2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kere bende bagrmsti yataga firlatmstm cocugu hatta kopardi resmen nasl aglamisti

Bsnde sasrdm valla yemiyo hix bisey o kadar sey yapyrm hepsi cop yazik gunah yaa sabah kahvaltida bisey yemiyo genelde oglende 4 5 kasik yogurt 4 5 kasik corba aksamda yaptigim yemekten vermeye calsyrm yine biraz corba yatarkende kasik mamaso bi onu guzel yiyo masallah diyimde onuda birakir simdi bu

Bi ara guzel yiyordu ne oldu cnm? Dis yuzunden mi ?

Arkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.

Arkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.
Burda yaptiranda var yaptirmayanda . Kafan iyice karisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…