2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alisir canim benimki sevmedigi seyleri oyle yapiyo kusturuyo kendini sabah oyle bi kustu ki emdigide bosa gitti

Bu gelin evi nedir arkadas,ne sacma biseymis iki dk gordum dayanamadim. Kendi ceyizlerini,esyalarini,takilarini yaristiriyor gerizekalilar resmen
Ben hic televizyon izlemiyorm nerdeyse arda dogdugundan beri zaten aksama kadsr evlilik programlari var sinir oluyorm aksam da dizi izliyorm arada o kadar vaktim olursa tabi

Az acili kasarli menemen, tarhana ve taze hurma yedi, aksama misir unlu mihlama ve yogurt var
Maşallah yakisiklima afiyet olsun yiyen çocuğu seviyorum
Keşke benim cadida yese ahh keşke uyuyor uyaninca armut erik ceviz bir tatlı kaşığı pekmez atıp yedircegim

Bu akşam fazlasıyla huysuzdu iki eliyle kulaklarına vurup durdu ağladı ağrı kesici şurup verdim

Şuan emziriyorum isiriyor gogsumu ağlıyor diş mahvetti yavrumu bi patlasaydi

Bu akşam fazlasıyla huysuzdu iki eliyle kulaklarına vurup durdu ağladı ağrı kesici şurup verdim

Şuan emziriyorum isiriyor gogsumu ağlıyor diş mahvetti yavrumu bi patlasaydi
bitmiyo ki dis derdi cok zor cıkarıyo benm oglumda bugn cok huysuzdu kucagımdan inmedi benden baskasınada gitmedi

Selam kızlar sayfalar hic ilerlemiyor nerde herkes zaman çok hızlı geçiyor bebislerle ne cabuk buyuyirlar her gün yeni birşey öğreniyorlar bakışları gulusleri çok başka en çok kokuları mis gibi çok şükür rabbimize iyiki varlar gecen is arkadaşım geldi isle çok zor falan dedi benim içime bir kor düştü sanki ondan ayrılmak hic istemiyorum daha bir yıl var ama her anları başka güzel kafamda deli sorular isi birakmak calismak öyle karisigim bu aralar

Selam annisler. 1haftadir girmiyordum. Sayfalar almış başını gitmiştir dedim ama öyle olmamış. Bi çırpıda okudum.
Herkes "çocuk" peşinde koşuyor artık sanırım.

Benim kızçe de surunerek her deliğe girmeye uğraşıyor. Hiç istemiyorum yerlerde olmasını. Yürüsede yerden kurtulsa.

Bir hafta çığlık kıyamet ağladı her gece. Aha dedim diş geliyor. Sonra vazgeçti heralde ne gelen var ne giden

Olan benim memişlere oldu. Lohusa gibi kreme başlicam nerdeyse.

kızlar günaydın...gece terlemeleri var mı bebeklerinizde?...ay benim oğlan çok terliyor,gece iki kere üstünü değiştiriyorum,değiştirmezsem vücudu buz gibi oluyor..sizler de üst baş değiştiriyormusunuz yada gece terlemesi varmı..lütfen öneri ,bilgilendirme yaparmısınız..hayır yani zatürre felan olursa diye korkuyorum,allah esirgesin..

pütürlü gıdalara başlamazsan ilerde çok zorlanırsın canım..3 yaşında hala blendırla yemek yiyen çocuklar biliyorum,mızmız ve zahmetli..ben başladım artık..yutuyorlar merak etme

Günaydın canım bende gece bir kez bazende sabaha karşı mutlaka degistiriyorum ben bile kısa kollu giymeme rağmen boyun kismim çok terliyor

Gunaydin herkese. Benim oglanin uykusu oldugu halde zor yatiriyorum. Agliyor basta sonra uyuyor biraz.uyurken bir aglama cikardi. Annem sabah ev yapimi dimates sosundan tattirdi yikti ortaligi ver diye. Versem cig kofteyide seve seve yer. O tarz yemekleri daha cok seviyor. Elini sicak bardaga degdirince cekmiyor israrla ustune gidiyor. Cok inat.

Benim oglum ginduzde terliyor. İki dk yerinde durmuyor.Erkekler daha terliyor. Cok az terliyse bez koyuyorum cok terlemisse degistiriyorum. Uyku tulumu giydiriyorum cok ortmuuyorum basina kadar. Odanin isisina gore sen ayarla. Merkezi sistem bizimki kalirifer kapaniyor gece sicak olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…