2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kız aynı..son 1.5 aydır bi hallerde..
Bişide yok..yüzüstü dönecek dönememiş ağlıyor..basit olan al yanına yat ama istemiyorum öyle..yanımda yatınca bende oda cok hoşlanıyor ama istikrarlıyım yılmıcam..bakalım biraz daha dayanıp duruma göre yer yatağı ayarlayabilirimde o zaman o leş gibi ağır beşikyatak nolcak

Seneye yaza bende alıcam..intex şişme havuz almıştım tabanı şişmeli..harika bişi..banyo arkadaşları ile oynuyor..şohbenli sistem 60 lt sıcak su havuzda onla bizde yıkanıyoruz ama cok seviyor ..banyo sıcak buharla ısınıveriyor oda oynuyorda içinde sürünmek istiyor velet..çok şımarıyor çok
Ama yorucu ama keyifli

Korkma cnm her bebekte pisik olur mutlaka bahsettigim pisik oyle bisey degil mantar tarzi oluyor cocugun alti acik dahi kalsa mantar gibi oluyordu hicbir pisik kremi gecirmiyordu

benım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
bende dedim ki '' benımde evımde temızlığımı, 3 öğün yemeğimi yapan, yükümü neredeyse sıfıra ındıren biri olaydı. bende aynen senın gibi mama ya da muhallebı yerıne sadece süt verırdım. yeri gelıyordu yemek olmuyordu evde''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…