- 30 Ocak 2015
- 19.784
- 28.095
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.821
Benmde var canim ama yetmiyo artk gece hala yataga akiyo doyurmuyo yinedeBenim kiz emse doyar belki sutum var cok sukur ama emmiyo.3 aydir savasiyom resmen.birakmasin diye cok az emiyo tabi.ee aldigi kilodanda belli. 6. Aydan beri 3 ayda 1 kilo aldi sadece
Evet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus yaoffff ankara gene kara ve soğuk..elimde olsa şu ankarayı çıkartıp antalyayla yer değiştricem..sevmesem terkederdimangara bebesiyiz diye çekiyoz...hadi erzuruma,karsa kar yağmışta ankaraya noluyo,kıskaaannççç,,hadsiiiizz
Kiz cocuklari emmeyi pek sevmiyo heralde arkadaslarimin da skntisi var bu yuzden resmen memeyle savasiyo deliriyo emmemek icin bi arkadasmn oglu var onds oyle bi sorun yok mesela hele bi arkadaşım bic bi zaman emmek istemiyo ben vermesem istemez verirkende ugrastryo baya diyoEvet canim cok az kilo aldi malesef.hatta 6 ayliktan 9 aylik arasinda 3 ayda tam 1 kilo almis.kilosu cok iyiydi bizim kizin.ne yapcam boyle bilmiyom psikilojim nozuldu iyice emmedikce.birakcak diye korkuyom.ilk oglum 2 yasinda ben kesmistim memeden.ama bu kiz hic emmiyo ;(
Suan gunes var ama disarisi nasil blmyrm sicak gbi gozukuyo evin sıcaklığı bastı beniEvet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus ya
len siparişi çoktan vermıstım nasıl degıstıreyımdeğiştirdinmidi..
Akıl almadın bak sonuca
Canım sen ankaradamsin bizim ev yüksekte ya çok soğuk buralarSuan gunes var ama disarisi nasil blmyrm sicak gbi gozukuyo evin sıcaklığı bastı beni
:)))evladımız diye bkunu mu yıyelım yani dimi
Bunun cinsiyetle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Kiz cocuklari emmeyi pek sevmiyo heralde arkadaslarimin da skntisi var bu yuzden resmen memeyle savasiyo deliriyo emmemek icin bi arkadasmn oglu var onds oyle bi sorun yok mesela hele bi arkadaşım bic bi zaman emmek istemiyo ben vermesem istemez verirkende ugrastryo baya diyo
Tesekkur ederim.Sanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti @hiufPembedon5 Surrender @pitipitikare @Atom heart mother nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor
Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.:)))
Yok yenmez tabi ki :)))) ...ama tuvalet eğitiminde başımıza dert almamak icin o kakalar "pis" degil "mis" kokulu olarak karşılanmalı... ...hem de doğduğu andan başlanarak.
Yaptığı her kakayi tuvalet eğitimine başladığımızda inceleyeceğiz "aaaa ne güzel kakalar yapmis benim kizim (oglum)... Aferin sana" diyebilmek baska türlü mümkün degil.
Daha dune kadar pis kokan "oofff acin su camlari havalansin" diye karsilanan kaka nasil olur da utanilmadan birakilir tuvalete ya da lazimliga...
Benim cocuk buyutme mantığım hep 3-5 yil sonrasini dikkate alarak davranmayi telkin ediyor.
Tutarli olmaya simdiden baslanmali....
Son olarak bugunku menumuzu de paylasayim: soganli iyice pismis bulgur pilavi, tavuk kofteli patates yemegi, yoğurt, lahana tursusu (yalattim, çekerken birakmamak için oyle sktiki cenesini kucuk bir parçayı kopardı kokosum:) )
Bunlar tam gurme bebek...
sarımsağı her yemege koyuyorum zaten . ıspanagı sevmedi zorla yedırdım valla. bu 2. verıişim.Ispanak salçalı ağız burkuyo
Sarımsaklıda yapabilin
kızamık aşısı mı?Yarin aşımız var
Mücver gibi yap..yada yumurta ile..ıspanagı öğlen zor yedırdım. şimdi de verıcektım hadı ona iyilik yapayım dedım
patates köfte haşlıyorum
Ailecek miYarin aşımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?