- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.801
Evet canim cok az kilo aldi malesef.hatta 6 ayliktan 9 aylik arasinda 3 ayda tam 1 kilo almis.kilosu cok iyiydi bizim kizin.ne yapcam boyle bilmiyom psikilojim nozuldu iyice emmedikce.birakcak diye korkuyom.ilk oglum 2 yasinda ben kesmistim memeden.ama bu kiz hic emmiyo ;(Kilosu ayina gore normal degerde fakat aylik kilo alimi onemli. Kiloya bakma fazla olanda az olanda kendi capinda degerlendirilir. 100 gr aylik cok dusuk. Buyume ve gelisme acisindan hizlilar. Dis huysuzlugu meme reddi olabilir pes etme. Pozisyon degistirerek emzir. Sutunu sag dolaba koy. Kahvaltisina koy . Ek besin aliyordur 9. Ay bitti. Diger ogunlerine kat fazlaligi. Kani git gide dusmesin. Beslenemedigi kanindandan belli dusukse
Kasikla vermeyi hic denemedim sutumu bide oyle bi deneyim ben ya belki alir.cok pisman oldum ama kan damlasini kullanmadigima.10bucuk cikti degeri az dedi ebe.insallh dusmez dahada.artik bugunden itibaren basladim kan damlasinaKaşıkla vermeyi denedinmi
Benim kiz emse doyar belki sutum var cok sukur ama emmiyo.3 aydir savasiyom resmen.birakmasin diye cok az emiyo tabi.ee aldigi kilodanda belli. 6. Aydan beri 3 ayda 1 kilo aldi sadeceBnmkidr tam tersi oyle emiyim diyo ama doymuyo artik sadece memeyle yemek yemek istemiyo
Sen stres yaparsan emmez. Herkes ek gidaydi emzirmeydi herkes başka türlü uğraşıyor. Değişik değişik taktikler deneyip emzirmeye calis olmadi biberona alistircan. Dönem donem huylari degisiyor. İnsallah emer tekrar sutune yazik olmasin. Ama ugrasmanada ragmen emmiyorsa ek gidayla gideceksin yediklerine koyarak. İnsallah kasikla icer.Kasikla vermeyi hic denemedim sutumu bide oyle bi deneyim ben ya belki alir.cok pisman oldum ama kan damlasini kullanmadigima.10bucuk cikti degeri az dedi ebe.insallh dusmez dahada.artik bugunden itibaren basladim kan damlasina
Ek gida veriyor musunBenim kiz emse doyar belki sutum var cok sukur ama emmiyo.3 aydir savasiyom resmen.birakmasin diye cok az emiyo tabi.ee aldigi kilodanda belli. 6. Aydan beri 3 ayda 1 kilo aldi sadece
Insallah canim kasikla olsun alir.dun gittigimde ebe bosuna ac birakma.emmek istemiyosa almaz.ac kaldigi bosuna cocugun diyo.bende ac birakiyomki meme alir diye ama inadi inat bu sefer ac duruyo yavrumSen stres yaparsan emmez. Herkes ek gidaydi emzirmeydi herkes başka türlü uğraşıyor. Değişik değişik taktikler deneyip emzirmeye calis olmadi biberona alistircan. Dönem donem huylari degisiyor. İnsallah emer tekrar sutune yazik olmasin. Ama ugrasmanada ragmen emmiyorsa ek gidayla gideceksin yediklerine koyarak. İnsallah kasikla icer.
canım ben baktırdımdemir damlası vermiyordum d vitamini de vermiyordum doktor onu da ayrıca istedi.ama ben 3 buçuk atıyodum değerler düşük çıkarsa eşim rezil ederdi ama şükür bütün değerleri çok iyi çıktı.ay nasıl sevindim anlatamamİyi akşamlar hanımlar.
Herkes iyidir umarım. Dün akşam günümüz vardı. Gün sahibinin akrabası olan kız, oğlumun gözlerini çok beğendi. İki üçtür, ay ne güzel gözleri yaa.. dedi. Sonuncu da Maşaallah dedi ama bu sabah kalktığnda oğlumun gözü baya şapaklanmıştı. Hiç olmazdı öyle. İlk gözüne birşey mi oldu dedim ama sonra o kızın dediği aklıma geldi. Nazardan olmuştur diye düşünüyorum.
Bu arada kan değerlerine baktıran var mı aranızda? Özellikle kan ilacını vermeyenlerden yaptıran var mı merak ettim. Ben 26 sına randevu aldım. Bakalım ne olacak.
Valla üstüm başım sümük sörrründör hanımevladımız diye bkunu mu yıyelım yani dimi
Sen yaz bak birileri yazar mutlakaPembedon5 de yok ki birbirinizle ugrasasiniz
Ispanak salçalı ağız burkuyoince bulgurlu, tavuk sulu ıspanak yaptım cadıma. ilk defa soganları kavurdum ve az salça koydum. artık yemegın tadına bu şekilde alışması gerek.
Ülen sanki klavyende birlikte oturuyoztek başıma ne yazayım canım
çocuğa 2 yaş carters anca oldu. kalıbın anasını aglatmıslar yahu
boyu uzun oldu dogal olarak. çorap giydirdim üstüne bende napim
Sanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti H hiufPembedon5 Surrender pitipitikare @Atom heart mother @nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor
UyumuyorSanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti H hiufPembedon5 Surrender pitipitikare @Atom heart mother @nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor
O kadar giriyorm okuyum diye hic bsy yok skldm vallatek başıma takılmak istemediğim için girmedim
Kvdeye geldim gun varms indim yedim ictim çıktım yukariyemesi harika yaa
Hahaevladımız diye bkunu mu yıyelım yani dimi
Ben hep oyle yapyrm daha lezzetli oluyo cocukta biliyo agzinjn tadiniince bulgurlu, tavuk sulu ıspanak yaptım cadıma. ilk defa soganları kavurdum ve az salça koydum. artık yemegın tadına bu şekilde alışması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?