2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hak verdim sana,bebek o anlamiyor ama annesi en azindan oyalayabilir,ne bileyim o saat olmus yani onlemini almaya calisabilir. Anne yapmayinca cocuk da oyle alismis gitmis belli. Demissin ya sabah aksam yine anlarim diye,o zamanlarda dahi zorla uyuttugumuzda esim yuksek sesle konussa bile ben kiziyorum,hic kolay bir sey degil cunku.. umarim komsu huyunu duzeltir,laftan anlamayan biriyse is zor tabi
Mesela bizm yatak odasiyla yan tarafin cocuk odasi bir ama cok dikkat ediyorlar ve biz de ediyoruz. Cocuk uyandi mi ben hic durdurmuyorum hemen asagi iniyorum,yuksek sesle konusmam sevmem yatak odasinda,ses oldugu gbi yan tarafa geciyor cunku.. keske kendi kafamiza gore olsa herkes iste ama nerdee

biz evde valla parmak ucumuzda yuruyoruz uynamasın dıye. daha dün kadına dedım uyku duzenı yap. uyumuyormus
denemıs. sen cocugu aksam 8 de kaldırısan tabı kı uyumaz gece.
aslında pek hanzo degıl yukardakı. yandakı cok hanzo.ama dikkat etmedıgı ıcın unutuyor olabilir
işine gelmıyor yaa. çocuk ne zaman uyumak ısterse o zaman yatırıyor. halı ser barı acık yerlere de ses gelmesın.
mesela saat 12 hayvan gibi ses gelıyor yukardan
ev alıcaz ıns diğer evın satılmasını beklıyoruz
satılsaydı iyi olurdu.

Ah nasıl özledim kitap okumayı başka dünyalara adım atmayı, bilsen.. Deliler gibi okurdum. Şu sıralar malum odaklanamıyorum. Çok hızlı okurum aslında ama odaklanamayınca tekrar etme ihtiyacı hissediyorum dolayısıyla ilerleme sıkıntım oluyo..
Ama örgüde odaklanma falan yok harala gürele ör gitsin
Ne kadar güzel okuyabilmen o kadar imrendim ki şu an.

mambia, somon cok agır bence verme. mevsım balıgı ver mis gibi. biz ne zamandır levrek yıyoruz. gercekten cok lezzetlı oluyor. benımkı levrege bayıldı
resmen balıgı 3 kişilik alıyoruz düşün.
Canım peki levregi haşlayıp versem olur mu bnm fırın bozukta ve nasıl haşlamak gerekiyor canım

Surrender benimle ayni sorunu yaşiyosun .. Ust kat komsunun bebegi 14 aylik.. Cocuk 2 de uyuyor.. Ağlama sesi geliyo.. Aslinda uyumak istiyo ama annesi uyutmuyomuş kocasi dedi.. Nedeni de sabah gec uyansin diyeymis. Ne sacma dimi.. Bende uyardim.. Eymende erken uyuyan bi cocuk.. Bende uyardimm.. İyice gicik aldim be.. Benim eve gireni takip eder. Gecen gun dedi ki bana Eymene dedesi hic bisey almiyor eli boş geliyor sanane be sanane.. İnsanlar cok bos cidden cok

Bizimkide gece 12 de süpürge aciyordu tartiştik bi daha yapmadi.. Yapacaksa bile izin aliyo

M mambia canim demir dokumtavan varsa onda yap baligi,az biraz zeytinyagi kat yeterli. Nerdeyse mangal gibi oluyor,biz oyle yapiyoruz hep. Tabi onda yapilmayacak baliklar var,o da kizartma ile oluyor. Ama biz levrek,cipura,uskumru,palamut ve iki tane daha vardi adini unuttum,bunlari yapiyoruz guzel oluyor. Barbunya ve hamsi ise kizartma seklinde. Ver bebegine hic cekinme,dememize elbet gerek bile yok. Firin bozuksa tencerede de oluyordu sanki tarif gormustum ben. Arastir netten,tarif bulursun bence

Çok sağol canım ☺

Kizlar giremiyorum buraya pek fazla .. Bugün biraz boşum .. Girebildim.. Eymen hiç durmuyo.. 5 dk oturmaz mi bi çocuk ya.. Yok oturmuyo arkadaş.. Eve gidince acayip yoruluyorum.. Yemek yiyip oturursam şükür ediyorum resmen.. Çok hareketlendiler. Hiç biseye vaktim yok yetemiyorum.. Ev temizliği mi o da ne
Haftaya babaannesiyle gönderip evi dip bucak temizlemek istiyorum ama bakalim
Herşeye rağmen bi gülümsemesi dünyaya bedel

Uyku uyumayabilir. Uyku ha deyince oturtturulmuyor. Benim oglaninda uykusu az. Uyku surubu bile zor etki ediyor. Hasta ve bi sıkıntisi olunca agliyor . 1 yasindaki cocuk yat deyince yatmazmi. Ama gece eline birsey vermesin . Yada ses yapmayan pelus gibi seyle oynatsin.

Benimkide 5 dk oturmuyo. İyilesir gibi oldu ama oturmadigi icin terledigi icin oksuruk basladi yine. Dinlenmiyor hic. Oyuncaklar sagda solda yetmiyor ona eglence parki lazimki enerjisini oyle atsin. Hasta haliyle bile 1 dk durmuyor.

Yarim yagli sut mü.

Evet,yarim arastirdimbi de dun gece senin icin,burda 7.ayda baslayanlar bile var. Ama bizde emme falan sorunsuz oldugu icin 11.aydan sonra onerdi sanirim. Genelinde aslinda 11.aydan sonra baslanilabildigi yaziyordu. Ben az daha beklicem ama su an ihtiyacimiz yok ekstradan cunku...

Benimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var mi

Benimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var mi
Sut bizimde dr verilebilecegini ancak cok fazla abartmamak sartiyla gunde 1 bardak ancak demir emiliminden dolayi bende kahvaltilarini devam sutu,kasik mamasi,ve inek sutu donusumlu veriyorum geceleri devam sutu veriyordum ama gece beslenmesini kestim artik cunku gun icinde eger iyi besleniyorsa gece acikmiyor zaten emmeyide reddetti gece bir kac defa uyanir sadece su veririm yada emzigini geri uyur gece beslenmesi disleri curuttugu icin ve artik dr larda yavas yavas kestirmeye basliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…