- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.061
cocugu uyutmak ıcın ugrasmıyor canım. kendı uykusu gelınce yatırıyor. bende bıraksam benımkı de oturur 2-3 e kadar. cocuga uyulur mu hiç..kaldı kii cocuk erken kalkıyor bu arada.Uyku uyumayabilir. Uyku ha deyince oturtturulmuyor. Benim oglaninda uykusu az. Uyku surubu bile zor etki ediyor. Hasta ve bi sıkıntisi olunca agliyor . 1 yasindaki cocuk yat deyince yatmazmi. Ama gece eline birsey vermesin . Yada ses yapmayan pelus gibi seyle oynatsin.
ne salak kadın yaa..Surrender benimle ayni sorunu yaşiyosun .. Ust kat komsunun bebegi 14 aylik.. Cocuk 2 de uyuyor.. Ağlama sesi geliyo.. Aslinda uyumak istiyo ama annesi uyutmuyomuş kocasi dedi.. Nedeni de sabah gec uyansin diyeymis. Ne sacma dimi.. Bende uyardim.. Eymende erken uyuyan bi cocuk.. Bende uyardimm.. İyice gicik aldim be.. Benim eve gireni takip eder. Gecen gun dedi ki bana Eymene dedesi hic bisey almiyor eli boş geliyor sanane be sanane.. İnsanlar cok bos cidden cok
aynı .. dötünde kurt varKizlar giremiyorum buraya pek fazla .. Bugün biraz boşum .. Girebildim.. Eymen hiç durmuyo.. 5 dk oturmaz mi bi çocuk ya.. Yok oturmuyo arkadaş.. Eve gidince acayip yoruluyorum.. Yemek yiyip oturursam şükür ediyorum resmen.. Çok hareketlendiler. Hiç biseye vaktim yok yetemiyorum.. Ev temizliği mi o da ne
Haftaya babaannesiyle gönderip evi dip bucak temizlemek istiyorum ama bakalim
Herşeye rağmen bi gülümsemesi dünyaya bedel
tabiiki de olduğuma üzüldüm..her ay korku,sancı,ped ...şimdi rahatsın oohh ,arıyacan bu günleriOlduğuna mi uzuldun
Ay valla sorun varsa diye korkuyorm doktora gitmeyede korkyrm alttan muayene yapacak diye spiralde taktrmadm korkudan bu korkular daha fazlatabiiki de olduğuma üzüldüm..her ay korku,sancı,ped ...şimdi rahatsın oohh ,arıyacan bu günleri
Sağol canımevet, haşlayabılırsın. tencereye az su koy, havuc koy, sogan koy ve balıgı koy haşla :=)
Gece beslenmesini kesemiyor agliyor cunku mama diye. Sut vermiycem dunya saglik orgutu ve cogu dr istemiyor . En azindan iki yasina kadar sadece demir icin degil.Sut bizimde dr verilebilecegini ancak cok fazla abartmamak sartiyla gunde 1 bardak ancak demir emiliminden dolayi bende kahvaltilarini devam sutu,kasik mamasi,ve inek sutu donusumlu veriyorum geceleri devam sutu veriyordum ama gece beslenmesini kestim artik cunku gun icinde eger iyi besleniyorsa gece acikmiyor zaten emmeyide reddetti gece bir kac defa uyanir sadece su veririm yada emzigini geri uyur gece beslenmesi disleri curuttugu icin ve artik dr larda yavas yavas kestirmeye basliyorlar
Valla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyormkızlar bişi sorucam dürüst olun alınmam.
komsu cocuguna uyku duzenı yapmadı. cocugu baya gec saatlere kadar oturuyor 2-3
e dogal olarak sesi oldugu gibi gelıyor. yerlere bişi atıyor cocuk baya ses gelıyor
kac kere uyardım
onunkı de 1 yasında. tamam cocuktur laf dınlemez ama ben napım yani? gece dedıgın ses yapılmaması gerek
bılıyorsun altta cocuk var ve kac defa soyledım
bu insanlarla ılla kavga etmek lazım anlamaları için.
bi sekılde cocuguna duzen olusturacaksın
benım sucum ne! zorla uyutuyorum zaten. bıktım 2 komsuyu sureklı uyarmaktan.
