2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Istedigi olmadi mi bagiriyor ya cizirdamalarini yicem,agzini soyle elimle kapayip oyun yapiyorum guluyor. Evet hepsi ayni degisimleri yasiyor bence de.. hosbuldum cnm bu arada.. ikizimiz nasilllarrr :)
Iyi canim uyuyo yoruldu bugn eve gelince uyuttm hemen dun sabaha kadar uyumadi ama depresyona girmstm valla sabah disari ciktikta kafam dagildi alp nasil

Hosgeldin canım. Tatilin en kotu yani dvi camasirlari toparlamak. İyi ucakta durmus. Masallah. Bizimki 1.5 saate kulagina su toplatti aglamaktan

Belden asagasina orttum yine dayanamadim. Burden oyle hic birsey ortmeden yatirmak bir tuhaf geldi. Usurse icinden ince giydirebilirsin suan iyi zibin var sadece birde corap.
bende belden asagısına örttüm 12-18 ay aldm bende boyun kısmı biraz terlemis gibi altında kilotlu corap var ustundede kısa kollu zıbın ustune ince pijama

bende belden asagısına örttüm 12-18 ay aldm bende boyun kısmı biraz terlemis gibi altında kilotlu corap var ustundede kısa kollu zıbın ustune ince pijama
Terlerse icine sadrce uzun cok kalin olmayan zibinda giydirebilirsin . Ust uste incede olsa daha sicak tutuyor .boyun kismi benimde terliydi sabaha. Bogazina kadar ortunuyorya belki ondan

Yolculuk için e bebekten 80 liralık bastondan almayı düşünüyoruz
Çpk mu dandik olur
Bebek arabamız var joie ama biraz ağır
Kullanann var mı ucuzundan baston

anladm canım benm baktıklarım arasındada en kalını buydu yeterli bence bu kadar kalınlık cokta kalın olmasn
Bundan kalinla donemez . M.careden aldigim bu kadar kalin degil sicak nasil tutar bilmem. Alt ust pijama giydiririz. Erkek bebekler cok sicak sevmiyor zaten. Benimki terliyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…