2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki hala 2.5-3saate bir,bazen daha hizli,bez dayanmiyor bize o yuzden. Ben de dikkat ediyorum ama esim cok titiz bu konuda,tek sefer yapmis olsa da degistirtiyor hemen. bnm kv de tam tersi cokharciyosunuz yazik demisti :) pisik olmuyosa nolcak,gece kac saat kalio ayni bezle

Canım ben de çizgiye bajarqk degistryorum ama da dolmuyor öyle gece de yatarken değiştiriyormuş sabah uyanınca gece degstirmiyorum

tv ye bı bakayım dedım. kanal d de renklı sayfalar var
survivor nagıhan varmıs. ulen diyorum nagıhan nerde
zor tanıdım yuh . evrım gecırdış kadın
survivora katıldığına katılacağına bin pişman oldu yazık..gayet te hoş hanımmış doğrusu,çamurdan pek belli olmuyodu,kadınmış meğerse

kızlar, bazı bezlerı denemış biri olarak ve elındeki bezden artık memnun olmayan biri olarak
bugun a101 den tester bez aldım. prima cok bozdu. resmen içindeki malzemeler yer yer yok.
bakalım memnun kalırsam bundan kullanırım artık. 4 numaranın üzerinde 8-18 kg, 5 numaranın üzerinde 12-25 kg yazıyor yuh yanı ikisini yan yana getırıp baktım arada hıcbı fark yok
her bez farklı işte.

Bizim bugunku menumuz yayla çorbası, kıymalı kurufasulye, pirinç pilavı. Belki yaninda turşu yalatirim
Bebeği yemeyenlere "yer sofrasini" denemesini, su icmeyenlere de bardakla denemesini tavsiye ediyorum.
Yalniz bardak tam dolu olacak, kedi gibi diliyle içecek (bkz cup feeding )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…