2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mamayı bıraktık. yemek öğününü 2 ye cıkardım
kalan öğünlerde yogurt ve muhallebi verıyorum. kahvaltı da muhallebıyı de bıraktık. normal kahveltı yapıyoruz. yumurtanın akına gectım. zeytın tattırıyorum.

Amin canim insallah kolay cikartir artik arkami dondugum anda muzurluk pesinde surekli dikkat etmek gerekiyor Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Gecmis olsun biran once iyilesir insallah diger bebeginiz de disleeini kolaylikla cikartir insallah

Benimde vermedigim bisey kalmadi artik bol tuzu olmasa tursu vermek bile isterdim he inek sutu ve bal vermedim tabi

benim oğlan 3 kilo doğdu canım..o yaptırdığın aşı evet kızamık aşısı..aslında aşı takviminde yok,suriyelilerden dolayı yapıyorlar..ben istemedim..bende gündüzleri iki kere emziriyorum artık..24 saatte 3 kez emiyo ,,benim için önemli olan ek gıda..artık anne sütünün ne koruyuculuğu ne doyuruculuğu kalmadı sonuçta

Evet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus ya
bizimde ilk dişimiz çıktı canım çok şükür..tek dişle gargamel gibi oldu ..bizm oğlan hem boğaz enfeksiyonunu hem dişi bir arada halletti..çok zor geçti geçen hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…