2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin kilosuda normal sinirlarda ama uyusa daha kilolu olurdu yedigini yakiyor zaten. Bunlarin her hareketi aglamasi kalori yakiyor. Bide uykusuzluk. Anne sutu aliyormu. Biraz sakinlesirdi
Bayadir tartilmiyir kilosu normal gibi ne zayıf ne kilolu canım emiyor emdiği için diyorum aksam yatmadan mutlaka yediriyorum acligindan değil beşiği sallasam da uyumuyor illa ekecek sanırım emmeyi bırakana kadar boyle devam edecez

Otomatik besik vardi . Kucuk geliyordu 5. Ayda kaldirdik. Park yataginda alt kademeye gectik sallanmiyor. Gece ayaklarimda salliyorum. Sallanan buyuk besikler var mi acaba.
Aynen benim de park yqtqk alta gecmedik daha kalkmaya yeni yeni başladı tehlikeli olmaya basladi gececez ama düşünüyorum nasıl uyutacqm geceleri diye çünkü aşağıda sallanmiyor

Otomatik besik vardi . Kucuk geliyordu 5. Ayda kaldirdik. Park yataginda alt kademeye gectik sallanmiyor. Gece ayaklarimda salliyorum. Sallanan buyuk besikler var mi acaba.
Hic arastirmadim ben ama vardir belki.. gerci buyduuler kocaman bi sallanan yatak da hayal edemiyorum senin isin de ayri zor ayakta hala:/ amaan bakalim ne zamana kadar boyle gidecegi. Allah saglik versin kuzularimiza da biz alistik artik

Aynen benim de park yqtqk alta gecmedik daha kalkmaya yeni yeni başladı tehlikeli olmaya basladi gececez ama düşünüyorum nasıl uyutacqm geceleri diye çünkü aşağıda sallanmiyor

Oo minnos gec kalmis :) akilli bidik pasaa biz cok olsu geceli yaa simdi alt kademede durmuyor ayakta surekli,tutup tutup kalkiyor firlama. Digerini alta indiremedik diye kullanamiyorum aylardir da ;( aman ihmal etme o sekil,tehlikeli canim

yerım onu yaaa
pencereden bakıp sabahı beklıyor demek bana göre 2 yıl bişi beklememek ve bu ruh halıne alışmak gerek

bende bazı seylerı duydum ama yaptırdım. her zaman da yaptırma taraftarıyım
eskiden çocuk ölümleri baya çokmuş. aşı olmayanların çok sonradan bazı seylerın acısının çıktıgını düşünüyorum

yerım onu yaaa
pencereden bakıp sabahı beklıyor demek bana göre 2 yıl bişi beklememek ve bu ruh halıne alışmak gerek
Bilmezler mi bunlar az fena degil. Aksam olunca isik acmiyoruz. Gece gunduz ayrimini yapabiliyor epeydir. Hava aydinlaninca yatakta durmuyorSabah 7:30 da sut yaptim icmedi.Gece sut iciyor sadece. Sabah sabah kahvalti hazirladim.

Bilmezler mi bunlar az fena degil. Aksam olunca isik acmiyoruz. Gece gunduz ayrimini yapabiliyor epeydir. Hava aydinlaninca yatakta durmuyorSabah 7:30 da sut yaptim icmedi.Gece sut iciyor sadece. Sabah sabah kahvalti hazirladim.
çok şekerler ama yaa.. benımkı kahvaltılarda kesınlıkle krep tarzı seyler ıstıyor
muhallebı asla yemıyor kahvaltıda.
çok cingözler çokk

bugun ki yemeğimiz; sebzelı balık çorbası. bu sefer içine irmik atmak ıstıyorum.
bu arada sarımsagı tamamen yemek piştikten sonra atıyorum
yani çiğ verıyorum artık
ama yanına yaklasılmıyor
leşşş

Bayagi balik veriyorsun. Bizim devam sutunde omega 3-6 dha var cevizde yiyor senin kadar vermiyorum. Saglikli besliyoruz omur boyu saglikli olurlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…