- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.441
Bizim feciydi cok kati diyet yaptim ek gidaya g3cmeden farkettigim icin ek gidada sorun yasamadik suan iyi cok sukur pisikler yuzunde yaralar karnindan gelen gum gum sesler emmeyi istememe kusma lop mukus aylarca ishal cogunlugu mukustu cok sukur bitti gitti zor bir evreydi allah komseye yasatmasinyapmıyor evet. ama mukus hep vardı bizde. şuan noldu düzeldi galıba minnoş?
Amin canım çok şükür bizde 2.5 aylıkken farkkettik ozaman mukus ve döküntü olmuştu ben diyet yaptığım için sorun yasamadik ama malesef yoğurt denememiz de löp mukus oldu çok üzüldüm ama toparladı çok şükür 500 gr almış iki hafta 6-7 kez kaka yapmasına rağmenBizim feciydi cok kati diyet yaptim ek gidaya g3cmeden farkettigim icin ek gidada sorun yasamadik suan iyi cok sukur pisikler yuzunde yaralar karnindan gelen gum gum sesler emmeyi istememe kusma lop mukus aylarca ishal cogunlugu mukustu cok sukur bitti gitti zor bir evreydi allah komseye yasatmasin
Coresatin pembe kullanmıştik biz ama tabi doğal olan hep ilk sıradaBizde ancak o kadar veriyoruz canim ek gida. Deniz tuzu aldim ben cikinca kullaniyorum.
Değişiyor ama tek parça yoğun anlatamadım atacam sana şimdi kakayı o olacak telefonumda kaka klasörü varbendekı leblebi buyukluğunde canım. senınkı ne kadar buyuk ki?
Bizim yogurt sut ve yumurtayi en son denemistik once cay kas. Ucuyla diline degdirmistik sonra yavas yavas cogaltmistik ama bagirsagin 3 ayda ancak toparlandigini soylemisti dr eger 3 ay yedirmezsen 3 ay sonra tepkisi olmuyor bende guvendim ona ve aynen oyle oldu simdi labne de peynirde yogurtta hersey yiyor cok sukur bizdeki coklu gida allerjisi idi en kolayi emzirme doneminde olan diyet gececek gecici bisey alerjeni cikardiginda kilo aliyorlar yoksa ckilo bir yana dursun cocuk helak oluyorAmin canım çok şükür bizde 2.5 aylıkken farkkettik ozaman mukus ve döküntü olmuştu ben diyet yaptığım için sorun yasamadik ama malesef yoğurt denememiz de löp mukus oldu çok üzüldüm ama toparladı çok şükür 500 gr almış iki hafta 6-7 kez kaka yapmasına rağmen
Hay maşallah...ayyyyy benim oğlan bu sabah üç adım attı heleeeenefesimi tutmuşum gözlerim yuvalarından fırlamış yüzüm kızarmış eşim öyle diyo..tay tay duruyo şimdi ...ayy çok erken daha yaaa, kafayı her yere çarpacak bu da işin kötü yanı...
Bizimkide aynı srnin ki gibi...Gündüz uyumak bizim ne haddimize
Alırlar işte böyle intikamını gece chucky gibi ilknurcum
Ne kaynanası
Onu nerden çıkardın kız şimdi
Hiuf bunu 97754871244 kere beğendi...
Kıyamam...Bizim feciydi cok kati diyet yaptim ek gidaya g3cmeden farkettigim icin ek gidada sorun yasamadik suan iyi cok sukur pisikler yuzunde yaralar karnindan gelen gum gum sesler emmeyi istememe kusma lop mukus aylarca ishal cogunlugu mukustu cok sukur bitti gitti zor bir evreydi allah komseye yasatmasin
Gecirdik atlattik hiuf ama cok zor du be yedigim patates zeytin pirinc z. Yagi idi millet yedikce ben cildiriyordum ama gecti hatta bi anafleksi bile gecirdikHay maşallah...
Pıtır pıtır ayaklanmaya başladılar...
Ne hızlı akıyo zaman ya...
Mumyalanmış gibi duruyolardı daha dün bunlar...
Bizimkide aynı srnin ki gibi...
Benziyolar yani
O yüzden senin kızla benim oğlana tencere kapak dedim
Sonra gelin damat geldi aklıma
Sonra sende kaynana oldun
Fırtına yaptım bi an beynimde.
Yoruldum ya....
Hiuf bunu 97754871244 kere beğendi...
Sabah uyanıp temizlik yaptım...
1 saat anakucağında durdu
Sıkıldı bunaldı...
Düşündüm
Keşke dedim
Hepimizin bi yardımcısı olsa
Sadece temizlik işine baksa..
Bizde temizliğe harcadığımız gücü enerjiyi zamanı hepsini bebeklerimize versek....
Of ulan off
Kıyamam...
Allah yardımcınız olsun her ikinizinde...
