2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O grubu gordukce bunalima girmistim dr kapat bakma oraya demisti bir cok seyi allerjiye bagliyorlar en son bebegin sacinin dolasmasini bile allerjiye baglayan vardi
senin gibiler bakmamalı o zaman
bende bebegım söz konusu olunca çok endişeliyimdir. ama 2 ye bölünmüş durumdayım; hayır bi sorun yok.
sorun çok büyük! buyum resmen. ortadakı ben ise hem endişeleniyor, hem de umursamıyor
ben baya sıyırmısım yaa

fırsat bu fırsat işte. eşin belkı etkılenır

Evet canım ya biraz öğün arasını uzattım azda olsa yiyor seviniyorum
bende öpüyorum seni ve serayi

Dun 2 saat uyumayi gece uyumayarak cezalandrdi beni ya beni bekliyo resmen uyanmak icin aksam yatryrm 9 bucukta bende 11 bucuk 12de felan yatyrm o zamana kadar hic uyanmiyo ben yataga giriyorm tam uykuya dalcam basliyo kalkmaya
Canim benim cadı da aynı şekil. Hatta kameradan izliyorum gece uykusuna geçtiği ilk saatler kıpırdama bile kıpırdamiyor. Heralde derin uyuyorlar önce. Sonra dönmeler uyanmalar başlıyor.

Bende aylarca karşı dairenin tadilat gürültüsünü çektim. Inşallah iyi insanlar gelir diye dua ettim. Banyo yaparken çığlık çığlığa ağlayan çocukları olan kalabalık bi aile taşındı. Çocuğun her banyosu bana dert oluyordu. Sonra eşim tesadüf görmüş ki çocuk küçük değil hastaymış. Allah vermesin. Sukrettim sağlıklı olduğumuza.

Slm güzel annisler
Kizimla bugün parka gittik ilk defa parkta Salıncağa bindi bir gülücükler atıyor gözlerim doldu mutlu olunca
Etraftaki çocukları inceliyor

Kaydiraktan kaydırdim eve geldik üzerini değiştirip elini yıkayıp emzirip uyuttum
Seneye daha çok işimiz var bunlarla
Sokak isterler parka gidelim derler

Aynen yaa bunlar hep ayni heralde bakyrm 2 3 saat ayni sekilde yatiyo sonra ben yatnca gece besige koluu carpiyo bacagi carpiyo kipirdaniyo besik sallaniyo sesi geliyo

Valla helal olsun su instagramdaki kadınları ngoruncede sasiriyorm surekli disardalar cok mutlular bizde mi sorun var acaba diyorm kocalari melek sanki

Havalar bozmadan gidin bir kac defa daha. Defnecik mutlu oldu. Benimkinide arada giturup salincaga sallandiriyorum. Dun gitti en son disten sanirim. Salincak bile mutlu etmedi oğlumu

H hiuf canım okudum yazamadım arada banada geliyorlar sonra çok pişman oluyorum sesim biraz yukselsin hemen boynuma sarılıyor
Çok bunaldigimda kanguraya koyup dışarı çıkıyoruz markete pazar parka iyi geliyor canım
Uyuyor suan öyle özledimki. ..

Valla helal olsun su instagramdaki kadınları ngoruncede sasiriyorm surekli disardalar cok mutlular bizde mi sorun var acaba diyorm kocalari melek sanki
para var canım.
ama huzur var mı allah bilir orasını :=) eğer aşk evliliği degılse huzur da vardır emınım.

bakıcı olmaz olur mu :=) bravo valla
aklın yolu bir
Hemde iki tanedir canım ilki yaşına girmeden hamile kalmış ne güzel

Keşke sezeryan olmasaydim keşke bende herkesin gibi doğal yoldan olsaydı
Tüp Bebek inş bu sefer tedavisiz hamile kalırım ama önce regl olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…