- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.521
Havuz 12 tlydi :)Sisirme pompasi 15 tl
Valla kız aynı..son 1.5 aydır bi hallerde..Ben 6.aydan itibaren odasina koydum, uykudan baska gozu bisey gormuyodu, benide aramiyordu, gece de emmeyiyordu artik, 1,5 ay guzelce yatti 7,5 aya kadar. Ondan beri sikintiliyiz. Bende dayaniyorum ama bakalim nereye kadar.. devamli sikintisi var, bi donemiyo, bi yuzunu gozunu kasiyo, devamli uyanma halinde, ac da degil ne meme aliyo gece ne biberon. Su verdigimde bile 10-20 cc icip cekil diye kavga ediyo benle :) ama uykuya dalmasida cok guc oluyo, bazen yaninda koltukta bile uyuyakaldigim oluyo..
yuhhBen 7. Yi duydum
bakıcılarla canımAynen para var ama bu kadar cok olduğunu bilmiyodum hepside sarisin surekli cafeler avmler parklar evde yemegi kim yapiyo bu cocuk disarda surekli nasl akilli akilli duruyo
bende o toplardan alıp oyun bahcesıne koydum. 20 tane koydum. hepsını koysam cocuga yer kalmazDün oğluma havuz topu aldım...
Şu eğlence merkezlerinde olan
Renkli renkli 100 tane...
Çok sevdi
Havuzda alacaktım ama şişiremem diye almadım
Çok iyi olacaktı öyle
Nerden aldın...Tugbanin vlogunda mi gordn canim hangi vlog bizde isikli bi top aldik yere atinca isiklari yaniyo ici su dolu
Elbet erkenbende o toplardan alıp oyun bahcesıne koydum. 20 tane koydum. hepsını koysam cocuga yer kalmazerken bence yaa
Belki çalışıyorlardır,mecburen bakıcıları vardır :) bide yatılı bakıcılar var bnde onlara gıcığım :))bakıcılarla canımbakıcılarla gezıyorlar
Korkma cnm her bebekte pisik olur mutlaka bahsettigim pisik oyle bisey degil mantar tarzi oluyor cocugun alti acik dahi kalsa mantar gibi oluyordu hicbir pisik kremi gecirmiyorduİnşallah öyledir canım
Sağol
Mesela geçen premıum care bulamadım pampers aldım pişik yaptı
Paket bitmeden bıraktım
Şimdi geçmedi hala...
Hafif kızarık...
Okuyunca korktum
Pişikte alerji belirtisi diye
İnsan taktımı takıyo ya
Yok ya dün alıyodum...
Tammm
Vazgeçtim..
Niye vazgeçtim bende bilmiyom
Çok gıccık biriyim ya ondan belki
Espiri şeysi beeaa
Rabbim hepimizin evladını hayırlı kişilerle karşılaştırsın..
Sağol canımmmm
Arada şartel atıveriyo işte
Ufak bi kararma
Sonra aydınlık....
Normal bi süreç elbette
İnsan evladı olunca ayrı bi vicdan yapıyo
Günahsızlar... meleklerrr
Bende özlüom ya
Fisher prize egitici kitap var bizde bayiliyorHey
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz
Annemin komsusunun bebegi sorunlu oluyordu karninda butun bebisleri ölüyordu bide hepsi sez. En son 7. De yasadi sukur
Kupes baligi işletme atiklarini cok sever o yüzden vermesen daha iyi.. Bide kefal.. Lağimda bile yasarBarbun ve mercanda verdim
Ve deniz levreğide
Kopez bide
allahın işi işte. o zaman çoğu 8-9 . aya gelmeden ölüyorduAnnemin komsusunun bebegi sorunlu oluyordu karninda butun bebisleri ölüyordu bide hepsi sez. En son 7. De yasadi sukur
eymen, bize bıraz bilgi ver balıklarla ılgılıKupes baligi işletme atiklarini cok sever o yüzden vermesen daha iyi.. Bide kefal.. Lağimda bile yasar
Vereyim .. Gördüğümü cevaplamaya calisiyorum kizeymen, bize bıraz bilgi ver balıklarla ılgılı
nette bıraz arastırdım ama bi öyle bi böyle yazıyor. net bilgi lazım banaVereyim .. Gördüğümü cevaplamaya calisiyorum kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?