2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bunların çakışmaması için ne yapmalıyım, ya da çakışsa bişi olur mu? ateş dürüşürü de buna dahil. mesela saatı hesap ederek daha antıbıyotık vermedım. ateşi vardı onu tercıh ettım. antıbıyotıgı de 2-3 gibi mi versem bilemedim yaa...

Canım kaç tane ilaç verdi

ben açık açık söyledım de n'oldu? çocuk gene hasta oldu. ortamdan kaptı mıkrobu. eşime dedim zaten
x hastaysa bundan sonra gıtmek yok. annen de dkkatlı olsun
ya da gelmesın o durumda. sen bosver alınmalarını, evladını düşün ve sokma ortama
bak cocugumun hali yok yattı bu saatte

Gunde kac kez almasi gerekiyor ilaclari. Bir kez mi iki kez mi. Antibiyotigin saati onemli biraz da tok olsun. Kongest ates dusurucu zaten ates dusucuyle verme ama atesi olursa ates dusurucunu ver. Kongest anti allerjik bir kere ise gunde aksam ver uyku yapar. Bizimkinde o bile uyku yapmadi

kongest i ben bogazı için verdi diye bılıyorum. günde 3 kez verılecek. antibiyoktık 1 kez.

Evet bogaz icin nezle burun akintisi anti allerjik etkisi var bogaz iltihabi kurutuyor
bizim asıl ihtiyacımız olan o işte. antıbıyotık ne için verdi anlamadım. sonucta ateşi bogaz yapıyor.a
prospekdüsünde dolapta dursun yazıyor. toz antıbıyotık
şimdi sulandırdım iyice karısmasını beklıyorum. o öyle 1 hfta dolapta mı duracak yani?

Vay kuzucuk inşallah toparlanıır hemencecik.
Söörrr sör sen benim kv bilmiyosun alınıp üzülmez öyle ailecek küserler bize süründürür oğlunu. Benimki hiç kimseyle küs kalamaz öyle çok üzülür bana da bişi diyemez arada kalır. Zaten en ufak bişide bile öyle yapmayalım uygun değil falan dediğimde bişi olmaz deyip bildiğini okumaya devam ediyo. Ne biçim babaanneyse. Çok sinirleniyorum.

öyleyse süper. antibiyotıgı şimdi vereyım o zaman karnı tokken. gece bır de yedırmek zorunda kalırım
sütten doymaz
Antibiyotigi saatinde vermeye calis gunde bir kere Ates olursa ilk ates dusurucusunu verirsin ates olursa verilecek dimi . Kongest gunde uc kere ates dusurucu ile cakisirsa yarimsaat sonra ver duruma gire bir saat sonra kongesti birsey olmaz .

sağ ol canım. valla ilaçlar olmasa hasta olmasını sallamam. ama hastalık demek antıbıyotık demek. ne kadar hasta olurs o kadar onu vücuda yuklemek zorunda kalırız. o yuzden ya alıstır
ya da tınlama.
Gecmis olsun canim biran once ilyilesir insallah hastalik yoruyor minnoslari
sağ ol canım. aynen öyle
bebeklıgınde bile basını yaslamayan cadı
basını yasladı yaa

Antibiyotigi saatinde vermeye calis gunde bir kere Ates olursa ilk ates dusurucusunu verirsin ates olursa verilecek dimi . Kongest gunde uc kere ates dusurucu ile cakisirsa yarimsaat sonra ver duruma gire bir saat sonra kongesti birsey olmaz .
evet, bende tercıhım ateş düşürücüden yana kullandım. aynen ateşi çıkınca verılecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…