supurge ediyoruz. Ama bizim de nefes almaya ihtiyacimiz var. Malesef apartmanda arkadas yok . Hafdtada bir iki gun biri gelse sen gitsen rahatlayacaksin. Arada anneme geciyorum annem geliyor. Anlatamam nasil yuk kalkiyor omuzumdan. Teyzemler geliyir ev kalabalik oluyor. Moralim duzeliyor. Oglum bile kalabaligi seviyor. Hic birsey yapmasalarda yemegini hazirlarken wc ye giderken tutsalar bile kar ki fazlasini yapiyorlar. Bi dene lutfen. Kendini yipratma. Sende cok degerlisin
O yüzden 8 aydır gitmediğim dr a gitmek istiyorum...Banada bazen geliyor yap gitsin çıksın aradan diye ama sezeryan doğum yaptım ben o ne olacak ? Sizin normal mi oldu ? 2 yıl beklemek gerekiyormuş hamilelik için( son aylarda iç dikişlerde açılma olabiliyormuş).. Yada son aylarda devamlı yatarak hamilelik geçireceksin.. Zor ya.. Kardeş şart.. Gözlemlediğim kadarıyla ikinci çocuk ilk çocuk gibi zor olmuyor. Tecrübe var,rahatsız çat diye büyüyor. Arkadaş oluyorlar,sen daha rahat ediyorsun. Ama sezeryan nolacak ? :)
Duymak istediklerim...Ah be yavrum hangimiz öyle değiliz..gayet normal be bu süreç..
Yememesi diştendir..musa 1 hafta bak ciddiyim 1 yemek kaşığı kadar yaptıpımdan yemiştir..danone ve devam sütü ile 1 hafta geçti..bense eridim bittim..şimdi düzeldi üstten diş patladı çünkü..
İçine atacak durum yok..bize tamamen bağımlılar ..geçecek bunlar hif..duygularından ötürü kendini yargılama..ortaya attıkları lohısa bilmem nesine kaptırma kendini hasta gibi..asla asla..
Herşey normal diyorum bak bana güven..bende arada bağırıyorum sonra üzülüyorum ..belkide buda gerekli şımarık cocuk kim ister dimi..anne olgusu oluşuyor onlardada..hadi bak öpüyorum
Ne yapalım yaaaHif ..bişi dicem benimde asla larım vardı..ama akışına bıraktım..yürütece bayılıyor..cok uzun süre koymuyorum.tv açık ama bakmıyor ..seçmece..
Daha okumadığım sayfalar var
Ama annemlerlede konuştum ablamlarlada..temmuzda doğsa dedim..bende 3 yada 2 yıl çalışmasam..hem emzirme sürecinde evde olcam ya..sonra aynı kreşe versem..kıskançlık nedir bilmezde musa hem..valla en mantıklısı..bide yaşımda artmadan..gözüm iyica korkmadan..ablamlarda valla en mantıklısı dediler..musa süpriz bebek ya.ay NAZ doğursam bi
Sezaryen sonrası 2 sene hamilelik riskli kızım, hemen paçaları sıvama. Dikiş tutmaz hafazanallah!dur bi ..ufak rakı alıyım akşama
Benim iki yılım dolmadan olduSezaryen sonrası 2 sene hamilelik riskli kızım, hemen paçaları sıvama. Dikiş tutmaz hafazanallah!
Yapmaaaa
Daha çok erken
Önce diplomanı al meslektaş olalım
Üzüldüm canım keşke gorusebilseudinuzAynen katılıyorum aynı düşüncedeyiz benimde kardeşim var ama yillardir manevi uzağız tek büyüdüm gibi ama soranlara var mi var aslında yok hiç aramadım varlığınida yokluğunda bu yüzden bir tane cocuk yeter bana
Tatlım uzme kendiniUyutabildim sonunda
Çok ciddi ciddi konuşulmaya başlanıldı
2.bebek....
