2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hepsini yapyrm ama dinlenmeye firsatim yok evi temzlyrm yemek yapyrm banyo yaptgm zaman sacimi yapiyorm her gun makyaj yapyrm sonra aksama pilim bitiyo yani

Hadi @csyrc Adana da, tatilde ama bu @ozoroski nerede yav, bir de asbala , nerelerdesiniz kızlar, merak ediyoruz.
Pek girmiyorum siteye eskisi kadar. Girsem de çok kalmıyorum. Bebişin durumu pek iyi değil bahsetmiştim. Haftaya samsuna kontrole gidicez. Burdaki arkadaşların moralini bozmamak için girmiyorum biraz da. Bnm açımdan da ister istemez zor oluyor herkesin bebeği normal gelişirken bizim görmeye bile hasret olmamız...ve daha birsürü sıkıntı. Şarkıcı özgün,down sendromlu oğlu için:biz bebek bekliyorduk Allah bize bir melek yolladı demiş. O da bizim meleğimiz.

dün bi blokta aynen senın tarzında bi sorun yaşayan blokçuya denk geldım. 5-10 yıl ya bunların garantısı
güya aramıs değiştirmişler. hemen reklamını yapmıs blog da
dene ıstersen
Kağıt mağıt isterlerse hiçbir şeyi yok ama (fatura vs) bi deniyim madem. Soğanı iyi yapıyordu yaa rondo cılkını çıkarıyor soğanın.

ev botu harıka bişi yaa. yürütece koyacagım zaman gıydırıyorum. lanet lcw den kadıfe tayt aldım 12-18 ay olandan. bacakları sıktı yaaa. şu altları cucuk kadar yapıyorlar. alırken 2 yaş almalı
Kac tane aldigim alt elimde patladi oyle... gerci ustlerde de oyle bizim 92 anca oluyo rahatca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…