- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.101
Maşallah biz de daha hiç dış yokSag alttan disi cikacak. Sag rarafi kasinmaya basladi. 6. Dişi. O da ciksin geri kaldi 2
meyve olarak genelde armut, erik, kaysı kurusu kullanıyorum muhallebılerıne.Karnibahar vardi bizde. Ben cok karistirmiyorum besinleri. Kabiz oldugu icin unda koymuyorum. İkindidede makarna yedi
zaten kabızmıs muzu cıkar bi müddet hayatınızdan. ben 2 kere verdım kabız olduMuza yuzunu eksitti. Eksi msndalina yedi
Insan nefes almak istyo ama sagolsun oglusum avmdede kucagimdan inmedi asik bana resmenAman tatlım niye agliyorsun yaa
Biz de insaniz
Yanımda yatinca da sürekli meme ağzında
Artık uçları agriyo
Bakalım ınş.haftaya abim ve yengem gelebilirler. Sagolsun yengem ablam gibidir. Hatta ona yenge değil abla derim.
Ben de o zaman rahat bir nefes alirim
Koptum yaaa
Ara verdim. İki gundur armutla bal kabagini veriyorum . Cok az sert yine. Suyu bol icse belki daha iyi olur.meyve olarak genelde armut, erik, kaysı kurusu kullanıyorum muhallebılerıne.
kan damlası kullanıyordun dimi ?
Benimkidemi cikarcak acaba yine skntilarda bi bakiyim yarin 4 tane disi varSag alttan disi cikacak. Sag rarafi kasinmaya basladi. 6. Dişi. O da ciksin geri kaldi 2
Ayda yilda bir veriyorum toplasan iki kere ceyrek muz verdim.zaten kabızmıs muzu cıkar bi müddet hayatınızdan. ben 2 kere verdım kabız oldu
vermıyorum artık.
8 dis pespese cikacak canim. Altlari kasiyo simdi. Tam goremedim.Benimkidemi cikarcak acaba yine skntilarda bi bakiyim yarin 4 tane disi var
Mahvediyo ya disler8 dis pespese cikacak canim. Altlari kasiyo simdi. Tam goremedim.
Aynı tulumdan ben de aldımKizlar bugun iyi bi alisveris yaptim kendime 2 hirka bi pantolon aldm oglusa bi kazak bi gomlek uyku tulumu bi tanede oyuncak aldim beyfendi begendi oyuncaginiuyku tulumunu giydirdim uyuyo bakalm rahat etcek mi
Güle güle giyin bu arada cicileriniziKizlar bugun iyi bi alisveris yaptim kendime 2 hirka bi pantolon aldm oglusa bi kazak bi gomlek uyku tulumu bi tanede oyuncak aldim beyfendi begendi oyuncaginiuyku tulumunu giydirdim uyuyo bakalm rahat etcek mi
Sagol canim ben 12 18 aldm cokta buyuk olmadi seneye giyemez heraldeGüle güle giyin bu arada cicilerinizi
Gule kullansin canim. Sende gule gule giyTulumun aynisini bende aldinKizlar bugun iyi bi alisveris yaptim kendime 2 hirka bi pantolon aldm oglusa bi kazak bi gomlek uyku tulumu bi tanede oyuncak aldim beyfendi begendi oyuncaginiuyku tulumunu giydirdim uyuyo bakalm rahat etcek mi
Sagol canim sevdimi peki ben giydirdim biraz hareketini yavaşlattı sinirlendi hemenGule kullansin canim. Sende gule gule giyTulumun aynisini bende aldin
Hosgeldin canim bunlae büyüdükçe fena bişey oluyolar yaa Ardanin da huyu degsti iyiceMerhabalar guzeller,sagsalim geldik biz cuma aksami. Hala ev tam toplanmadi,marketti suydu buydusu da ugrasiyoruz dogal olarak... bebek ist dzn gelene kadar uyudu,yer yatagina iyce alismis ya kucagimda sanki yerdeymis gibi sag sol yapip uyudu. Ben fena yoruldm tutuldum ama olsun o uyudu o yeter..
Tatil guzeldi,iyigeldi. Cok guzel gecti ama su gibi akti gitti. Bebis de fena bisi oldu ya cok degisti masallahi var.. giremedim ama aklim burdaydi da elbet, Alllah razi olsun hepinizden. hepiniz iyisiniz insallah,opuyorumm
Maşallah biz de daha hiç dış yok
Belirti de yok
Hosgeldin canim bunlae büyüdükçe fena bişey oluyolar yaa Ardanin da huyu degsti iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?