2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım..bu ikinci hastalanışı,,şaşıyorum artık...kombi yanıyo,üstünü terli bırakmıyorum,üşümemesi için elinden geleni yapıyorum,noluyo böyle yaaa ,çok üzülüyorum :KK42::KK42:
Üzülmez miyiz canim. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Hasta olabiliyorlar yine . Disari sapkasiz cikarmiyorum esintide burnunuda sariyorum. Haftada iki kez banyo yaptiriyorum. Emekliyorlar yer soguk oluyordur usutuyorlardir

Kızlar oglum az önce güzelce tarhana çorbasını içti. suyunuda içti. biraz oynadık yürütece koydum birden bire ne kusma ne bişey vardı agladı be nefesi kesişdi çok korktum dondum kaldım. istemsizce bagirıyormusum herhalde büyük oglumun anne demesiyle kendime geldim. hemen soguk su vurdum cocugun suratına kendine geldi. ömrümdwn ömür gitti sanki allah kimseye yasatmasın
Geçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.
Ben de ilk defa balık verdim sevmedi tospik
Bugüne kadar ne verdiysem yiyodu
Dünkü tarhana ve bugünkü balıktan sonra yarın ıspanak vericem.onu yer umarım
Balığı da çorba yapıp öyle kakalamayı düşünüyorum

Ben geçen yaptım balık çorbası, evet güzel oldu filan ama ev leş gibi koktu,:bicak: üstelik dünya kadar da bulaşık çıktı balık kokulu. Bundan sonra sebze çorbasına koyup vericem, diğer türlü çok zahmetli oluyor.

Iyiles yaparsin :KK66: ben de yapamiyrm cunku alp sesten korkuyor aletleri calistiramiyorum,)

Aynen, bizim küçük hanım da sevmiyor gürültülü ev aletlerini, evi süpürürken biri onu oyalıyor, diğeri evi süpürüyor. Domates konservesi yaparken de mutfak robotunu çalıştırdığımda eeeeh diye kızıyordu bana :KK11:

Analar sessiz.. Demek ki bi benimki değil bütün ocak bebekleri kuduruk bu ara :KK70:
Bazen çok sinirleniyorum ay çıldırıciim :KK53:

Ben de kendime zor hakim oluyorum, valla patlatıvericem popoya iki şaplak. vız vız vız vız beynimi deliyor bazen :deli:

Çocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdm

Geçmiş olsun İlknur :KK200:

Geçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.

Ben geçen yaptım balık çorbası, evet güzel oldu filan ama ev leş gibi koktu,:bicak: üstelik dünya kadar da bulaşık çıktı balık kokulu. Bundan sonra sebze çorbasına koyup vericem, diğer türlü çok zahmetli oluyor.

Aynen, bizim küçük hanım da sevmiyor gürültülü ev aletlerini, evi süpürürken biri onu oyalıyor, diğeri evi süpürüyor. Domates konservesi yaparken de mutfak robotunu çalıştırdığımda eeeeh diye kızıyordu bana :KK11:

Ben de kendime zor hakim oluyorum, valla patlatıvericem popoya iki şaplak. vız vız vız vız beynimi deliyor bazen :deli:

Sağol canım. Birdaha olmasın inşallah

Çocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdm
Geçmiş olsun canım ve boncuklu gelin boncuklu gelin acil şifalar diliyorum.
Nesli size de geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. terelelli34 terelelli34

Ay pitiii oy pitii bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum. Mesela bu haftasonumuz bağırış çağırış geçti babamız bizi idare etti. Şimdi vicdan azabından 1 ay sesim çıkmaz :KK70:
Kendimi teskin ediyorum sesimi yükseltmicem bida diye. Artık sinirlenince öpüp kokluyorum sakinleştiriyo beni :KK53:

Gecmis olsun ilknur ve boncuk. Allah şofa versin. Umarim atlatirsiniz.
Sagol canim insallah ardanin keyfi yerinde bi gece rahatsız oluyo ben dun daha iyiydm valla bgn kolumu kipirdatcak halim yk kendime çorba yaptm zar zor aksam yemek yapcam ama ne yapcam blmyrm dun disardan soyledik her gun her gunde olmuyo soyle sicak sicak corba icmek gibisi var mi boğazmi yumuşattı en azından

Geçmiş olsun canım ve boncuklu gelin boncuklu gelin acil şifalar diliyorum.
Nesli size de geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. terelelli34 terelelli34

Ay pitiii oy pitii bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum. Mesela bu haftasonumuz bağırış çağırış geçti babamız bizi idare etti. Şimdi vicdan azabından 1 ay sesim çıkmaz :KK70:
Kendimi teskin ediyorum sesimi yükseltmicem bida diye. Artık sinirlenince öpüp kokluyorum sakinleştiriyo beni :KK53:
Sagol canim

Sagol canım insallah cabuk geçer gttkce kotu oluyorm

Merhaba kızlar haftasonu erkek kardeşimin sözü oldu gel git hazırlıklar
Yazamadım buraya

Defnede hasta oldu burnu akıyor gece aglamaktan uyuyamiyor doğdu doğali ilk kez burnu aktı

dun gece agri kesici surup verdimde sabaha karsi uyudu biraz Iki gecedir uyku yok

Peditus veriyorum iki gündür de öğlen Kıymalı brokoli çorbasıni yarım kase bile yemedi

Bir iyilesse banyo yaptırdım uyuyor

Sagol canim insallah ardanin keyfi yerinde bi gece rahatsız oluyo ben dun daha iyiydm valla bgn kolumu kipirdatcak halim yk kendime çorba yaptm zar zor aksam yemek yapcam ama ne yapcam blmyrm dun disardan soyledik her gun her gunde olmuyo soyle sicak sicak corba icmek gibisi var mi boğazmi yumuşattı en azından
Ahh canım bende ilkkez bu kadar zorlanıyorum biz bile dayanamiyoruz onlar ne yapsın
Bende dün akşam yaptım babası baktı yoksa bugün imkansız yapamazdim yemek

Back
X