- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.041
kızlar bişi sorucam dürüst olun alınmam.
komsu cocuguna uyku duzenı yapmadı. cocugu baya gec saatlere kadar oturuyor 2-3
e dogal olarak sesi oldugu gibi gelıyor. yerlere bişi atıyor cocuk baya ses gelıyor
kac kere uyardım
onunkı de 1 yasında. tamam cocuktur laf dınlemez ama ben napım yani? gece dedıgın ses yapılmaması gerek
bılıyorsun altta cocuk var ve kac defa soyledım
bu insanlarla ılla kavga etmek lazım anlamaları için.
bi sekılde cocuguna duzen olusturacaksın
benım sucum ne! zorla uyutuyorum zaten. bıktım 2 komsuyu sureklı uyarmaktan.
biz evde valla parmak ucumuzda yuruyoruz uynamasın dıye. daha dün kadına dedım uyku duzenı yap. uyumuyormusBen hak verdim sana,bebek o anlamiyor ama annesi en azindan oyalayabilir,ne bileyim o saat olmus yani onlemini almaya calisabilir. Anne yapmayinca cocuk da oyle alismis gitmis belli. Demissin ya sabah aksam yine anlarim diye,o zamanlarda dahi zorla uyuttugumuzda esim yuksek sesle konussa bile ben kiziyorum,hic kolay bir sey degil cunku.. umarim komsu huyunu duzeltir,laftan anlamayan biriyse is zor tabi
Oo maşallahmambia, somon cok agır bence verme. mevsım balıgı ver mis gibi. biz ne zamandır levrek yıyoruz. gercekten cok lezzetlı oluyor. benımkı levrege bayıldı
resmen balıgı 3 kişilik alıyoruz düşün.
Canım peki levregi haşlayıp versem olur mu bnm fırın bozukta ve nasıl haşlamak gerekiyor canımmambia, somon cok agır bence verme. mevsım balıgı ver mis gibi. biz ne zamandır levrek yıyoruz. gercekten cok lezzetlı oluyor. benımkı levrege bayıldı
resmen balıgı 3 kişilik alıyoruz düşün.
Levreğin arasina domates sogan ve sarimsak koy. Üstüne salçali su dök... 220 derecelik firina ver .. Hiç haşlama mis gibi olurCanım peki levregi haşlayıp versem olur mu bnm fırın bozukta ve nasıl haşlamak gerekiyor canım
Bizimkide gece 12 de süpürge aciyordu tartiştik bi daha yapmadi.. Yapacaksa bile izin aliyobiz evde valla parmak ucumuzda yuruyoruz uynamasın dıye. daha dün kadına dedım uyku duzenı yap. uyumuyormus
denemıs. sen cocugu aksam 8 de kaldırısan tabı kı uyumaz gece.
aslında pek hanzo degıl yukardakı. yandakı cok hanzo.ama dikkat etmedıgı ıcın unutuyor olabilir
işine gelmıyor yaa. çocuk ne zaman uyumak ısterse o zaman yatırıyor. halı ser barı acık yerlere de ses gelmesın.
mesela saat 12 hayvan gibi ses gelıyor yukardan
ev alıcaz ıns diğer evın satılmasını beklıyoruz
satılsaydı iyi olurdu.
Canım fırın bozuk o yüzden fırında yapamıyorum sen hiç haşladın mı haşladıysan nasıl yaptınLevreğin arasina domates sogan ve sarimsak koy. Üstüne salçali su dök... 220 derecelik firina ver .. Hiç haşlama mis gibi olur
Yok cnm haslamadim .. Kizartmasini verebilirsin.. Ben veriyorum oyleC
Canım fırın bozuk o yüzden fırında yapamıyorum sen hiç haşladın mı haşladıysan nasıl yaptın
Çok sağol canım ☺M mambia canim demir dokumtavan varsa onda yap baligi,az biraz zeytinyagi kat yeterli. Nerdeyse mangal gibi oluyor,biz oyle yapiyoruz hep. Tabi onda yapilmayacak baliklar var,o da kizartma ile oluyor. Ama biz levrek,cipura,uskumru,palamut ve iki tane daha vardi adini unuttum,bunlari yapiyoruz guzel oluyor. Barbunya ve hamsi ise kizartma seklinde. Ver bebegine hic cekinme,dememize elbet gerek bile yok. Firin bozuksa tencerede de oluyordu sanki tarif gormustum ben. Arastir netten,tarif bulursun bence
Uyku uyumayabilir. Uyku ha deyince oturtturulmuyor. Benim oglaninda uykusu az. Uyku surubu bile zor etki ediyor. Hasta ve bi sıkıntisi olunca agliyor . 1 yasindaki cocuk yat deyince yatmazmi. Ama gece eline birsey vermesin . Yada ses yapmayan pelus gibi seyle oynatsin.kızlar bişi sorucam dürüst olun alınmam.
komsu cocuguna uyku duzenı yapmadı. cocugu baya gec saatlere kadar oturuyor 2-3
e dogal olarak sesi oldugu gibi gelıyor. yerlere bişi atıyor cocuk baya ses gelıyor
kac kere uyardım
onunkı de 1 yasında. tamam cocuktur laf dınlemez ama ben napım yani? gece dedıgın ses yapılmaması gerek
bılıyorsun altta cocuk var ve kac defa soyledım
bu insanlarla ılla kavga etmek lazım anlamaları için.
bi sekılde cocuguna duzen olusturacaksın
benım sucum ne! zorla uyutuyorum zaten. bıktım 2 komsuyu sureklı uyarmaktan.
Yarim yagli sut müValla bugun aklima geldi ben bise soracaktim neydi yaa demistim tam sen yazmissin. Ben unuttum ama doktor benden once soylemis meger:) yarim yagli sut verebilirsin dedi. Evet onlarin ortalamasina bakiyor hepsi devmubarek
Yarim yagli sut mü.
Benimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var miEvet,yarimarastirdimbi de dun gece senin icin,burda 7.ayda baslayanlar bile var. Ama bizde emme falan sorunsuz oldugu icin 11.aydan sonra onerdi sanirim. Genelinde aslinda 11.aydan sonra baslanilabildigi yaziyordu. Ben az daha beklicem ama su an ihtiyacimiz yok ekstradan cunku...
Sut bizimde dr verilebilecegini ancak cok fazla abartmamak sartiyla gunde 1 bardak ancak demir emiliminden dolayi bende kahvaltilarini devam sutu,kasik mamasi,ve inek sutu donusumlu veriyorum geceleri devam sutu veriyordum ama gece beslenmesini kestim artik cunku gun icinde eger iyi besleniyorsa gece acikmiyor zaten emmeyide reddetti gece bir kac defa uyanir sadece su veririm yada emzigini geri uyur gece beslenmesi disleri curuttugu icin ve artik dr larda yavas yavas kestirmeye basliyorlarBenimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var mi
evet, haşlayabılırsın. tencereye az su koy, havuc koy, sogan koy ve balıgı koy haşla :=)Canım peki levregi haşlayıp versem olur mu bnm fırın bozukta ve nasıl haşlamak gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?