2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne guzel canim bende anneme dedm aksam birlikte disari çıkalım diye babamla konusup haber vercek cocugu kucagindan indirmez bende rahat rahat gezerm

Cok guzel yapmissin ya. Keyifli sicak kahve icmenin tadida bir baska

85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
Adam- "Evet,eşim.”
Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..."
Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de."
Adam- "Nesi varmış dedenizin?"
Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."
Adam- "Olur mu, başkası vurmuştur onu."
Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur..
İyi pazarlar

Kızlar size canlı yayın yapayım ;
C&A Türkiye'den çekiliyor, Ekim sonunda mağazaları kapatıp gidecek, o yüzden şu anda indirim var, bebek reyonunda uyku tulumları 50 lira, astronot tulumlar 39.90, daha başka bir sürü şey var, fırsat bulursanız bakın.

Oğlan anneleri, Lcwaikiki de çok güzel erkek bebek kışlıkları gelmiş, hele bir tane triko tayt gibi bir pantolon vardı, üzeri trafik desenli, bayıldım. Sanırım 15 liraydı.

Evet, tek başıma gezmeye çıktım ama gördüğünüz gibi hep bebek mağazalarındayım.

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

C&a yazdan beri soyleniyordu hic indirim yapmadi. Outlet magazasindan almistim bir kac sey urunleri gayet guzel.tulum lcw ve mothercare den birer tane aldim. Bir kere yatirdim. Giydirince agladi. Ama alistircam cok rahatlik.

Benim takipli dr um baska hastaneye gitmisti. Hastane degistirmedim. Ayni hastanede baska dr a gectim. Tedirginlik yasadim ama dr cok iyiydi. İyiki ilki ayrilmis dedim. İlkide iyiydi. Normal dogum beklerken sezeryan oldum. Son dr um sezeryanda daha tecrubeliydi. Hakkinda hayirlusini iste. Senin adina şunu yap bunu yap diyemem . Dr cok onemli guvenecegin icine sinen hangisiyse ona karar ver

Sonrada pisman oluyorm üzülüyorum iste oturdum ağladım kac saat
Aman tatlım niye agliyorsun yaa
Biz de insaniz

benımkı de sürekli uyanıyor
yanımda yatırıyorum o yuzden. yatırmadıgım zamanlar uykusuz kalıyordum
Yanımda yatinca da sürekli meme ağzında
Artık uçları agriyo

Oh ne guzel canim bende anneme dedm aksam birlikte disari çıkalım diye babamla konusup haber vercek cocugu kucagindan indirmez bende rahat rahat gezerm
Bakalım ınş.haftaya abim ve yengem gelebilirler. Sagolsun yengem ablam gibidir. Hatta ona yenge değil abla derim.
Ben de o zaman rahat bir nefes alirim

Koptum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…