2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide uyudu
Uyanınca priz kapatıcı almaya gitmem lazım
Prizler çok alçakta ve elini sokmaya çalışıyor...
Korkuyorum..

Temizlik işi
Bizim için görünürde artık...

Evet yerlerde kirli çorap olmasada
Kirli sepeti dolu

Mutfak tezgahında bulaşık olmasada
Kaşıklıkta alakasızca yarım makarna poşeti..

Yada buzdolabında bir haftalık çürümüş atmaya bile vakit bulamadığım sebze

Tülü yıkasan cam leş... camı silsen tül l
Kara

Saçları süpürsem yerler lekeli tozlu

Banyo yapsam tırnaklarımı kesemiyorum
Saçımı tarayamıyorum

Yemek yapsam yiyemiyorum
Yesemde soğuk yemek mecburiyeti oluyor

Yani anlayacağınız herşeyim yarım artık
Evim yarı temiz
Ben yarım temiz
Karnım yarı gün tok
Uykum çeyrek...

Ama kalbim dolu
Dop dolu...
Tarifsiz bir sıcaklıkla...
İşte bu varlık
Diğer tüm boşlukları dolduruyo...
Ben hepsini yapyrm ama dinlenmeye firsatim yok :( evi temzlyrm yemek yapyrm banyo yaptgm zaman sacimi yapiyorm her gun makyaj yapyrm sonra aksama pilim bitiyo yani

Hadi @csyrc Adana da, tatilde ama bu @ozoroski nerede yav, bir de asbala asbala , nerelerdesiniz kızlar, merak ediyoruz. :KK31:
Pek girmiyorum siteye eskisi kadar. Girsem de çok kalmıyorum. Bebişin durumu pek iyi değil bahsetmiştim. Haftaya samsuna kontrole gidicez. Burdaki arkadaşların moralini bozmamak için girmiyorum biraz da. Bnm açımdan da ister istemez zor oluyor herkesin bebeği normal gelişirken bizim görmeye bile hasret olmamız...ve daha birsürü sıkıntı. Şarkıcı özgün,down sendromlu oğlu için:biz bebek bekliyorduk Allah bize bir melek yolladı demiş. O da bizim meleğimiz. :anne:

dün bi blokta aynen senın tarzında bi sorun yaşayan blokçuya denk geldım. 5-10 yıl ya bunların garantısı
güya aramıs değiştirmişler. hemen reklamını yapmıs blog da
dene ıstersen :KK70:
Kağıt mağıt isterlerse hiçbir şeyi yok ama (fatura vs) bi deniyim madem. Soğanı iyi yapıyordu yaa rondo cılkını çıkarıyor soğanın.

ev botu harıka bişi yaa. yürütece koyacagım zaman gıydırıyorum. lanet lcw den kadıfe tayt aldım 12-18 ay olandan. bacakları sıktı yaaa. şu altları cucuk kadar yapıyorlar. alırken 2 yaş almalı
Kac tane aldigim alt elimde patladi oyle... :63: gerci ustlerde de oyle bizim 92 anca oluyo rahatca

Back
X