2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sıvı kaka, iştahsızlık ve gidip gelen ateş var. huzursuzluk pek yok. ateşe bi bakıyorsun yükselmiş
bi bakıyorsun yok.

Biz hic ishal yasamadik ama bikacchafta once cok fazla kakali bezi oldugunu yazmistim. O sira 3-4dis birden geliyordu hatta cikmisti buyuyordu ondan olmus meger. Hepsi tamamlaninca gunde 1kez yapmaya basladi. Simdi 8.disi de tam cikti(haftalardir bembeyaz gorunuyordu, yolda diyordum),ates bi gidip bi geliyor. Sabah bise yemedi pekmez ve bir dilim kasardan baska. Biraz muz ve bi ceviz verdim onu yedi. Geceyi ben hic soylemeyeyim,gunduzu de cogunda kucagimda uyuyor. Bazilari 20dk bazilari 1.5saat. Ah disler yok mu disler,kiyamam bunlara ben...o atesten korkma yani,zaten sen takibini guzel yapam birisin:)

ateş yüksek olunca ve minnpşun gözlerine bakınca doktora gıttık
akut farenjit bogazında kızarıklık vardı. birinden geçmiş olabılır mı? görümcemın cocugu krese basladıgından bu yana hep hasta. yanastırmadım ama kvye bıle az olsa gecmıstır, ondan da bıze
ilaçları döşemiş doktor

Gecmis olsun canim aman kisi hic sevmyrm hep bi hastalık

Gecmis olsun tekrar

kongest ve croxilex yazdı.
Biri antibiyotik kongest anti allerjik gibi hemde agri kesici ates dusurucu. Bizdede burun akintisi hapsirik vardi. Ates olmadigi icin antibiyotik vermedi . Kongeste benzer ilac verdi. Odayi nemlendir kalorifer yaniyorsa cok. Bide emzik biberon kasik kaynat guzel yika demisti bana dr. Bide suyunu ılık ver cok soguk ve sicak olmasin. İhlamurla karisik su verdim suyu ancak oyle icti. Karanfil dis agrisina iyi geliyor. Benimki sevmedi. Elma sirkesi yetiskine gargara iyi geliyor bogaz enf. Biberon emzik onunla yikayabilirsin.

Geçmiş olsun sör. İnşallah hafif atlatır minnoş.
Okul çocularından hemen kapıyolar yaa. Eşimin yeğeni de kv ile yaşıyo babasıyla (anne baba ayrı) oğlumu hiç rahat bırakmıyo her gittiğimizde ya da geldiklerinde ağzının içine giriyo resmen endişeleniyorum ben de ama bişi desem ailecek küserler.
Benimki aciyo ac agzini diyorm agzi acik bekliyo kus gbi damlayana kadar ben sinir oluyorm cocuk bekliyo yazik
Ayy yazık yawruumm

Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi

3 ay oncemi ilski oldu. Oyleyse imkansiz hamile kalman. Emzirdigin icin hormonlarin etkisi. Stres bile hormonlari etkiliyor

3 ay oncemi ilski oldu. Oyleyse imkansiz hamile kalman. Emzirdigin icin hormonlarin etkisi. Stres bile hormonlari etkiliyor
Evet canım 3 önce oldu sonra geçen ay denedik ben kastığım için olmadı. Şuan ikinciyi istemiyorum astım hastasıyım ilaç kullanıyorum ilk hamileliğim baya zorlu geçti. Eşimde öyle diyor. Değilsindir diyor. Arası uzun olduğu için ben kendimş kasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…