2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nedense oğlanın menüsüne itina itina ama bize ocağa fasulle atmak zor geldi
Pırasa yemeği yapıcam ona yarın
Bizim yemekleri yiiyo ama besin değeri yüksek kendi menülerini yemiyo
Kaçtır balıklar ziyan

O ozoroski , noluyor yaauv, kızım haber ver muhakkak, çok merak ettim şimdi.

Test alıp kargoyla sana yollayasım var, ay lütfen test yap da netlik kazansın.

Yalnız olursa ne nostalji olur ha, geçen sene bu zamanlar hamileydik, şimdi zaman geçtikçe unutuyoruz, sen bize hatırlatır, nostalji yaşatırsın

Şaka bir yana, sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olur dilerim.

Hahahha sabh sabh ne güldüm ya hayir daha yeni hamile kaldigim kiloya geldim gibi..yine mi hamile kalmam gerekirdi ya =) dur az sonra aliyorum kader ani resmen icimden gerilim muzikleri çalio hayirlisi olsun insallah canim sagolll

Hahahha sabh sabh ne güldüm ya hayir daha yeni hamile kaldigim kiloya geldim gibi..yine mi hamile kalmam gerekirdi ya =) dur az sonra aliyorum kader ani resmen icimden gerilim muzikleri çalio hayirlisi olsun insallah canim sagolll
Ben de çok merak ettim ya sonucu her men yaz hakkında hayırlısı olsun

Sonuc pozitifse oyle olcak insallah ama su millet acelesi neymis soleymis boyleymis dermi birde gencligimdeki korkulu ruyam cok cocuklu kadinlar gibi ortamlarin istenmeyen kisisimi olurum acep [
ağzı olan konuşsun boşver,kapını kapattığında hepsi dışarıda kalıyor..elalem ne der diye yaşama,kendi doğruların için yaşa bu hayat senin ve senin dışında hayatına karışma hakkını kimseye verme..vee test yaptınmı bilmiyorum ama sonucu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…