- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.141
Bayadir tartilmiyir kilosu normal gibi ne zayıf ne kilolu canım emiyor emdiği için diyorum aksam yatmadan mutlaka yediriyorum acligindan değil beşiği sallasam da uyumuyor illa ekecek sanırım emmeyi bırakana kadar boyle devam edecezBenimkinin kilosuda normal sinirlarda ama uyusa daha kilolu olurdu yedigini yakiyor zaten. Bunlarin her hareketi aglamasi kalori yakiyor. Bide uykusuzluk. Anne sutu aliyormu. Biraz sakinlesirdi
Aynen benim de park yqtqk alta gecmedik daha kalkmaya yeni yeni başladı tehlikeli olmaya basladi gececez ama düşünüyorum nasıl uyutacqm geceleri diye çünkü aşağıda sallanmiyorOtomatik besik vardi . Kucuk geliyordu 5. Ayda kaldirdik. Park yataginda alt kademeye gectik sallanmiyor. Gece ayaklarimda salliyorum. Sallanan buyuk besikler var mi acaba.
Hic arastirmadim ben ama vardir belki.. gerci buyduuler kocaman bi sallanan yatak da hayal edemiyorumOtomatik besik vardi . Kucuk geliyordu 5. Ayda kaldirdik. Park yataginda alt kademeye gectik sallanmiyor. Gece ayaklarimda salliyorum. Sallanan buyuk besikler var mi acaba.
Aynen benim de park yqtqk alta gecmedik daha kalkmaya yeni yeni başladı tehlikeli olmaya basladi gececez ama düşünüyorum nasıl uyutacqm geceleri diye çünkü aşağıda sallanmiyor
Turkiyeyi ozlemistir
Benim oglusuma kardes gelio galiba
Yapmadim canm ama 1 gun bile gecikmezdi 1 hafta olcak sanirim..Birde oglumdada olmustu bikac kez lekelenme..Cok şaskinim umarim hayirlisi olur..Test yaptin mi canim kesinmi. 2. Cocuk mu.
annelık hepimizi böyle yaptı sadece senı mıWalla ben de kullandım aynı şekilde oldu. Yine de tedirgin oluyorum. Ben böyle değildim yaşarken oldum sör
Annelik böyle yaptı beni bee
Olamaz mı olabilir..
yerım onu yaaaKizlar gece on bir bucik arasi yatagimizda dondu durdu. Bir bucukta sur icip yatti . 4 te ayakta . Pencereye bakiyor gunduz oldumu diye. Diş huzursuzlugu olsada ayni olmasada. Beninkinde uyku denen birsey yok. Gunduz taninda konusmasan yanindan gecsen uyaniyor. Anason cayi vercem birkac kasik nasil veriliyorsa artik
bende bazı seylerı duydum ama yaptırdım. her zaman da yaptırma taraftarıyımAsilarin arti yonlerinin oldugunu biliyorum kimse bunu inkar edemez yurt disinda asilari yapan arkadasimin anlattiklarini dinledigim kadar biliyorum icinde yok yok ve kendi cocuguna asilama yaptirmadi ilaclar onlar bunlar... kiii en son yapilan bir arastirmada down sendromunu etkiledigi ortaya konmus ben drlarasa guvenmiyorum guvenemiyorum birinin dedigini digeri yalanliyor bu arada bende cocuguma asi yaptirdim asi yaptirmayin diyemem sadece duyduklarim ve okuduklarimdan bunlari soyluyorum
Bilmezler mi bunlar az fena degil. Aksam olunca isik acmiyoruz. Gece gunduz ayrimini yapabiliyor epeydir. Hava aydinlaninca yatakta durmuyoryerım onu yaaa
pencereden bakıp sabahı beklıyor demekbana göre 2 yıl bişi beklememek ve bu ruh halıne alışmak gerek
aboooOlursa 2 . Cocuk
çok şekerler ama yaa.. benımkı kahvaltılarda kesınlıkle krep tarzı seyler ıstıyorBilmezler mi bunlar az fena degil. Aksam olunca isik acmiyoruz. Gece gunduz ayrimini yapabiliyor epeydir. Hava aydinlaninca yatakta durmuyorSabah 7:30 da sut yaptim icmedi.Gece sut iciyor sadece. Sabah sabah kahvalti hazirladim.
Ayy seninkide az degil sabah sabah her gun krep hazirlanacak sultanaçok şekerler ama yaa.. benımkı kahvaltılarda kesınlıkle krep tarzı seyler ıstıyor
muhallebı asla yemıyor kahvaltıda.
çok cingözler çokk
aynen. geçen muhallebı verdım yemedıAyy seninkide az degil sabah sabah her gun krep hazirlanacak sultanaKreşe karnimizda gitmisler gibi ya. Kücuk gurmeler
Bayagi balik veriyorsun. Bizim devam sutunde omega 3-6 dha var cevizde yiyor senin kadar vermiyorum. Saglikli besliyoruz omur boyu saglikli olurlar insallahbugun ki yemeğimiz; sebzelı balık çorbası. bu sefer içine irmik atmak ıstıyorum.
bu arada sarımsagı tamamen yemek piştikten sonra atıyorum
yani çiğ verıyorum artık
ama yanına yaklasılmıyor
leşşş
Hem de tam aboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?