2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de emmesine ve ilk ay yaklaşık 1 kilo almasına rağmen yinede sarılık olmuştu kötü hissetme şuan gayet iyi kilosu
Evet canim cok sukur iyi ben anneme felan kiziyorm sutumde vardi cok sukur sagip dokuyodum biberonla verme seni birakir bdediler veremedm doktum hep sonra pisman oldm

Evet canim cok sukur iyi ben anneme felan kiziyorm sutumde vardi cok sukur sagip dokuyodum biberonla verme seni birakir bdediler veremedm doktum hep sonra pisman oldm
Niye doktun kahvaltisina birseyine koyardin. Sutun azalinca verirdin. Ek gidaya baslayacak. Kasikla yiyecek. Ha biberon ha kasik . Birakan zaten birakiyor. Biberon alan anneyi dmende var. Oyle denk geldigi icin ona baglamislardir

emzık ve bıberon ıle ılgılı her sey tamamen hkaye. dogumdan sonra doktor odaya geldı emzıgı gördü çıkardı agzından
o cıkardı ben verdım. 3-4 kere cıkardı yanlıs hatırlamıyorsam. emzık verme dedi
sallamadım tabii ki verdim. 5 ay boyunca sadece uykuya dalacagı zaman aldı emzıgı. biberonu da 6 aya kadar falan. 6 aya kadar yogun sekılde hem sagıp verdım hem emzırdım. eee hanı bıberon meme bıraktırırdı? hani emzık alan vazgecemezdi ve emmezdı! hikaye hepsı!
yazık etmıssın sütüne

Niye doktun kahvaltisina birseyine koyardin. Sutun azalinca verirdin. Ek gidaya baslayacak. Kasikla yiyecek. Ha biberon ha kasik . Birakan zaten birakiyor. Biberon alan anneyi dmende var. Oyle denk geldigi icin ona baglamislardir
Iste o zaman aklina gelmiyo ki zaten buzluga atsam bile ek gidaya kadar tarihi doluyodu sonradan attm onlarida kullanmadm doktm 3 ay doldugu icin

Oyle oldu valla canim benm bebegim smdi emzikte almiyo biberonda ilk 3 ay emdi sadece emzigi o bebekle alakali bisey demekki ilk cocuk cahilligi

Kızlar oglum az önce güzelce tarhana çorbasını içti. suyunuda içti. biraz oynadık yürütece koydum birden bire ne kusma ne bişey vardı agladı be nefesi kesişdi çok korktum dondum kaldım. istemsizce bagirıyormusum herhalde büyük oglumun anne demesiyle kendime geldim. hemen soguk su vurdum cocugun suratına kendine geldi. ömrümdwn ömür gitti sanki allah kimseye yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…