2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah gönlüne göre versın. neden sezeryan dedın ki? ilk 2 yıl kuralı mı? ona uymayan cok kişi var da

allah gönlüne göre versın. neden sezeryan dedın ki? ilk 2 yıl kuralı mı? ona uymayan cok kişi var da
Amin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldum
Bu ikinci sezeryan
Üçüncü kez sezeryan olmak korkutuyor
Üç çocuğum olsun isterdim
Ama hamileliklerim zor ve stresli geçiyor ilkinden dolayı

bakıcı olmaz olur mu :=) bravo valla
aklın yolu bir
Ben onlari izlemiştim. Biz hamileydik bebekleri olduğunda. Karısı asla bakıcı istemiyormus. Kendim bakicam demiş. Bi işi olduğunda babasına bırakıyormuş.
Peh! Bakıcı olmasa ne olur. Hizmetçi vardır. Temizlik yapma yemek yapma çamaşır ütü yok. Öyle olsa 4 cocuk da yaparsın..

başın sağ olsun. geçen gün 4. ye sezeryan olanı duydum.

Havalar bozmadan gidin bir kac defa daha. Defnecik mutlu oldu. Benimkinide arada giturup salincaga sallandiriyorum. Dun gitti en son disten sanirim. Salincak bile mutlu etmedi oğlumu
Ahh şu dişler bi çıksa rahatlasa bebisler
Canım benim ya bazen sevdikleri şey bile mutlu etmiyor kim bilir ne kadar zor dış çıkarmak

bakıcı vardır, anne daha cok ılgılenıyordur. ama bakıcı da bı köşededir emınım .
ilk zamanlar öyle olur zaten, sonrada bakıcı devreye gırmıs olabilir. atmasın

çok önemli bu fotolar. her kakasına bakarım ben. mukusu takmam ama bakarım. facede alerji ile yaşam platformu var, oraya da takılıyorum. bi sürü kaka görüyorum zaten
Ahseninannesi o gruba katıl
Aylardır o gruptayim bir sürü post açtım belki görmüşsündür beni Süt proteini ve çoklu besin alerjisi diye bi grup var onlar daha çok yardımcı oluyor

bakıcı vardır, anne daha cok ılgılenıyordur. ama bakıcı da bı köşededir emınım .
ilk zamanlar öyle olur zaten, sonrada bakıcı devreye gırmıs olabilir. atmasın
Kızım minikken arkadaşımın mevlidine gitmiştim. Bi kadın vardı torunuyla gelmiş. Kızı çalışıyormuş çocuğun bakıcısı vardı. 1.5 -2 yaşlarında. Kadın oturdu çocuğa sürekli bakıcı baktı içerde. Bi ara emzirmeye gittim bende arkaya. Çocuk bakıcısına öyle bağlanmış ki boynuna nasıl sarılıp öpüyordu annesi gibi. Ben olsam kıskanırım diye geçmişti içimden

bende kıskanırdım sanırım. bu dönemler ama :=)

Canim baska sıkıntısi yoksa mukus onemsiz mukus gazdan da olabilir usutmektende diger belirtiler de onemli

İnşallah öyledir canım
Sağol
Mesela geçen premıum care bulamadım pampers aldım pişik yaptı
Paket bitmeden bıraktım
Şimdi geçmedi hala...
Hafif kızarık...

Okuyunca korktum
Pişikte alerji belirtisi diye

İnsan taktımı takıyo ya
hiuf, yürüteç aldın mı naptın?
Yok ya dün alıyodum...
Tammm
Vazgeçtim..
Niye vazgeçtim bende bilmiyom
Çok gıccık biriyim ya ondan belki

Haydaa sabah sabah kaynana olduk iyi mi terelelli34 duymasın. Kavga çıkar.
Ay ne itici bi kelime yaa "kaynana"

Espiri şeysi beeaa
Rabbim hepimizin evladını hayırlı kişilerle karşılaştırsın..

Sağol canımmmm
Arada şartel atıveriyo işte
Ufak bi kararma
Sonra aydınlık....

Normal bi süreç elbette
İnsan evladı olunca ayrı bi vicdan yapıyo
Günahsızlar... meleklerrr
Bende özlüom ya

Bi de şu takip ettiğim vlogerda gördüm
Gittim renkli bi top aldım

Minnoşu koltuk altlarından tutup kaldırdım topa vurur gibi yaptırdım
Top kaçtı bizde topun peşine koştuk birlikte
Ayaklarını çırpa çırpa bi hal oldu

Yorulmuyorda arkadaş ya
Durunca ağlıyor
Tekrar
Tekrar...

para var canım.
ama huzur var mı allah bilir orasını :=) eğer aşk evliliği degılse huzur da vardır emınım.
Aynen para var ama bu kadar cok olduğunu bilmiyodum hepside sarisin surekli cafeler avmler parklar evde yemegi kim yapiyo bu cocuk disarda surekli nasl akilli akilli duruyo

Tugbanin vlogunda mi gordn canim hangi vlog bizde isikli bi top aldik yere atinca isiklari yaniyo ici su dolu

İnanmıyorummm ((
Rabbim hayatta olan yavruna sağlıklı ömür versin
Çok üzüldüm...

Tugbanin vlogunda mi gordn canim hangi vlog bizde isikli bi top aldik yere atinca isiklari yaniyo ici su dolu
Evett canım tuğba...
Hatta hangi vlog olduğunu sana cisriğe diycektim çocuk uyandı filan kaldı
Sonrada hangi vlog olduğunu unuttum..

Şimdi tekrar tek tek 30 vlog baktım...
Ama buldum

Sizden gelenler isimli vlog #474
Vlogun ilk sahnesi
Giriş 1.25 dk sürüyo o görüntü
Çok eğlenceli
Yapıyoz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…