- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.221
Yumurta yarim benim listede hem ilerde kolesterol yonunden tuzsuz peynir veriyorum peynirsiz olurmu. Ekmek su yonden onemli gunde belirli bir miktar tahıl almasi gerekir o yuzden demistir . Gunde bir ekmek ben zor yerim abartmis. Tam bugday bugday yulaf degisik ver. Tahilli kaşik mamasi kasik mamasi aliyorsa. Yemeklere princ irmikte katiliyor zaten. Kilosu iyi masallah. 9. Ay bitti sanirim. @Surrender sizde 10 ayi bitirdinizKontroldengeldik,gecikmeli kontrolumuzden daha dogrusu. Ek gidaya gecis zamaninda sordm ne vereyim diye,onume brosur attilar burda yaziyor diyerek. Bugunku hemsire sordu ne veriyosun,soyledm.surekli verme yumurta diyor,peynir de ayni sekil. Bilmiyom icim rahat etmedi kotu hissettm kendimi. Ben guzel yediriyorum diye dusunuyorm halbuki. Sabah da oglen de ekmek ver diyor,bi ekmegin hepsini yemeli normal sartlarda diyor. Haftanin dort gunu et yesin dedi. Gunluk yogurt yedir dedi. Emzigi sdce gece ver dedi ki ztn sevmiyor artk onu da,bi de dis fircalama konusunu tekrar hatirlattu,bi turlu macun alamadim eczaneye soralim diye,gerek de yokmus surdan aliverirmisim... kilosu mas iyi almis 2.5ayda 1.5kilo. Boy 73.
Yumurta yarim benim listede hem ilerde kolesterol yonunden tuzsuz peynir veriyorum peynirsiz olurmu. Ekmek su yonden onemli gunde belirli bir miktar tahıl almasi gerekir o yuzden demistir . Gunde bir ekmek ben zor yerim abartmis. Tam bugday bugday yulaf degisik ver. Tahilli kaşik mamasi kasik mamasi aliyorsa. Yemeklere princ irmikte katiliyor zaten. Kilosu iyi masallah. 9. Ay bitti sanirim. @Surrender sizde 10 ayi bitirdinizsizin nasil
Gitsin o istek ya smdi ikinci cocuga bakacak gucum yokIstel varsa ne guzel iste bende olursa uzulmem ama korku var yogun derecede
Masallah canim kontrole gittk bugun asisinida oldu hemsire iyi kilosu boyu dedi ama iste yemiyo yaa ondan taktim bu kadsryediğini söylemek istemıyorum pek . benım istediğim kadar yıyor dıyelım
oyunla, videoyla falan yedırıyorum. bır de beslenme arasını actım
Kac kilo canim alp niue her zaman yumurta verme dedikiBir dilim dmeek istedi sabah,oglen de oyle. Ama bnmki yemez ki o kadar neyse.. ya ne bilim bi tuhaf oldum oyle. Onun dedigi gibi yedireyim artik ben de malum. Ben kucukken deli gibi yemisim yumurtayi
Yok cnm ayin 3unde dolacak 9.ay,3subat dogumlu benimki
Gayet iyi boyu kilosu. Aylikkilo alimi da iyi . İyi almis dediyseAsisi yapildi 9aylik kilo 9300 boy 73 cm ben hic bisey yemiyo diye uzuluyodm hemsire iyi kilo alms boyuda iyi dedi ama bilmiyorm yinede icim rahat degil
Hergun kahvalti yaptigi icin yarim veriyorum. Hem seviyor kahvaltiyi hem onemli bir öğün atlamak istemiyirum. Aliskanlikta kazandin istiyorum hergun vererekKac kilo canim alp niue her zaman yumurta verme dediki
Ben yumurta sarisi veriyorum hala sadcee bazen art arda her gun bazen ara veriyorum ama hep verme dedi,ozellikle et verdiginde verme dedi,verirsen yarim . Kilosu 9.5 olmusKac kilo canim alp niue her zaman yumurta verme dediki
Noluyo kız Atomic Kitten, hayırdır? Dertli gördüm seni?
Degisik bisey yok be piti... daraldim ya feci sekilde...Noluyo kız Atomic Kitten, hayırdır? Dertli gördüm seni?
Daha erken degilmiydi atlattik diye biliyirdum benTv de bir doç.dr. "bebeklerde 10.ayda anneyi kaybetme ondan ayrılma korkusu başlar, Bu nedenle gece sık sık uyanıp annesini yaninda görmek ister" dedi. Acaba bizim kuzularin gecede 40 kez uyanmasinin sebebi bu mu ola?
Daha erken degilmiydi atlattik diye biliyordum benTv de bir doç.dr. "bebeklerde 10.ayda anneyi kaybetme ondan ayrılma korkusu başlar, Bu nedenle gece sık sık uyanıp annesini yaninda görmek ister" dedi. Acaba bizim kuzularin gecede 40 kez uyanmasinin sebebi bu mu ola?
Kişilik ve ben algisi başlangıcı bu döneme denk geliyormuş. Kendi benliğini ve annenin senligini ayirdetme dönemi sanırım. Bilimsel açıklamasını bilmiyorum :)Daha erken degilmiydi atlattik diye biliyirdum ben
Bizim doktorda yumurta ve kiymasini sakin aksatma demisti. Bende onemli oldugunu dusunuyorum her gun 1 yumurta yediriyorum. Haftada 3 gunde yumurta buyuklugunde kiyma. Benimki suan anne sutu almiyor, devam sutude sevmiyor. Yemesi farz yani.Ben de yumurtayi her gün verenlerdenim. Sarisini bitirirse bu günkü proteinini aldi diye mutlu oluyorum.
Beyazı için de kesme şeker kadar yese seviniyorum.
Beyin gelişimi için yumurta önemli.
Bunun dışında geriye kalan yiyecekleri nasıl periyotlarla verdigimin bir genellemesi yok. Sikilmasin diye bakliyatlar, sebze yemekleri, çorbalar, kofteler, balıklar, pilavlar, yoğurt, meyve ve salatalarin değişik kombinasyonlarini sunuyorum. Yerse...
Maksat sağlıklı besinlerle beslenmekten lezzet alsın.
aslinda bunlar hep distenTv de bir doç.dr. "bebeklerde 10.ayda anneyi kaybetme ondan ayrılma korkusu başlar, Bu nedenle gece sık sık uyanıp annesini yaninda görmek ister" dedi. Acaba bizim kuzularin gecede 40 kez uyanmasinin sebebi bu mu ola?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?