- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.501
allah gönlüne göre versın. neden sezeryan dedın ki? ilk 2 yıl kuralı mı? ona uymayan cok kişi var daHemde iki tanedir canım ilki yaşına girmeden hamile kalmış ne güzel
Keşke sezeryan olmasaydim keşke bende herkesin gibi doğal yoldan olsaydı
Tüp Bebek inş bu sefer tedavisiz hamile kalırım ama önce regl olmam lazım
Amin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldumallah gönlüne göre versın. neden sezeryan dedın ki? ilk 2 yıl kuralı mı? ona uymayan cok kişi var da
Ben onlari izlemiştim. Biz hamileydik bebekleri olduğunda. Karısı asla bakıcı istemiyormus. Kendim bakicam demiş. Bi işi olduğunda babasına bırakıyormuş.bakıcı olmaz olur mu :=) bravo valla
aklın yolu bir
başın sağ olsun. geçen gün 4. ye sezeryan olanı duydum.Amin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldum
Bu ikinci sezeryan
Üçüncü kez sezeryan olmak korkutuyor
Üç çocuğum olsun isterdim
Ama hamileliklerim zor ve stresli geçiyor ilkinden dolayı
Ahh şu dişler bi çıksa rahatlasa bebislerHavalar bozmadan gidin bir kac defa daha. Defnecik mutlu oldu. Benimkinide arada giturup salincaga sallandiriyorum. Dun gitti en son disten sanirim. Salincak bile mutlu etmedi oğlumu
bakıcı vardır, anne daha cok ılgılenıyordur. ama bakıcı da bı köşededir emınım .Ben onlari izlemiştim. Biz hamileydik bebekleri olduğunda. Karısı asla bakıcı istemiyormus. Kendim bakicam demiş. Bi işi olduğunda babasına bırakıyormuş.
Peh!Bakıcı olmasa ne olur. Hizmetçi vardır. Temizlik yapma yemek yapma çamaşır ütü yok. Öyle olsa 4 cocuk da yaparsın..
Aylardır o gruptayim bir sürü post açtım belki görmüşsündür beniçok önemli bu fotolar. her kakasına bakarım ben. mukusu takmam ama bakarım. facede alerji ile yaşam platformu var, oraya da takılıyorum. bi sürü kaka görüyorum zaten
Ahseninannesi o gruba katıl
arada bakıyorum sayfaya. bebegın nefes alma seklını bile alerjıye yoran var. ayarında bakıyorum yaniAylardır o gruptayim bir sürü post açtım belki görmüşsündür beniSüt proteini ve çoklu besin alerjisi diye bi grup var onlar daha çok yardımcı oluyor
Kızım minikken arkadaşımın mevlidine gitmiştim. Bi kadın vardı torunuyla gelmiş. Kızı çalışıyormuş çocuğun bakıcısı vardı. 1.5 -2 yaşlarında. Kadın oturdu çocuğa sürekli bakıcı baktı içerde. Bi ara emzirmeye gittim bende arkaya. Çocuk bakıcısına öyle bağlanmış ki boynuna nasıl sarılıp öpüyordu annesi gibi. Ben olsam kıskanırım diye geçmişti içimdenbakıcı vardır, anne daha cok ılgılenıyordur. ama bakıcı da bı köşededir emınım .
ilk zamanlar öyle olur zaten, sonrada bakıcı devreye gırmıs olabilir. atmasın
bende kıskanırdım sanırım. bu dönemler ama :=)Kızım minikken arkadaşımın mevlidine gitmiştim. Bi kadın vardı torunuyla gelmiş. Kızı çalışıyormuş çocuğun bakıcısı vardı. 1.5 -2 yaşlarında. Kadın oturdu çocuğa sürekli bakıcı baktı içerde. Bi ara emzirmeye gittim bende arkaya. Çocuk bakıcısına öyle bağlanmış ki boynuna nasıl sarılıp öpüyordu annesi gibi. Ben olsam kıskanırım diye geçmişti içimden
Ben 7. Yi duydumbaşın sağ olsun. geçen gün 4. ye sezeryan olanı duydum.
Canim baska sıkıntısi yoksa mukus onemsiz mukus gazdan da olabilir usutmektende diger belirtiler de onemli
Yok ya dün alıyodum...hiuf, yürüteç aldın mı naptın?
Haydaa sabah sabah kaynana olduk iyi miterelelli34 duymasın. Kavga çıkar.
Ay ne itici bi kelime yaa "kaynana"
Sağol canımmmm
Haydaa sabah sabah kaynana olduk iyi miterelelli34 duymasın. Kavga çıkar.
Ay ne itici bi kelime yaa "kaynana"
Aynen para var ama bu kadar cok olduğunu bilmiyodum hepside sarisin surekli cafeler avmler parklar evde yemegi kim yapiyo bu cocuk disarda surekli nasl akilli akilli duruyopara var canım.
ama huzur var mı allah bilir orasını :=) eğer aşk evliliği degılse huzur da vardır emınım.
Tugbanin vlogunda mi gordn canim hangi vlog bizde isikli bi top aldik yere atinca isiklari yaniyo ici su doluBi de şu takip ettiğim vlogerda gördüm
Gittim renkli bi top aldım
Minnoşu koltuk altlarından tutup kaldırdım topa vurur gibi yaptırdım
Top kaçtı bizde topun peşine koştuk birlikte
Ayaklarını çırpa çırpa bi hal oldu
Yorulmuyorda arkadaş ya
Durunca ağlıyor
Tekrar
Tekrar...
İnanmıyorummmAmin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldum
Bu ikinci sezeryan
Üçüncü kez sezeryan olmak korkutuyor
Üç çocuğum olsun isterdim
Ama hamileliklerim zor ve stresli geçiyor ilkinden dolayı
Sisirme pompasi 15 tlDün oğluma havuz topu aldım...
Şu eğlence merkezlerinde olan
Renkli renkli 100 tane...
Çok sevdi
Havuzda alacaktım ama şişiremem diye almadım
Çok iyi olacaktı öyle
Evett canım tuğba...Tugbanin vlogunda mi gordn canim hangi vlog bizde isikli bi top aldik yere atinca isiklari yaniyo ici su dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?