- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.761
Kilosu gayet güzel daha kilosu düşük olanlar var canım maşallah prenseseBayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce
Bizimkide ben beceremem her yeri batıririm diyor sen uzmani olmuşsun diyorGecen esime dedim ki kakasini yaptı değiştir severken iyi dedimyok kokar diyor
Zaten bizim yediklerimize göz dikiyorlar ağızlarınin tadını biliyorlarAy masallah onabenim oglanda bayiliyo benim yediklerimden yemeye veriyorm napiyim tuzlu diye vermemezlk yapmyrm zaten ben cok az tuz atarm yemeklere herkes tuzsuz yapiyosun der o kadarciktan bisey olmaz
Kilosu gayet güzel daha kilosu düşük olanlar var canım maşallah prensese[/QUOT
Canim emmeyi tamamen birakti ama sutumde var aslinda yetecek kadar.8. Aydan 9. Aya yuz gram almis 1 ayda sadece.ebe cok az dedi
Benimkide degstrmiyo ilk dogdugu zaman herseyiyle ilgilenirdi smdi yemekten sonra mutfagi topladm 15 dk bakti kollarimm koptu diyo ben napiyim aksama kadar hak verdn mi bana diyorm daha yok diyoGecen esime dedim ki kakasini yaptı değiştir severken iyi dedimyok kokar diyor
Masallah benm oglanda cok seviyo muzlu yapyrm hatta gecen gun fazla yaptm buzluga attm cikaryorm veryrm surekli surekli yapamıyorum bugndr brokolili omlet yapti bi yumurtanın hepsini bitrmis oldu 1 saat icinde tabiZaten bizim yediklerimize göz dikiyorlar ağızlarınin tadını biliyorlar
Bugün ilkkez pankek yaptım yedi maşallah
Bence gayet guzel biz 6 aylikken 8 kiloyduk 29unda 9 ay bitcek ama hic umidim yok 9 olmamistir bide gelisim tablosunda erkek bebeklerin kilolari daha fazla hic bisey yemiyo bu aralar biraz yemeye basladi masallah diyimde yarina aynisi olmasnBayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce
..benim oğlan da 20 ocak doğumlu 9100 gr..bence iyi ,şöyle bakıyorum da ne şişman ne zayıf..ben 9. ay aşısını yaptırmadım...yaşında yapılan kkk aşını da yaptırmak istemiyorum...Bayanlar kizim 18 ocak dogumlu bugun 9 aylik asisini yaptirmaya saglik ocagina gittim.9 kilo tam.sizce az degilmi kilosu.kanida 10bucuk cikti.hic kan ilaci vermiyodum.basla dedi ebe.kizim 3.300 dogmustu kilosu nasil sizce
Bingildak kapanmak uzere dedi. Kan tahlili yapilmadi bir yasinda yapilacak.Kızlar iyi geceler bizim diğer yapılan tahlilerde
d vitamini b12vitamini ferritinde normal değerler içinde çıkmış
Bingildak normal dedi Sizinkiler nasıl merak ettim gerçi Dr aksi bişey olsa söylerdi diyorum
Burda bir lolla var burdaaaa
Yine yokluğunu kimsenin farketmediği
Anamın yanındayız bir haftadır
Minnoşun üst dişleri çıkıyo
Beni hayattan bezfirdi
Altlarda böyle olmamıştı
Ay cok igrenc yaa midem bulaniyo artk altini temizlerken annemde diyo insan evladinin altini temzlerken midesi bulanir mi ee sonucta b.k bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?