- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.141
4-6 saat arası verılmıyor bu ateş düşürücü. bende öyle verıcem işte canım.Dr .jel 5-6 kereye kadar kullan..eğer hala huzursuz ve rahatsız olursa 1 çay kaşığı calpol ver dedi..geçen uyumadan verdim..
Öyle saaatli verme be
Dis belirtisi ama solunum enf yapabiliyor. İnsallah yoktur ama inatci ates te dr a gidersinsıvı kaka, iştahsızlık ve gidip gelen ateş var. huzursuzluk pek yok. ateşe bi bakıyorsun yükselmiş
bi bakıyorsun yok.
sıvı kaka, iştahsızlık ve gidip gelen ateş var. huzursuzluk pek yok. ateşe bi bakıyorsun yükselmiş
bi bakıyorsun yok.
Benimki aciyoSenin pasa ilac vercem agzini ac deyince aciyorsa al.
Gecmis olsun canim aman kisi hic sevmyrm hep bi hastalıkateş yüksek olunca ve minnpşun gözlerine bakınca doktora gıttık
akut farenjit bogazında kızarıklık vardı. birinden geçmiş olabılır mı? görümcemın cocugu krese basladıgından bu yana hep hasta. yanastırmadım ama kvye bıle az olsa gecmıstır, ondan da bıze
ilaçları döşemiş doktor
Evet dis gelirken kakalar sivilasiyor ve cogaliyor simdi nasil dustu mu atesi1 saat önce de baya sulu sekılde kaka yaptı. önce katı sonra sıvı yaptı
bana da diş gibi gelıyor
Gecmis olsun tekrarateş yüksek olunca ve minnpşun gözlerine bakınca doktora gıttık
akut farenjit bogazında kızarıklık vardı. birinden geçmiş olabılır mı? görümcemın cocugu krese basladıgından bu yana hep hasta. yanastırmadım ama kvye bıle az olsa gecmıstır, ondan da bıze
ilaçları döşemiş doktor
aslında kış güzeldir, hastalık sorun degıl de antıbıyotık olmasa keşkeGecmis olsun canim aman kisi hic sevmyrm hep bi hastalık
düştü evet. hastane de doktor şurup verdı. bir de yazdı ıbufen adıEvet dis gelirken kakalar sivilasiyor ve cogaliyor simdi nasil dustu mu atesi
İbufenle dolven aynidüştü evet. hastane de doktor şurup verdı. bir de yazdı ıbufen adı
kongest ve croxilex yazdı.İbufenle dolven ayni
Biri antibiyotik kongest anti allerjik gibi hemde agri kesici ates dusurucu. Bizdede burun akintisi hapsirik vardi. Ates olmadigi icin antibiyotik vermedi . Kongeste benzer ilac verdi. Odayi nemlendir kalorifer yaniyorsa cok. Bide emzik biberon kasik kaynat guzel yika demisti bana dr. Bide suyunu ılık ver cok soguk ve sicak olmasin. İhlamurla karisik su verdim suyu ancak oyle icti. Karanfil dis agrisina iyi geliyor. Benimki sevmedi. Elma sirkesi yetiskine gargara iyi geliyor bogaz enf. Biberon emzik onunla yikayabilirsin.kongest ve croxilex yazdı.
Geçmiş olsun sör. İnşallah hafif atlatır minnoş.ateş yüksek olunca ve minnpşun gözlerine bakınca doktora gıttık
ilaçları döşemiş doktor
Ayy yazık yawruummBenimki aciyoac agzini diyorm agzi acik bekliyo kus gbi damlayana kadar ben sinir oluyorm cocuk bekliyo yazik
3 ay oncemi ilski oldu. Oyleyse imkansiz hamile kalman. Emzirdigin icin hormonlarin etkisi. Stres bile hormonlari etkiliyorKızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi
Evet canım 3 önce oldu sonra geçen ay denedik ben kastığım için olmadı. Şuan ikinciyi istemiyorum astım hastasıyım ilaç kullanıyorum ilk hamileliğim baya zorlu geçti. Eşimde öyle diyor. Değilsindir diyor. Arası uzun olduğu için ben kendimş kasıyorum3 ay oncemi ilski oldu. Oyleyse imkansiz hamile kalman. Emzirdigin icin hormonlarin etkisi. Stres bile hormonlari etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?