- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.741
5. Ve 6. Dis patlayacak bugun hep atajta salladim. Birakinca yere utaniyor. Saatlerdir inledi jel surdum. Bir saat sonra yine ayni sallarken atiyor kendini fitil attim. Uykuya geciyor cok sukurHey millet nerdesiniz
Buralar Baya sessizlesmis
Aynen canım ya sayfalar yerinde sayıyor
Kizcemi uyutuyorum çok mizmiz beşinci disimizde patladı patliyacak üstten
Menüde bende tikandim yarın bende krep
Yapayım yer inş[/QUOTE
Bizimki kahvaltiyi seviyor babasi gibi. Aksam ikisi kahvalti yapti . Agladi vermeyince muhallebinin yuzune bakmadi. Buyuk peyniri goturdu yine. Disler buyuyor kalsiyum ihtiyaci var. Devam sutu iciyor ama olsun.
Bebekle gune mi girilir ya. Kolay gelsin sana. Nefis yemek tariflerini tlf na indirdim . İkram cay menuleri tarifler var ise yariyorMisafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorumcumartesi gün var kayinvalideyle ortak gün onda olacak yemekli olacak hem tatlı hem pasta yapmam gerekiyor ne yapacam çok kalabalık olacak pasa durmuyor kafamda deli sorular
Ben daha hiç krep yapmadm. Bir ara deneyeyim bariAynen canım ya sayfalar yerinde sayıyor
Yapayım yer inş
Bebek li kadınsın ya yapmisken pastayi da yapsınlar bariMisafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorumcumartesi gün var kayinvalideyle ortak gün onda olacak yemekli olacak hem tatlı hem pasta yapmam gerekiyor ne yapacam çok kalabalık olacak pasa durmuyor kafamda deli sorular
Biz de daha hiç dış yok. Ama bu gece hiç huzuru da yok . Bu saat oldu hala uyutamadim. Emerken inliyor yaa5. Ve 6. Dis patlayacak bugun hep atajta salladim. Birakinca yere utaniyor. Saatlerdir inledi jel surdum. Bir saat sonra yine ayni sallarken atiyor kendini fitil attim. Uykuya geciyor cok sukur
İniltiyse ya gaz ya dis. Emziriyorsun gaz olmaz distir. Bide hemende cikmiyorlar yaaa.Ben daha hiç krep yapmadm. Bir ara deneyeyim bari
Bebek li kadınsın ya yapmisken pastayi da yapsınlar bari
Biz de daha hiç dış yok. Ama bu gece hiç huzuru da yok . Bu saat oldu hala uyutamadim. Emerken inliyor yaa
Fitil attim uyutana kadar sut saati geldi. Tekrar agladi tekrar ayagima aldim salliyorum.Ben daha hiç krep yapmadm. Bir ara deneyeyim bari
Biz de daha hiç dış yok. Ama bu gece hiç huzuru da yok . Bu saat oldu hala uyutamadim. Emerken inliyor yaa
Aynen cocuk mama sandalyesonden nefret ediyo resmen bosa mi alinfi yani bde benm oglan kalabaligi seviyo gecen kvdede kucuk bi kase corba icti kucuk kaseyle yogurt yedi oglen aksamda corbadan icti karniyarigin icini yedirdim ben her zaman kalabaligi nerden bulcaksamBizim bugunku menumuz yayla çorbası, kıymalı kurufasulye, pirinç pilavı. Belki yaninda turşu yalatirim
Bebeği yemeyenlere "yer sofrasini" denemesini, su icmeyenlere de bardakla denemesini tavsiye ediyorum.
Yalniz bardak tam dolu olacak, kedi gibi diliyle içecek (bkz cup feeding)
Bıktırdı bu disler bizimde çıkacak heralfe yine gece aglayarak uyandi bugn kac kere emmedide dunde bana yapisik gezdiAynen canım ya sayfalar yerinde sayıyor
Yapayım yer inş
Canım ev borcumuz var o yüzden grdim yoksa ben de sevmiyorum esimin tüm akrabaları var çok kalabalıkBebekle gune mi girilir ya. Kolay gelsin sana. Nefis yemek tariflerini tlf na indirdim . İkram cay menuleri tarifler var ise yariyor
Ben de yedirdim kakadan yeşil yeşil çıkıyorBizim menumuzde de pirincli ıspanak vardı
Fena yemedi
Canim eşim dışardan alsın diyecem ama kayınvalide kabul etmeyecek biliyorum o zaman gorumcem yapsın diyecemBen daha hiç krep yapmadm. Bir ara deneyeyim bari
şu gün denen şey, paranı verıyorsun az azCanım ev borcumuz var o yüzden grdim yoksa ben de sevmiyorum esimin tüm akrabaları var çok kalabalık
Aynen canım al iade et sacma ama girdim bir kez isteşu gün denen şey, paranı verıyorsun az az
sonra hepsını bırden alıyorsun. yani bi karın yok . yanlıs mı bılıyorum yani? kumbara gibi bişi. yaptıgın masraf yorgunluk da cabası
Maşallah tosbige bizimki abisiyle seker kavgası edıyo. Ver dıye bagırıyo bızıkıde yurumek için çırpınıyoKızlar eskiden sayfalara yetişemezdim galiba hepimiz tukendik
Kızım iki ucgundur üç dört adım atıyor desteksiz çok mutlu oluyorum onu öyle görünce
Bugün öğlen kendime Menemen yaptiydim yirtti kendini bende yiycem diye üç dört kez verdim ağzına yedi hoşuna gitti
Mercimek çorbası yaptım çok az yedi banyo yaptırdım emziriyorum şuan
Geçen yatmadan önce akşam yıkadım o gece bir kez uyandı maşallah
Ay cok igrenc yaa midem bulaniyo artk altini temizlerken annemde diyo insan evladinin altini temzlerken midesi bulanir mi ee sonucta b.k bu yaniBen de yedirdim kakadan yeşil yeşil çıkıyor
Bende sevmyrm ya ama yemesi zevkli oluyoşu gün denen şey, paranı verıyorsun az az
sonra hepsını bırden alıyorsun. yani bi karın yok . yanlıs mı bılıyorum yani? kumbara gibi bişi. yaptıgın masraf yorgunluk da cabası
Ay masallah onaKızlar eskiden sayfalara yetişemezdim galiba hepimiz tukendik
Kızım iki ucgundur üç dört adım atıyor desteksiz çok mutlu oluyorum onu öyle görünce
Bugün öğlen kendime Menemen yaptiydim yirtti kendini bende yiycem diye üç dört kez verdim ağzına yedi hoşuna gitti
Mercimek çorbası yaptım çok az yedi banyo yaptırdım emziriyorum şuan
Geçen yatmadan önce akşam yıkadım o gece bir kez uyandı maşallah
Gecen esime dedim ki kakasini yaptı değiştir severken iyi dedimAy cok igrenc yaa midem bulaniyo artk altini temizlerken annemde diyo insan evladinin altini temzlerken midesi bulanir mi ee sonucta b.k bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?