Sanırım bana bi işaret geldi
Kötü bi akşam geçirdim
Moralim çok bozuk
Ağlamak istiyorum...
Tıkandım bugün...
Yemiyor... yemekler hazırlıyorum
Önüne koyuyorum yemiyor
Dağıtıyor
Kirleniyor
Sırf özgürlük birey hissi vs vs diye diye bu eziyeti çekip eyvallah diyorum...
Canı sıkılmasın yalnız hissetmesin diye sürekli ilgili olmaya çalışıyorum
Oyuncaklarıyla oynarken yanındayım
Konuşuyorum
Güldürmeye çalışıyorum
Kırk yıl dışarı çıkmasam yinede merak etmem ne olup bitito diye beyefendi temiz hava alsın rahat uyusun benden başka insan görsün dışarıyı keşfetsin diyorum
Dolaştırıyorum gezdiriyorum
Uykusu için hergün banyo masaj seromonisi...
Uyutttt
Hobaaa 20 dk sonra uyansın
Kıyamet....
Evet çocuğun suçu yok
Evet belki dişi ağrıyor
Belki sadece canı sıkılıyor
....
Ama benim bugün sebepsiz şekilde aniden sinirlerim yıprandı
Ağlaması beni çileden çıkardı
O ağladıkça bana geldiler
Bağırmaktan kızmaktan boğazım şişti...
Çok mu içime atıyorum
Çok mu yıprattım kendimi
Çok mu herşey normalmiş gibi davranıyorum da bu patlama oldu şimdi
Kızarken bile pişman olacağımı bilip kızdım
Ve şuan çok pişmanım...
İşte tam da böyle bi lohusalık sürecinden korkuyordum
Yaşadım tekrar ilk günleri...
Ve şimdi aklı eriyor
Bağırdığımı anlıyor
Pişmanım!
Ne olacak böyle(.)
Dediğin hiç biri yok sör...
Tv açmıyorum...
(Sadece aabah uyandığımıZda wc gidiyorum o zaman ana kucağı koyup tv açıyorum odada ses olsun korkmasın diye ama bakmıyo) zaten 5 dk bile durmadan ağlıyo yüzümü bile kurulayamadan koşuyom odaya
Yürüteç koymuyorum...
Klasik sağlıksıZ muhabbetinden dolayı...
Bugün soracaktım hatta
Erkek bebeklilere kullanan var mı diye...
Az önce o kadar ağladıki
Pc den şu beğendiğiniz niloya açtım
Delirdi...
Ama kitlendi resmen...
bi da çocuğa bağırmaaç bi müzik ikiniz de dinleyin dışarı çıkın felan ..hiufcuum inan hepimiz öyleyiz,yalnız değilsin
benimki bu..
Ben verdim
Ayrıca 3 fonk var..mama masası..yürüteç hoppala
Daha hoplamıyo eşek yaylı yayalı
ay valla artık alıntı yapamıcam..bıktım sörün sorusundan daha sayfa var okucam artık
Ne kadar güzelllSelam herkese,
Normalde bugün iş başı yapıyor olacaktım, şimdi evdeyim. Küçük popo kıçını devirmiş yatıyor, ben de kanepede serildim. Allahım, bugün kabusum olacaktı resmen, şimdi çok şükür kızımla birlikteyim.
Tabii bir kaç ay sonra maddi kabuslar benim bu tatlı modumu baltalamaz inşallah!
Ben dedim amaNe yamissiniz kızlar ya
Benim iki yılım dolmadan oldu
Sizi bile hissetmedim dikislerimde masallah
Sen aklina koymussun. Bakacak birilerinde var. Planinida yapmissin. İstiyorsun zaten. Yap gitsin kiz. Kocanida ikna edersin sende o potansiyel var pembe
ayyy korktum şimdi. inş kısa gelmez.Musaya 2 yaş aldımkolları ve ayaklat kısa geldi ve kastı ..ondan 2 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?