2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki gogsumu bikac kez isirdi,oyle ofaya cok takilmiyor da yuzumu opup isirmayi ogrendi,bi de vucudumun her yerini isiriyor yani:) kacis yok muhakkak bi yerler isirilacak! E bizm 8disimiz var dogaldir ,cok da aciyor:)
Cisriiikk başka yerler neyse de memiş bu beee
Ilk baslarda cok isiriyodu nerdeyse her emdiginde simdi o kadar degil arada sirada biraz sabret bide tepki vermeyince isirmiyolar oda biraz zor oluyo tabi
Kız önce hafiften ısırır gibi yaptı ben de şaşırdım güldüm işte bu büyük bi hataydı bence. Ben gülünce bizimki kahkaha atmaya başladı eğlencelik bişi sandı onu. Uyuyacağı zaman altını değiştirip tulumunu giydirene kadar yırtındı memeyi de alınca o hırsla bir ısırdı ben de çığlık attım bu sefer korktu ağladı. Veriyorum ısırıyo çekiyorum zır zır. Zor sakinleşti emdi de uyudu şükür.

Yaklaşık iki haftadır annemdeydim
Eve döndük hiç gitmemşş gibi hissediyorım kendimi
Benim minnağın 4 dişi oldu
Huysuzlıkları geçti şimdilik
Rejimim yalan oldı bu arada

Hoş dönmüşsün Lolla, dişler hayırlı olsun.

Ben İnci ile meşgul, diş sebebiyle artan huysuzluklarına teslim durumdayım. Bir yandan da beraber geçen her günün, her anın tadını çıkarmaya çalıştığım için sanırım, etrafı epeyi boşladım, sadece burayı değil, gezmeyi tozmayı, kalabalığa karışmayı da kestim son 1 hafta 10 gündür.

Böyle bir inziva hali mevcut yani, mevsim dönüyor diye mi bilmiyorum. Belki de hayatımda ilk defa çalışmak yerine evde ve tamamen başka bir şeye adalı bir hayat sürdüğümdendir. Hala garipsiyorum, sabah kalkınca işe gitmemek diye bir dünya da varmış.

Tabii o toz pembe dünya daha küçük hanımın kahvaltısının ilk kaşığında başıma yıkılıyor, mız mız, iştahsız, pütürlü yemeyen, her tada burun kıvıran bir kızım var sağolsun, her öğün bir işkence bana

Sen nasılsın, nasıl geçti Anneanne yanındaki 2 hafta? Gelişme var mı Duru hanımda, yeme içme , yeni menüler filan?

Ay hiç bişey yoksa İzmir'i anlat valla, ne özledim...

15-16 yıl orkid kullandım
çocuk düşünmeye başladım ve 2-3 ayda oldu.

15-16 yıl orkid kullandım
çocuk düşünmeye başladım ve 2-3 ayda oldu.
Ben baska marka kullandim. Orkid cok katkili cok kasindiriyordu. Annem bana peimada kullanmadi. Troidden gecikmeli hamile kaldim. Troid ameliyati oldum once. Bayanlarin cogi troid hastasi. Ondanda olmuyor olabilir . Endiselenmeden once arastirmalari okumak lazim. Sagdan soldan oyleymis boyleymis degil.

Walla ben de kullandım aynı şekilde oldu. Yine de tedirgin oluyorum. Ben böyle değildim yaşarken oldum sör
Annelik böyle yaptı beni bee
Olamaz mı olabilir..
Canim usttede yazdim hepimiz tedirgin oluyoruz ama somut arastirmalari arastir oyle tedbirini al. Tv den sagdan soldan bulunan yazilara gore karar verme.

Kizlar gece on bir bucik arasi yatagimizda dondu durdu. Bir bucukta sur icip yatti . 4 te ayakta . Pencereye bakiyor gunduz oldumu diye. Diş huzursuzlugu olsada ayni olmasada. Beninkinde uyku denen birsey yok. Gunduz taninda konusmasan yanindan gecsen uyaniyor. Anason cayi vercem birkac kasik nasil veriliyorsa artik

Canım uyku bizim de sıkıntı o kadar sik uyanıyor ki sayamiyorum iki saat uyusa gece sukrediyirum artik alistim bu duruma dış falan degil huy yaptı sağlıklari yerinde olsun da geçer bugünlerde beğenmediği birşey olunca tukuruyir ya dun yoğurt verdim tukurdu çorba verdim tukurdu kabak da ayni ne yedirecegimi şaşırdım ya beğenmiyor biseyi

