2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yapmıyor evet. ama mukus hep vardı bizde. şuan noldu düzeldi galıba minnoş?
Bizim feciydi cok kati diyet yaptim ek gidaya g3cmeden farkettigim icin ek gidada sorun yasamadik suan iyi cok sukur pisikler yuzunde yaralar karnindan gelen gum gum sesler emmeyi istememe kusma lop mukus aylarca ishal cogunlugu mukustu cok sukur bitti gitti zor bir evreydi allah komseye yasatmasin

Amin canım çok şükür bizde 2.5 aylıkken farkkettik ozaman mukus ve döküntü olmuştu ben diyet yaptığım için sorun yasamadik ama malesef yoğurt denememiz de löp mukus oldu çok üzüldüm ama toparladı çok şükür 500 gr almış iki hafta 6-7 kez kaka yapmasına rağmen

Bizim yogurt sut ve yumurtayi en son denemistik once cay kas. Ucuyla diline degdirmistik sonra yavas yavas cogaltmistik ama bagirsagin 3 ayda ancak toparlandigini soylemisti dr eger 3 ay yedirmezsen 3 ay sonra tepkisi olmuyor bende guvendim ona ve aynen oyle oldu simdi labne de peynirde yogurtta hersey yiyor cok sukur bizdeki coklu gida allerjisi idi en kolayi emzirme doneminde olan diyet gececek gecici bisey alerjeni cikardiginda kilo aliyorlar yoksa ckilo bir yana dursun cocuk helak oluyor

Hay maşallah...
Pıtır pıtır ayaklanmaya başladılar...
Ne hızlı akıyo zaman ya...
Mumyalanmış gibi duruyolardı daha dün bunlar...

Gündüz uyumak bizim ne haddimize

Alırlar işte böyle intikamını gece chucky gibi ilknurcum

Ne kaynanası
Onu nerden çıkardın kız şimdi
Bizimkide aynı srnin ki gibi...
Benziyolar yani
O yüzden senin kızla benim oğlana tencere kapak dedim
Sonra gelin damat geldi aklıma
Sonra sende kaynana oldun

Fırtına yaptım bi an beynimde.

Yoruldum ya....

Hiuf bunu 97754871244 kere beğendi...

Sabah uyanıp temizlik yaptım...
1 saat anakucağında durdu
Sıkıldı bunaldı...

Düşündüm
Keşke dedim
Hepimizin bi yardımcısı olsa
Sadece temizlik işine baksa..

Bizde temizliğe harcadığımız gücü enerjiyi zamanı hepsini bebeklerimize versek....

Of ulan off

Kıyamam...
Allah yardımcınız olsun her ikinizinde...

Gecirdik atlattik hiuf ama cok zor du be yedigim patates zeytin pirinc z. Yagi idi millet yedikce ben cildiriyordum ama gecti hatta bi anafleksi bile gecirdik

Allah bidaha yaşatmasın canım vm çok geçmiş olsun

Herkes grip olur
Ama kimisi ayakta ufak bi vücut kırıklığı ile atlatır...
Ama kimisi de günlerce yatak döşek yatıp ağır geçirir...

Demekki siz bu süreci çok zor geçirdiniz
Oğlumun kakasında da mukus oluyodu...
Bazen altını açıyodum
Mukus popodan uzunca sarkıyodu...
Yani kakada mukus tabiri uygun olmuyodu
Sanki sadece mukus vardı ka... bulanmış
Ama ilgilenmedim :s
Elbetteki büyük cahillik...

Belkii sıkıntı çocuğa...

Ama ne bilim ya...
Ne diyim ki şimdi

Suan icin barismak istemiyorum hazir degilim hatasini anlamali bence dil yarasi.daha agir ne o hakaretleri ne de soylediklerini kolay kolay unutamam zamani var bence o da bende biraz dusunmeliyiz biraz
Rabbim hayırlısını nasip etsin. Kalbine hakkında hayırlısı neyse onu koysun.

Bizim alerjide devam maalesef. pazartesi yine kontrol var. Koldan bakacak yine. İnşaallah geçmiştir.
Diğer mesajları da okudum da, Benim oğlanda sadece cildinde kızarıklık yapıyor. Kaka normal. İlk gittiğimiz zamanlar var gibiydi ama sonra hiç olmadı şükür.

Benim oğlanında cildi hassas. geçen kv çikolata vermiş, canı çekmişmiş diye, ağzına bulaşmış, kıpkırmızı olmuştu.

Ya yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
Bizimki de çok dönüyor. Bıraktım artık geri çevirmeyi. Farkettim ki, yüzüstü daha çok uyuyor.

Geçmiş olsun. Siz baya zor geçirmişsiniz. Halimize şükrettim okuyunca. Benimki sadece ciltte kızarıklık yapıyor. Süt ve ürünlerinde. Yumurtayı yedik. Birşey olmadı.

Canim baska sıkıntısi yoksa mukus onemsiz mukus gazdan da olabilir usutmektende diger belirtiler de onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…