- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.081
kızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kadar
Aynen canim sor bakalm ne dicek evin sicakligida etkiliyodur ama belki sizin ev cok sicaktiraynı şekilde giydiriyorum canım..tulumla daha çok terledi diye bu gece giydirmedim yine terledi..bugün sağlık ocağından çağırdılar,gitmemiştim kontrole..bakalım aile hekimine bi danışayım
2 3 yasina kadar calismasan sonra calissan zaten suan ihtiyac olmasa bile ileriye yatirim yaparsınız bu devirde cok zor cocuk okutmak yetistirmek insan en iyisi olsun herseyin istiyoCanım aynen ya okula giden çocukları görünce daha çok üzülüyorum çok duygusalim ya anne olmak çok başka canım çalışmak zorunda değilim eşim bırak diyor ama memurum çok emek verdim benim yerimde olmak isteyen çok kişi var ama bırakıp gitmek de ayrı zor is uzak eve öyle karışık herşey hayırlısı herşeyin
Hadingozun aydin canim masallah bebeğinekızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kadar
Gecmis olsun canim. Bende surekli pesindeyim.ne anakucagi ne mama sandelyrdi durmuyor. Mecbur yere birakiyorum. Tutup kalkiyo tek elle tutunuyor bazen dusuyor. Yerde yorgan var ama sandalyeler altinda kose bucaktaBi dk kafami cevirmeye gelmiyo emeklerken eli kaydi agzini yere vurdu bi baktim agzinin ici kan dolu dudagini patlatms yetisemiyorm hizina nerde ne yapcagi belli olmuyo yaa tukendim gercekten kendime kiziyorm ama ben daha ne kadar dikkat edeblrm ki bazen dusmesin diye aksama kadar kucagimda gezdryrm sonra bem mahvoluyorm
kızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kadaAynen canim sor bakalm ne dicek evin sicakligida etkiliyodur ama belki sizin ev cok sicaktir
Canim senin uyku tulumun hangisinden paylasirmisinBende ayni giydiriyorum. Uzerine kalin olmayan battaniye ortuyorum
sağ ol canım, cümlemizinki inşSurrender disiniz hayırlı olsun kaya gibi sağlam olsun artık arka arkaya devam eder bizimki eli ağzında isiriyor
Sonra başlıyor ağlamaya
geçmiş olsun :=) maşallah minnoşa. evın sıcaklığı yaşa ve aya göre değişiyormus. şuan bızımkıler için ideal olanlar 20-21kızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kada
Aynen canim her yerden tutunuyo ya napcagimi sasrdm duvardan tutunuyo peteklerden tutunuyo 2dk durmuyo yerindeGecmis olsun canim. Bende surekli pesindeyim.ne anakucagi ne mama sandelyrdi durmuyor. Mecbur yere birakiyorum. Tutup kalkiyo tek elle tutunuyor bazen dusuyor. Yerde yorgan var ama sandalyeler altinda kose bucakta
düşe kalka buyuyecekler ama ben pek yalnız bırakmıyorumBi dk kafami cevirmeye gelmiyo emeklerken eli kaydi agzini yere vurdu bi baktim agzinin ici kan dolu dudagini patlatms yetisemiyorm hizina nerde ne yapcagi belli olmuyo yaa tukendim gercekten kendime kiziyorm ama ben daha ne kadar dikkat edeblrm ki bazen dusmesin diye aksama kadar kucagimda gezdryrm sonra bem mahvoluyorm
Bende yanindayim surekli nereye gittsem yanimda gotryrm evi supururken kucagima aliyorm oyle supuruyorm yemek yaparken yere koyuyorm cekmeceleri kurcalarken yapyrm hemen zaten gunduz uykusu sifir 15 dkda bi uyaniyo memeden ceker cekmez bi ara iyiydi ondada gece uyumuyodu gunduz mecbur uyuyodudüşe kalka buyuyecekler ama ben pek yalnız bırakmıyorum
agzını vurur dıye. hatta pek oralarda dolastırmıyorum.
oyun bahcesı ve yürüteç kullanıyorum belkı bıraz da ondan rahatım bazı konularda. ötekı türlü çok zor vallaBende yanindayim surekli nereye gittsem yanimda gotryrm evi supururken kucagima aliyorm oyle supuruyorm yemek yaparken yere koyuyorm cekmeceleri kurcalarken yapyrm hemen zaten gunduz uykusu sifir 15 dkda bi uyaniyo memeden ceker cekmez bi ara iyiydi ondada gece uyumuyodu gunduz mecbur uyuyodu
Bi dk kafami cevirmeye gelmiyo emeklerken eli kaydi agzini yere vurdu bi baktim agzinin ici kan dolu dudagini patlatms yetisemiyorm hizina nerde ne yapcagi belli olmuyo yaa tukendim gercekten kendime kiziyorm ama ben daha ne kadar dikkat edeblrm ki bazen dusmesin diye aksama kadar kucagimda gezdryrm sonra bem mahvoluyorm
çok memnunum canım. hem romerin kötüsü olmazSurrender canım sen oto koltuğunu romer almıştın sanırım nasıl memnun kaldınız mı bizde alacağız da besafe ve romer arasında kaldık
Lcw ve mothercare den aldimCanim senin uyku tulumun hangisinden paylasirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?