2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus ya

Kiz cocuklari emmeyi pek sevmiyo heralde arkadaslarimin da skntisi var bu yuzden resmen memeyle savasiyo deliriyo emmemek icin bi arkadasmn oglu var onds oyle bi sorun yok mesela hele bi arkadaşım bic bi zaman emmek istemiyo ben vermesem istemez verirkende ugrastryo baya diyo

evladımız diye bkunu mu yıyelım yani dimi
:)))
Yok yenmez tabi ki :)))) ...ama tuvalet eğitiminde başımıza dert almamak icin o kakalar "pis" degil "mis" kokulu olarak karşılanmalı... ...hem de doğduğu andan başlanarak.
Yaptığı her kakayi tuvalet eğitimine başladığımızda inceleyeceğiz "aaaa ne güzel kakalar yapmis benim kizim (oglum)... Aferin sana" diyebilmek baska türlü mümkün degil.
Daha dune kadar pis kokan "oofff acin su camlari havalansin" diye karsilanan kaka nasil olur da utanilmadan birakilir tuvalete ya da lazimliga...
Benim cocuk buyutme mantığım hep 3-5 yil sonrasini dikkate alarak davranmayi telkin ediyor.
Tutarli olmaya simdiden baslanmali....

Bunun cinsiyetle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Bebekler zaman zaman ekmeyi farklı nedenlerle reddedebiliyirlar (orn yediklerimizle degisen sutun tadi, annenin değiştirdiği dus jeli, bebeğin ağrıyan bir tarafina baskı yapan tutuş şekli vb)...
Pes etmek yok. Farkli geleni bulup onu emmeye ikna etmek biz annelere dusen...

Tesekkur ederim.
Büyük kızım hastaydı fazla giremedim. Üst dis nöbeti bizde de var 3 gündür.
Büyük kızım üst 3 dişini aynı anda patlattığı gün (11 aylikti) havale gecirmisti. Bebeklerin 1 yasina yaklastigi dönemde epilepsiye bagli olmayan atesli havale yasama riski artiyormus. Dilerim hiç kimse bu durumu yasamaz, ama ihtimaline karsi atesli havale geçiren bebege nasil davranılmalı bir bilgi edinin lütfen. Ben gibi "bebegim öldü" diye basinda lüzumsuz üzüntüye girip, ona yardim etmek dururken çaresizce aglamayin.

Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.

Masallah bıdıga bizimkide kuru fasulye yedı suyuna ekmek bandırdım yarım su bardagıda ayran içti. Karnı sıstı büyük adamlar gibi ıhhh yapıyo bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…