- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.161
bunların çakışmaması için ne yapmalıyım, ya da çakışsa bişi olur mu? ateş dürüşürü de buna dahil. mesela saatı hesap ederek daha antıbıyotık vermedım. ateşi vardı onu tercıh ettım. antıbıyotıgı de 2-3 gibi mi versem bilemedim yaa...Biri antibiyotik kongest anti allerjik gibi hemde agri kesici ates dusurucu. Bizdede burun akintisi hapsirik vardi. Ates olmadigi icin antibiyotik vermedi . Kongeste benzer ilac verdi. Odayi nemlendir kalorifer yaniyorsa cok. Bide emzik biberon kasik kaynat guzel yika demisti bana dr. Bide suyunu ılık ver cok soguk ve sicak olmasin. İhlamurla karisik su verdim suyu ancak oyle icti. Karanfil dis agrisina iyi geliyor. Benimki sevmedi. Elma sirkesi yetiskine gargara iyi geliyor bogaz enf. Biberon emzik onunla yikayabilirsin.
Canım kaç tane ilaç verdibunların çakışmaması için ne yapmalıyım, ya da çakışsa bişi olur mu? ateş dürüşürü de buna dahil. mesela saatı hesap ederek daha antıbıyotık vermedım. ateşi vardı onu tercıh ettım. antıbıyotıgı de 2-3 gibi mi versem bilemedim yaa...
ben açık açık söyledım de n'oldu? çocuk gene hasta oldu. ortamdan kaptı mıkrobu. eşime dedim zatenGeçmiş olsun sör. İnşallah hafif atlatır minnoş.
Okul çocularından hemen kapıyolar yaa. Eşimin yeğeni de kv ile yaşıyo babasıyla (anne baba ayrı) oğlumu hiç rahat bırakmıyo her gittiğimizde ya da geldiklerinde ağzının içine giriyo resmen endişeleniyorum ben de ama bişi desem ailecek küserler.
Ayy yazık yawruumm
3 taneCanım kaç tane ilaç verdi
Canım antibiyotik sabah akşam ise arasında 12 saat olacak sabah 9 ise akşam 9 sonra bir saat sonra diğerini ver sonra diğrrinü3 tane
antibiyotik, bogaz ıcın ve ateş düşürücü.
12 saatte biCanım antibiyotik sabah akşam ise arasında 12 saat olacak sabah 9 ise akşam 9 sonra bir saat sonra diğerini ver sonra diğrrinü
Gunde kac kez almasi gerekiyor ilaclari. Bir kez mi iki kez mi. Antibiyotigin saati onemli biraz da tok olsun. Kongest ates dusurucu zaten ates dusucuyle verme ama atesi olursa ates dusurucunu ver. Kongest anti allerjik bir kere ise gunde aksam ver uyku yapar. Bizimkinde o bile uyku yapmadibunların çakışmaması için ne yapmalıyım, ya da çakışsa bişi olur mu? ateş dürüşürü de buna dahil. mesela saatı hesap ederek daha antıbıyotık vermedım. ateşi vardı onu tercıh ettım. antıbıyotıgı de 2-3 gibi mi versem bilemedim yaa...
12 saatte bi
sabah, ögle, aksam diğeri. ateşi sürekli olursa ondan dedım cakısacak dıye[/QUTE]
İnşallah ateşi olmax canım. Bn bir ilacı verdikten sonra 5 dk sonra diğerini de verdiğim de oldu. Ama istersen doktor u ara canım
kongest i ben bogazı için verdi diye bılıyorum. günde 3 kez verılecek. antibiyoktık 1 kez.Gunde kac kez almasi gerekiyor ilaclari. Bir kez mi iki kez mi. Antibiyotigin saati onemli biraz da tok olsun. Kongest ates dusurucu zaten ates dusucuyle verme ama atesi olursa ates dusurucunu ver. Kongest anti allerjik bir kere ise gunde aksam ver uyku yapar. Bizimkinde o bile uyku yapmadi
Ates dusurucu ile antibiyotik cakissin onemli degil. İlk ates dusurucusunu verirsin yarim saat sonra antibiyotigini.12 saatte bi
sabah, ögle, aksam diğeri. ateşi sürekli olursa ondan dedım cakısacak dıye
öyleyse süper. antibiyotıgı şimdi vereyım o zaman karnı tokken. gece bır de yedırmek zorunda kalırımAtes dusurucu ile antibiyotik cakissin onemli degil. İlk ates dusurucusunu verirsin yarim saat sonra antibiyotigini.
Evet bogaz icin nezle burun akintisi anti allerjik etkisi var bogaz iltihabi kurutuyorkongest i ben bogazı için verdi diye bılıyorum. günde 3 kez verılecek. antibiyoktık 1 kez.
bizim asıl ihtiyacımız olan o işte. antıbıyotık ne için verdi anlamadım. sonucta ateşi bogaz yapıyor.aEvet bogaz icin nezle burun akintisi anti allerjik etkisi var bogaz iltihabi kurutuyor
ben açık açık söyledım de n'oldu? çocuk gene hasta oldu. ortamdan kaptı mıkrobu. eşime dedim zaten
x hastaysa bundan sonra gıtmek yok. annen de dkkatlı olsun
ya da gelmesın o durumda. sen bosver alınmalarını, evladını düşün ve sokma ortama
bak cocugumun hali yok yattı bu saatte
Gecmis olsun canim biran once ilyilesir insallah hastalik yoruyor minnoslaridüştü evet. hastane de doktor şurup verdı. bir de yazdı ıbufen adı
Antibiyotigi saatinde vermeye calis gunde bir kere Ates olursa ilk ates dusurucusunu verirsin ates olursa verilecek dimi . Kongest gunde uc kere ates dusurucu ile cakisirsa yarimsaat sonra ver duruma gire bir saat sonra kongesti birsey olmaz .öyleyse süper. antibiyotıgı şimdi vereyım o zaman karnı tokken. gece bır de yedırmek zorunda kalırım
sütten doymaz
sağ ol canım. valla ilaçlar olmasa hasta olmasını sallamam. ama hastalık demek antıbıyotık demek. ne kadar hasta olurs o kadar onu vücuda yuklemek zorunda kalırız. o yuzden ya alıstırVay kuzucuk inşallah toparlanıır hemencecik.
Söörrr sör sen benim kv bilmiyosun alınıp üzülmez öyle ailecek küserler bize süründürür oğlunu. Benimki hiç kimseyle küs kalamaz öyle çok üzülür bana da bişi diyemez arada kalır. Zaten en ufak bişide bile öyle yapmayalım uygun değil falan dediğimde bişi olmaz deyip bildiğini okumaya devam ediyo. Ne biçim babaanneyse. Çok sinirleniyorum.
sağ ol canım. aynen öyleGecmis olsun canim biran once ilyilesir insallah hastalik yoruyor minnoslari
evet, bende tercıhım ateş düşürücüden yana kullandım. aynen ateşi çıkınca verılecek.Antibiyotigi saatinde vermeye calis gunde bir kere Ates olursa ilk ates dusurucusunu verirsin ates olursa verilecek dimi . Kongest gunde uc kere ates dusurucu ile cakisirsa yarimsaat sonra ver duruma gire bir saat sonra kongesti birsey olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?