Valla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyorm
Ya hemde nasl ilk tasindigimda esim tvyi takcak duvara mecbur matkap calstrdi çocuklar uyuuo diye cikti yine yani ben o zaman uyku saatlerini not ediyim evde cit sesi yapmayim bizim isimiz yok onlara gore hareket edelm bizim ustumuze smdi biri tasiniyo 1 haftadir ses yapıyorlar hc bsy demedk mesela suan arda uyandi sesten cikip sessiz olum mu diyim adamlarin isi vardir yani bana gore ayarlayamazlar ki aksam belli bi saatten sonra ses olmaz o zaman haklilar ama gündüz de her sese sikayet edilmezCok uyuzca cidden cok sinirlendim.. allah sabir versin size
Bence cok muhattap olma. Gunduz haftaici tadilatta olur supurmekte. Evde kavga birsey yok. Aciklama yapma cocuk iste normal dv halide. Sen haklisin cocuk vardiye evimi supurmiycrn sacma . Takma kapiyi tlf nuda acma.Valla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyorm
Bi daha evinize gelince scma tacuz ediyorsunuz sikayet edecem de .Ya hemde nasl ilk tasindigimda esim tvyi takcak duvara mecbur matkap calstrdi çocuklar uyuuo diye cikti yine yani ben o zaman uyku saatlerini not ediyim evde cit sesi yapmayim bizim isimiz yok onlara gore hareket edelm bizim ustumuze smdi biri tasiniyo 1 haftadir ses yapıyorlar hc bsy demedk mesela suan arda uyandi sesten cikip sessiz olum mu diyim adamlarin isi vardir yani bana gore ayarlayamazlar ki aksam belli bi saatten sonra ses olmaz o zaman haklilar ama gündüz de her sese sikayet edilmez
Sut vermek istiyorum dedigin icin yazdim senin tercihin sonucta bana kendi dr soyledigi icin az da olsa verecegimGece beslenmesini kesemiyor agliyor cunku mama diye. Sut vermiycem dunya saglik orgutu ve cogu dr istemiyor . En azindan iki yasina kadar sadece demir icin degil.
tabii ki sen haklısın. bak ben asla gündüze bişi demıyorum. çünkü onların da hakkı ve evlerı. gündüz rahatsız olsamda diyemem . benım ıstedıgım gece 11 den sonra ses cıkarmamalarıValla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyorm
ben de genel olarak kızartma verıyorumYok cnm haslamadim .. Kizartmasini verebilirsin.. Ben veriyorum oyle
gündüze kimse bişi diyemez. ben gündüz ses yapıyorum sen gece,Ya hemde nasl ilk tasindigimda esim tvyi takcak duvara mecbur matkap calstrdi çocuklar uyuuo diye cikti yine yani ben o zaman uyku saatlerini not ediyim evde cit sesi yapmayim bizim isimiz yok onlara gore hareket edelm bizim ustumuze smdi biri tasiniyo 1 haftadir ses yapıyorlar hc bsy demedk mesela suan arda uyandi sesten cikip sessiz olum mu diyim adamlarin isi vardir yani bana gore ayarlayamazlar ki aksam belli bi saatten sonra ses olmaz o zaman haklilar ama gündüz de her sese sikayet edilmez
bu hafta ciftlige gideriz sut almaya,hep ordan aliyoruz sut ve yumurta,cok guzel yagli sut,yogurdum cok nefis oluyor. Haftaya ben de deneyeyim sut icirmeyi,yazarim buraya canim. Esim de izinli ya kafam rahat olur denerim korkmadan. Arada sutle yaptigim tatlilardan da veriyorum aslinda,tek endisem gaz yapar mi diye.. bakalim bi,belki sever. O zaman hergun bi bardak katarim ne kadar icerse.Benimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var mi
Hay münasebetsiz ...Surrender benimle ayni sorunu yaşiyosun .. Ust kat komsunun bebegi 14 aylik.. Cocuk 2 de uyuyor.. Ağlama sesi geliyo.. Aslinda uyumak istiyo ama annesi uyutmuyomuş kocasi dedi.. Nedeni de sabah gec uyansin diyeymis. Ne sacma dimi.. Bende uyardim.. Eymende erken uyuyan bi cocuk.. Bende uyardimm.. İyice gicik aldim be.. Benim eve gireni takip eder. Gecen gun dedi ki bana Eymene dedesi hic bisey almiyor eli boş geliyor sanane be sanane.. İnsanlar cok bos cidden cok
En son ciktiginda esim duzgn bi sekilde konuştu teyze smdi sen haklisin ama evee tadilat var kusura bakma obur sesleri cocuk yapiyo onada yapcak bsy yok yani ozr dilerim dedi kadin tuttrms daha cocuk cit sesine uyaniyoda bilmem nede en sonunda esim kizdi sizde cocuk varsa bizdede var yaptfnz terbiyesizlik ama diye bi daha gelmicem dedi trip atti gitti saka gbiBence cok muhattap olma. Gunduz haftaici tadilatta olur supurmekte. Evde kavga birsey yok. Aciklama yapma cocuk iste normal dv halide. Sen haklisin cocuk vardiye evimi supurmiycrn sacma . Takma kapiyi tlf nuda acma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?