2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogruda olabilir olmayabilirde. Olsada sadece bunlar degil yedigimiz ictigimiz herseyde katki maddesi var. Bence gidadan daha fazla olur. Nedeni bilinmeyen kisirlik olarsk geciyor. Bunlari soyleyen kisi arastirip kanit bulmasi lazim. Hersey kimyasal zaten . Bence tshmini oturdugu yerden yorum yapilmis

Deli gibi domestos kullanan annem vardi bende aynen onun gibi cok kullanirim orkidle tam 15 senedir tanisigim 3 cocugum oldu adam ustume ceket atsa hamile kaldim anacim :) kimyasallar elbette zararli bence hepsi hazir tukettigimiz hersey asiri zararli mamalar buskiviler krakerler yedigimiz meyveler sebzeler hepsi kimyasal iceriyor sadece deterjanlara kalsak yine iyi cocuklarimiza vurdurdugumuz asilar kullandigimiz ilaclar ve daha bir suru sey...

Pantene,prima vs her yerde olan urunler ama ben inanmadim acikcasi.

geçmiş olsun canım

Ya var ya sonunda dişi çıktı dedim sevindirik oldum, dana oğlum o tırnak ucu kadar dişiyle göğsümün ucunu ısırıyo. Ağzında eveliyo geveliyo o minnacık dişe denk getiriyo bildiğin ısırıyo ve bundan zevk alıyo
Azcık büyüse o diş koparır bu ucunu

Asiyi mecbur vurduruyoruz dksi yonleri var ama arti yonleri daha fazla. Sadece asidan olsa doguda kac cocuk doguruyorlar onlar bizden daha dogal besleniyor. Hazir yiyecek cok tuketmiyorlar tvde dr da demisti. Asi annem zamaninda vardi . Asi basli basina kısîrliga sebep olur diye birsey diyemeyiz . Oule bir kanitta yok. Yeni ozel asilari bilmem

Walla ben de bilemedim. Tedirgin olmadım desem yalan olur.
Canim ona bakarsak tasi taragi toplayip koye yerlesip tarladan beslenmemiz lazim. Herseyde birsey var detayina inersek. Her yaziyada itibar etme . Ne belli karsit markalarin bunu cikarmadigi. Bide aliskanlik arap sabinu dogal. Somdi sen camasiri bulasigi arap sabunuyla yikar misin. Nasil alismissak oyle . Alisiyoruz herseye

Gecmis olsn arda aynen durup dururken pat diye dusuveriyorlar bilemiyosun ki..artk oyle kucak da sevmiyorlar,illa ki tehlikeli yerlere gidecekler. Bebek iste adi ustunde
Aynen canim kucakta asla durmuyo kendini atiyo kucagimdan kapilardan tutunuyo koltuktan asagi iniyo naptigi belli degil

Oo bizde 4 dis var sunduruyo ucunu resmen bide hosuna gidiyoki ben cektikce yakalayip yakalayip cekistiriyo

Oo bizde 4 dis var sunduruyo ucunu resmen bide hosuna gidiyoki ben cektikce yakalayip yakalayip cekistiriyo
Ya çok acıyoo. Yani şu tırnak ucu kadar diş bu kadar acıtıyosa bu diş büyüyünce diğer dişler çıkınca napcaz diye korkuyorum. Gülüyolar söyleyince ama gerçekten ucunu kısmen koparır diye korkuyorum

çok memnunum romerin kotüsü olmaz
çok iyi bi marka cunku. besafeyı bilmiyorum. joi e bebekte indirim vardı sen neden almadın? :=) bazasıyla bırlıkte 400 dü pembe aldı hatta
romer besafe cybex oto koltugu konusunda iyi markalar carpisma testlerinden gecmisler joie hala indirimde sanirim ama almayi dusunmuyorum

Benimki gogsumu bikac kez isirdi,oyle ofaya cok takilmiyor da yuzumu opup isirmayi ogrendi,bi de vucudumun her yerini isiriyor yani:) kacis yok muhakkak bi yerler isirilacak! E bizm 8disimiz var dogaldir ,cok da aciyor:)

Ilk baslarda cok isiriyodu nerdeyse her emdiginde simdi o kadar degil arada sirada biraz sabret bide tepki vermeyince isirmiyolar oda biraz zor oluyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…