- 30 Ocak 2015
- 19.815
- 28.303
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #105.481
Ardada korkuyo kucagimdayken bile nasil agliyo normal cirpiyorm yada arda uyurkenIyiles yaparsinben de yapamiyrm cunku alp sesten korkuyor aletleri calistiramiyorum,)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ardada korkuyo kucagimdayken bile nasil agliyo normal cirpiyorm yada arda uyurkenIyiles yaparsinben de yapamiyrm cunku alp sesten korkuyor aletleri calistiramiyorum,)
Benimki dw sever umarım.faydalı çok.yemesi laxım.brokoliyi bile sevrrek yemiştiAyni olmusuz,benimki de ne verdiysem yemisti bu zamana kadar.yilmak yok yine vericez :) umarim yer. Bn de yarin balik vericem dorduncu yiyisi olacak cok sevmisti
Agladıgı anda oldu biricik. cok aglamadı yanıi.Canım aglamaktan katılmış olmasın. Belki uykusu gelmiştir ya da bi yeri agrimistir. Belki de sinirlenmistir. Bazen bizimkinde de ona yakın şeyler oluyor
Sagol canımgeçmiş olsun canım
Çocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdmAnalar sessiz.. Demek ki bi benimki değil bütün ocak bebekleri kuduruk bu ara
Bazen çok sinirleniyorum ay çıldırıciim![]()
canım çok geçmiş olsun..benimki de dün bir burun akıntısı ile başladı bu gece ateşlendi..bütün gece uyumadı..Çocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdm
çok sağol canım..bu ikinci hastalanışı,,şaşıyorum artık...kombi yanıyo,üstünü terli bırakmıyorum,üşümemesi için elinden geleni yapıyorum,noluyo böyle yaaa ,çok üzülüyorumGecmis olsun ilknur ve boncuk. Allah şofa versin. Umarim atlatirsiniz.
Üzülmez miyiz canim. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Hasta olabiliyorlar yine . Disari sapkasiz cikarmiyorum esintide burnunuda sariyorum. Haftada iki kez banyo yaptiriyorum. Emekliyorlar yer soguk oluyordur usutuyorlardirçok sağol canım..bu ikinci hastalanışı,,şaşıyorum artık...kombi yanıyo,üstünü terli bırakmıyorum,üşümemesi için elinden geleni yapıyorum,noluyo böyle yaaa ,çok üzülüyorum![]()
Geçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.Kızlar oglum az önce güzelce tarhana çorbasını içti. suyunuda içti. biraz oynadık yürütece koydum birden bire ne kusma ne bişey vardı agladı be nefesi kesişdi çok korktum dondum kaldım. istemsizce bagirıyormusum herhalde büyük oglumun anne demesiyle kendime geldim. hemen soguk su vurdum cocugun suratına kendine geldi. ömrümdwn ömür gitti sanki allah kimseye yasatmasın
Ben de ilk defa balık verdim sevmedi tospik
Bugüne kadar ne verdiysem yiyodu
Dünkü tarhana ve bugünkü balıktan sonra yarın ıspanak vericem.onu yer umarım
Balığı da çorba yapıp öyle kakalamayı düşünüyorum
Iyiles yaparsinben de yapamiyrm cunku alp sesten korkuyor aletleri calistiramiyorum,)
Analar sessiz.. Demek ki bi benimki değil bütün ocak bebekleri kuduruk bu ara
Bazen çok sinirleniyorum ay çıldırıciim![]()
Çocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdm
Sağol canım. Birdaha olmasın inşallahGeçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.
Ben geçen yaptım balık çorbası, evet güzel oldu filan ama ev leş gibi koktu,üstelik dünya kadar da bulaşık çıktı balık kokulu. Bundan sonra sebze çorbasına koyup vericem, diğer türlü çok zahmetli oluyor.
Aynen, bizim küçük hanım da sevmiyor gürültülü ev aletlerini, evi süpürürken biri onu oyalıyor, diğeri evi süpürüyor. Domates konservesi yaparken de mutfak robotunu çalıştırdığımda eeeeh diye kızıyordu bana
Ben de kendime zor hakim oluyorum, valla patlatıvericem popoya iki şaplak. vız vız vız vız beynimi deliyor bazen
Geçmiş olsun İlknur![]()
Geçmiş olsun canım veÇocuk hasta ben hasta uykusz yorgun ne yapcagimii sasrdm
Geçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.
Ben geçen yaptım balık çorbası, evet güzel oldu filan ama ev leş gibi koktu,üstelik dünya kadar da bulaşık çıktı balık kokulu. Bundan sonra sebze çorbasına koyup vericem, diğer türlü çok zahmetli oluyor.
Aynen, bizim küçük hanım da sevmiyor gürültülü ev aletlerini, evi süpürürken biri onu oyalıyor, diğeri evi süpürüyor. Domates konservesi yaparken de mutfak robotunu çalıştırdığımda eeeeh diye kızıyordu bana
Ben de kendime zor hakim oluyorum, valla patlatıvericem popoya iki şaplak. vız vız vız vız beynimi deliyor bazen
Geçmiş olsun İlknur![]()
Ates yok cok şükür ama burun akıntısından uyuyamiyo uyanikken sorun yok uyurken surekli burnu tıkanıyo zar zor temzlyrm sanada geçmiş olsun canimcanım çok geçmiş olsun..benimki de dün bir burun akıntısı ile başladı bu gece ateşlendi..bütün gece uyumadı..
Sagol canim insallah ardanin keyfi yerinde bi gece rahatsız oluyo ben dun daha iyiydm valla bgn kolumu kipirdatcak halim yk kendime çorba yaptm zar zor aksam yemek yapcam ama ne yapcam blmyrm dun disardan soyledik her gun her gunde olmuyo soyle sicak sicak corba icmek gibisi var mi boğazmi yumuşattı en azındanGecmis olsun ilknur ve boncuk. Allah şofa versin. Umarim atlatirsiniz.
Sagol canimGeçmiş olsun canım veboncuklu gelin acil şifalar diliyorum.
Nesli size de geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.terelelli34
Ay pitiii oy pitii bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum. Mesela bu haftasonumuz bağırış çağırış geçti babamız bizi idare etti. Şimdi vicdan azabından 1 ay sesim çıkmaz
Kendimi teskin ediyorum sesimi yükseltmicem bida diye. Artık sinirlenince öpüp kokluyorum sakinleştiriyo beni![]()
Sagol canım insallah cabuk geçer gttkce kotu oluyormGeçmiş olsun Nesli, bazen İnci de de oluyor, durduk yerde, nefesini ayarlayamıyor sanırım.
Geçmiş olsun İlknur![]()
Ahh canım bende ilkkez bu kadar zorlanıyorum biz bile dayanamiyoruz onlar ne yapsınSagol canim insallah ardanin keyfi yerinde bi gece rahatsız oluyo ben dun daha iyiydm valla bgn kolumu kipirdatcak halim yk kendime çorba yaptm zar zor aksam yemek yapcam ama ne yapcam blmyrm dun disardan soyledik her gun her gunde olmuyo soyle sicak sicak corba icmek gibisi var mi boğazmi yumuşattı en azından