- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.121
Giydirirken agladi. Pek mutsuz oldu. Yatirdim oyle yine ya guzel oluyo.Sagol canim sevdimi peki ben giydirdim biraz hareketini yavaşlattı sinirlendi hemen
Iyi canim uyuyo yoruldu bugn eve gelince uyuttm hemen dun sabaha kadar uyumadi ama depresyona girmstm valla sabah disari ciktikta kafam dagildi alp nasilIstedigi olmadi mi bagiriyor ya cizirdamalarini yicem,agzini soyle elimle kapayip oyun yapiyorum guluyor. Evet hepsi ayni degisimleri yasiyor bence de.. hosbuldum cnm bu arada.. ikizimiz nasilllarrr :)
Ustune bisy ortyo musun canimGiydirirken agladi. Pek mutsuz oldu. Yatirdim oyle yine ya guzel oluyo.
Hosgeldin canım. Tatilin en kotu yani dvi camasirlari toparlamak. İyi ucakta durmus. Masallah. Bizimki 1.5 saate kulagina su toplatti aglamaktanMerhabalar guzeller,sagsalim geldik biz cuma aksami. Hala ev tam toplanmadi,marketti suydu buydusu da ugrasiyoruz dogal olarak... bebek ist dzn gelene kadar uyudu,yer yatagina iyce alismis ya kucagimda sanki yerdeymis gibi sag sol yapip uyudu. Ben fena yoruldm tutuldum ama olsun o uyudu o yeter..
Tatil guzeldi,iyigeldi. Cok guzel gecti ama su gibi akti gitti. Bebis de fena bisi oldu ya cok degisti masallahi var.. giremedim ama aklim burdaydi da elbet, Alllah razi olsun hepinizden. hepiniz iyisiniz insallah,opuyorumm
Belden asagasina orttum yine dayanamadim. Burden oyle hic birsey ortmeden yatirmak bir tuhaf geldi. Usurse icinden ince giydirebilirsin suan iyi zibin var sadece birde corap.Ustune bisy ortyo musun canim
Ben 9-12 aylik aldimUstune bisy ortyo musun canim
ben onu da vermıyorum. hemen kabız oluyorAyda yilda bir veriyorum toplasan iki kere ceyrek muz verdim.
bende belden asagısına örttüm 12-18 ay aldm bende boyun kısmı biraz terlemis gibi altında kilotlu corap var ustundede kısa kollu zıbın ustune ince pijamaBelden asagasina orttum yine dayanamadim. Burden oyle hic birsey ortmeden yatirmak bir tuhaf geldi. Usurse icinden ince giydirebilirsin suan iyi zibin var sadece birde corap.
Terlerse icine sadrce uzun cok kalin olmayan zibinda giydirebilirsin . Ust uste incede olsa daha sicak tutuyor .boyun kismi benimde terliydi sabaha. Bogazina kadar ortunuyorya belki ondanbende belden asagısına örttüm 12-18 ay aldm bende boyun kısmı biraz terlemis gibi altında kilotlu corap var ustundede kısa kollu zıbın ustune ince pijama
biraz acsam mı ki fermuarı smdi denemek amaclı giydirdm ama durmadı cok uykusu gelmstı yatrdm hemenTerlerse icine sadrce uzun cok kalin olmayan zibinda giydirebilirsin . Ust uste incede olsa daha sicak tutuyor .boyun kismi benimde terliydi sabaha. Bogazina kadar ortunuyorya belki ondan
Kabiz olmasalar. Rahat rahat yedirsek ne guzel olurdu. Hem ne yapacagimizi dusun hemde kabizlik yonunden allerji yonundenben onu da vermıyorum. hemen kabız oluyor
Acabilirsin icine giydirdin zatenbiraz acsam mı ki fermuarı smdi denemek amaclı giydirdm ama durmadı cok uykusu gelmstı yatrdm hemen
acıyım smdi terlemesinde terlerse daha cok hasta olurAcabilirsin icine giydirdin zaten
Gece kontrol edersin zaten . Ya kisakollu yada uzun kol zibin giydirirsin alttan tek kat. ne kadar sicak tutuyo ancak deneyerek bulcazacıyım smdi terlemesinde terlerse daha cok hasta olur
bence baya sıcak tutuyo kalın cunku biraz inceler vardı gördn mü hic hosuma gitti ama sapkalıydı almadım o yuzdenGece kontrol edersin zaten . Ya kisakollu yada uzun kol zibin giydirirsin alttan tek kat. ne kadar sicak tutuyo ancak deneyerek bulcaz
Yok iki cesit vardi . Bi bu bide cok ince olan . Baska yoktu. Bitanede mothercareden aldim. Boyner ve koton kids dede yoktu. Panco da vardi.bence baya sıcak tutuyo kalın cunku biraz inceler vardı gördn mü hic hosuma gitti ama sapkalıydı almadım o yuzden
anladm canım benm baktıklarım arasındada en kalını buydu yeterli bence bu kadar kalınlık cokta kalın olmasnYok iki cesit vardi . Bi bu bide cok ince olan . Baska yoktu. Bitanede mothercareden aldim. Boyner ve koton kids dede yoktu. Panco da vardi.
Bundan kalinla donemez . M.careden aldigim bu kadar kalin degil sicak nasil tutar bilmem. Alt ust pijama giydiririz. Erkek bebekler cok sicak sevmiyor zaten. Benimki terliyor hemen.anladm canım benm baktıklarım arasındada en kalını buydu yeterli bence bu kadar kalınlık cokta kalın olmasn
aynen benmkide sevmiyo zaten cokta sıcaga alıstırmadım dogdugundan beri sonra en ufak bi sogukta hasta oluyolarBundan kalinla donemez . M.careden aldigim bu kadar kalin degil sicak nasil tutar bilmem. Alt ust pijama giydiririz. Erkek bebekler cok sicak sevmiyor zaten. Benimki terliyor hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?