- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.721
Onceden oyleymis. S. Vivira katilacagi zaman esinin akli kalmasin diye sacini kesmis bakimsiz gitmis. Surekli tv detv ye bı bakayım dedım. kanal d de renklı sayfalar var
survivor nagıhan varmıs. ulen diyorum nagıhan nerde
zor tanıdım yuh . evrım gecırdış kadın
Kızlar bebislerinizin altını ne kadar surede degistitiyorsunuzdun kaynanam çok bekletiyorsun falan dedi ama dolmuyor ki eskisi kaka yapınca hemen değiştiriyorduk çünkü pişik oluyor ama cis dolfurmuyr o kadar premuim çare çizgisine bakarak degistiriyorum karışma dedim sustu ya gorumcem sürekli değiştiriyormuş falan banane ondan eşim de bezin tanesi ne kadara geliyor anne biliyotmusun dolmadan niye değiştirelim dedi cildirtti beni ya
Onceden oyleymis. S. Vivira katilacagi zaman esinin akli kalmasin diye sacini kesmis bakimsiz gitmis. Surekli tv de
Canım ben de çizgiye bajarqk degistryorum ama da dolmuyor öyle gece de yatarken değiştiriyormuş sabah uyanınca gece degstirmiyorumBenimki hala 2.5-3saate bir,bazen daha hizli,bez dayanmiyor bize o yuzden. Ben de dikkat ediyorum ama esim cok titiz bu konuda,tek sefer yapmis olsa da degistirtiyor hemen. bnm kv de tam tersi cokharciyosunuz yazik demisti :) pisik olmuyosa nolcak,gece kac saat kalio ayni bezle
kesin öyledir. şuan boşanıyor . dip boyasını yapamayacak dıye boyamıstır saclarınıOnceden oyleymis. S. Vivira katilacagi zaman esinin akli kalmasin diye sacini kesmis bakimsiz gitmis. Surekli tv de
tv ye bı bakayım dedım. kanal d de renklı sayfalar var
denk geldıkçe bakıyorum. çocuktan bir şeye fırsat mı kalıyorseksenlere nodu kız
denk geldıkçe bakıyorum. çocuktan bir şeye fırsat mı kalıyor
survivora katıldığına katılacağına bin pişman oldu yazık..gayet te hoş hanımmış doğrusu,çamurdan pek belli olmuyodu,kadınmış meğersetv ye bı bakayım dedım. kanal d de renklı sayfalar var
çok gıcık bi kadındı . ee boşuna dememişler; bakarsan bağsurvivora katıldığına katılacağına bin pişman oldu yazık..gayet te hoş hanımmış doğrusu,çamurdan pek belli olmuyodu,kadınmış meğerse
ben 5 gündür bunların cılkını cıkardım. ama sevıyor krepikalmayacak tabi..
Bugün kabak ,yumurta,ceviz,sarımsak,1 kaşık un karışıp mücver oldu ve yarısı yenildi
Kalk menü üret
Ya bende lahana ve karnıbahar vermek istiyorum..bi tutam karnıbahar ayırdım yarın haşlar ezerim artık içine ne koycaksammis gibi lahanalı levrek çorbamızı yedık
Bence kıyma koyabilirsinYa bende lahana ve karnıbahar vermek istiyorum..bi tutam karnıbahar ayırdım yarın haşlar ezerim artık içine ne koycaksam
Aynen canım ya sayfalar yerinde sayıyorHey millet nerdesiniz
Buralar Baya sessizlesmis
Misafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorumHey millet nerdesiniz
Buralar Baya sessizlesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?