Asilarin arti yonlerinin oldugunu biliyorum kimse bunu inkar edemez yurt disinda asilari yapan arkadasimin anlattiklarini dinledigim kadar biliyorum icinde yok yok ve kendi cocuguna asilama yaptirmadi ilaclar onlar bunlar... kiii en son yapilan bir arastirmada down sendromunu etkiledigi ortaya konmus ben drlarasa guvenmiyorum guvenemiyorum birinin dedigini digeri yalanliyor bu arada bende cocuguma asi yaptirdim asi yaptirmayin diyemem sadece duyduklarim ve okuduklarimdan bunlari soyluyorum

Herkesin kendi tercihi kendi sorumlulugu. Oyle bir takim soylentiler var kanitlanmis birsey yok. Soylenti yazilar olabilur. Kanitlanmamissa guvenmem. Tip gelisiyor devamli birsey cikiyor. Degisiyor. Drlarinda son gelismelerden haberdar olmasi lazim . Arastirmali ki dogru bilgiyi vermeli. Asilarin icinde yok yok olabilir bakmadim . Eskuden aşi yokken kac cocuk yetiskin ölüyordu. Bu benim aşiyi yaptirmam icin bir nedendir zaten. Baskasi da beni ilgilendirmez. Niye yaptirdin niye yaptirmadinda demem.

Soylenmeye basladi artik nanane henana saydiriyor bana. Uykuda sart ya vucutlarinin dinlenmeleri lazim. Uykusuz gozleri kuculuyor rengi atiyor . Beyaz zaten yuzu gozu cok kotu oluyor. Bide uyumayinca huysuz oluyor aglamalar. Uyumasada dursa onada amenna.

Aynen herkes kendi cocugundan sorumludur herkesin de kendi gorusudur bu arkadas bizzat kendisi asi yapiyor o yuzden biliyor kimse bunu acik acik soylemez soyleyemez nedenleri var allah bizleri ve evlatlarimizi korusun

Aynen herkes kendi cocugundan sorumludur herkesin de kendi gorusudur bu arkadas bizzat kendisi asi yapiyor o yuzden biliyor kimse bunu acik acik soylemez soyleyemez nedenleri var allah bizleri ve evlatlarimizi korusun
Amin canim hepimizinkini. Ben de saglikciyim cnm asi yapiyor olmasi icindeki leri biliyor anlamina gelmiyor. Sadece uzerinde yada kagitta yazilanlari bilenilir. İnternete baksan yazar zatten. Oyle cok anormal birsey olsa hicbir saglikci yaptirmaz. Evimize kimyasallar temizlik malzeleri paket gidalar sampuanlar sokuyoruz. Solumlada aliyoruz temizlik malzemelerini. Biliyoruz uzerindede yaziyor zararli oldugu ama mecbur kullaniyoruz. Buda oyle. Allah a emanetler

Oyle allaha emanetler hayatimiz kimyasal hayatimiz zehir oldu maalesef alip basini koye bile yerlessen tohum bile orjinal degil kimyasallar hayatimizin tam ortasinda ve maalesef ki hayatimizi kolaylastirdigi icin vazgecemiyoruz

Canım aynen nasıl dayaniyorlar uykusuzluğa anlamıyorum ben bitiyorum yok uyku onda gündüz saat kurmuş gibi iki kez uyuyor yarim saat gece de oyle annem diyor ki yemek yine yiyor uyumadığı için mız miz ve kilo almıyor diyor

Benimkinin kilosuda normal sinirlarda ama uyusa daha kilolu olurdu yedigini yakiyor zaten. Bunlarin her hareketi aglamasi kalori yakiyor. Bide uykusuzluk. Anne sutu aliyormu. Biraz sakinlesirdi

Bizimki de trkiyeden geldik geleli geceleri 20-30kez uyaniyor yaa donup duruyor uyudugu zamanda da.bi de yanimida yatiyor beyefendi,netcez bilmiyorum koca yatak mi alsam napsam simdiden ! O degil de yukardaki besigi de hic kullanamadik nerdeyse,bosa almisim yazik parama

Otomatik besik vardi . Kucuk geliyordu 5. Ayda kaldirdik. Park yataginda alt kademeye gectik sallanmiyor. Gece ayaklarimda salliyorum. Sallanan buyuk besikler var mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…