Barbun ve mercanda verdim
Ve deniz levreğide
Kopez bide
Allah bidaha yaşatmasın canım vm çok geçmiş olsunBizim yogurt sut ve yumurtayi en son denemistik once cay kas. Ucuyla diline degdirmistik sonra yavas yavas cogaltmistik ama bagirsagin 3 ayda ancak toparlandigini soylemisti dr eger 3 ay yedirmezsen 3 ay sonra tepkisi olmuyor bende guvendim ona ve aynen oyle oldu simdi labne de peynirde yogurtta hersey yiyor cok sukur bizdeki coklu gida allerjisi idi en kolayi emzirme doneminde olan diyet gececek gecici bisey alerjeni cikardiginda kilo aliyorlar yoksa ckilo bir yana dursun cocuk helak oluyor
en büyüğü ve en küçüğünü at :)Değişiyor ama tek parça yoğun anlatamadım atacam sana şimdi kakayı o olacak telefonumda kaka klasörü var
Attım ama şu resim boyutları ugrastiriyor kırp kirp resim kalmadı sen gurusun yönetime söylede boyutları arttirsinlaren büyüğü ve en küçüğünü at :)
Rabbim hayırlısını nasip etsin. Kalbine hakkında hayırlısı neyse onu koysun.Suan icin barismak istemiyorum hazir degilim hatasini anlamali bence dil yarasi.daha agir ne o hakaretleri ne de soylediklerini kolay kolay unutamam zamani var bence o da bende biraz dusunmeliyiz biraz
Bizim alerjide devam maalesef. pazartesi yine kontrol var. Koldan bakacak yine. İnşaallah geçmiştir.oku oku beynim sulandı
Lafada girenedim misafirim vardı bugün anlık haber verdi arkadaşlar Allahtan akşamdıda kepaze camlarımı kimse görmedi
Ama karar verdim hafta sonu silecem
Herkes 2. Çocuğa koşuyor ben daha adet olmadım
Güzel bi uyku cekicem şimdi sağolsun arkadaşlar moral verdi Ahsene iyi bakmışsın falan diye
Bu alerjiyi çok takıyorum kafama tabi Allah beterinden korusun ne hastalıklar var
Benim oğlanında cildi hassas. geçen kv çikolata vermiş, canı çekmişmiş diye, ağzına bulaşmış, kıpkırmızı olmuştu.benımkının de bazen lob mukus oluyor. ciltte belırtı yoksa takmıyorum . yiye yiye bi müddet sonra baarsakta tepki vermez diye düşünüorum. mesela ıspanak verdim, dudagının kenarı kızarmıs cilde degdıgı için .
Bizimki de çok dönüyor. Bıraktım artık geri çevirmeyi. Farkettim ki, yüzüstü daha çok uyuyor.Ya yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
Geçmiş olsun. Siz baya zor geçirmişsiniz. Halimize şükrettim okuyunca. Benimki sadece ciltte kızarıklık yapıyor. Süt ve ürünlerinde. Yumurtayı yedik. Birşey olmadı.Bizim feciydi cok kati diyet yaptim ek gidaya g3cmeden farkettigim icin ek gidada sorun yasamadik suan iyi cok sukur pisikler yuzunde yaralar karnindan gelen gum gum sesler emmeyi istememe kusma lop mukus aylarca ishal cogunlugu mukustu cok sukur bitti gitti zor bir evreydi allah komseye yasatmasin
Benimki okurken uyandı. Kaka yaptı. bende kaçıyorum şimdi.Ay iki saat uyudum valla her yere yazasim var
Bitkisel kremde kullaniyorum. Deniz tuzuyla banyoda yaptiriyorumCoresatin pembe kullanmıştik biz ama tabi doğal olan hep ilk sırada
Canim baska sıkıntısi yoksa mukus onemsiz mukus gazdan da olabilir usutmektende diger belirtiler de onemliHerkes grip olur
Ama kimisi ayakta ufak bi vücut kırıklığı ile atlatır...
Ama kimisi de günlerce yatak döşek yatıp ağır geçirir...
Demekki siz bu süreci çok zor geçirdiniz
Oğlumun kakasında da mukus oluyodu...
Bazen altını açıyodum
Mukus popodan uzunca sarkıyodu...
Yani kakada mukus tabiri uygun olmuyodu
Sanki sadece mukus vardı ka... bulanmış
Ama ilgilenmedim :s
Elbetteki büyük cahillik...
Belkii sıkıntı çocuğa...
Ama ne bilim ya...
Ne diyim ki şimdi
Dun 2 saat uyumayi gece uyumayarak cezalandrdi beni ya beni bekliyo resmen uyanmak icin aksam yatryrm 9 bucukta bende 11 bucuk 12de felan yatyrm o zamana kadar hic uyanmiyo ben yataga giriyorm tam uykuya dalcam basliyo kalkmayaBenimki okurken uyandı. Kaka yaptı. bende kaçıyorum şimdi.
ben nıye söyluyorum. guru olmak bunu gerektırmezAttım ama şu resim boyutları ugrastiriyor kırp kirp resim kalmadı sen gurusun yönetime söylede boyutları arttirsinlar
Geçen pro üyelik mesajı geldi 30tl misben nıye söyluyorum. guru olmak bunu gerektırmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?