2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cocugu uyutmak ıcın ugrasmıyor canım. kendı uykusu gelınce yatırıyor. bende bıraksam benımkı de oturur 2-3 e kadar. cocuga uyulur mu hiç..kaldı kii cocuk erken kalkıyor bu arada.

ne salak kadın yaa..
ben iki yandan çevrildim valla. bu gerzekler dün bıraraya gelmıs ses fecıydı gece. sonra evlerıne dagıldılar, yan komsunun geldıgı anlasıldı. ses acayıptı. duvara vurdum bende. baktım yıne devam baya sert vurdum ses kesıldı. kafa boş almıyor ki..

aynı .. dötünde kurt var
odayı ona göre yaptık ama hala cıkacak bır yer buluyor; koltukların tepesi, ordan cama bende koltukların arasına mınder koyup yukseltıyorum cıkamıyor. baş edemıyorum artık yaa cingo

Gece beslenmesini kesemiyor agliyor cunku mama diye. Sut vermiycem dunya saglik orgutu ve cogu dr istemiyor . En azindan iki yasina kadar sadece demir icin degil.

Valla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyorm

Cok uyuzca cidden cok sinirlendim.. allah sabir versin size

Cok uyuzca cidden cok sinirlendim.. allah sabir versin size
Ya hemde nasl ilk tasindigimda esim tvyi takcak duvara mecbur matkap calstrdi çocuklar uyuuo diye cikti yine yani ben o zaman uyku saatlerini not ediyim evde cit sesi yapmayim bizim isimiz yok onlara gore hareket edelm bizim ustumuze smdi biri tasiniyo 1 haftadir ses yapıyorlar hc bsy demedk mesela suan arda uyandi sesten cikip sessiz olum mu diyim adamlarin isi vardir yani bana gore ayarlayamazlar ki aksam belli bi saatten sonra ses olmaz o zaman haklilar ama gündüz de her sese sikayet edilmez

Bence cok muhattap olma. Gunduz haftaici tadilatta olur supurmekte. Evde kavga birsey yok. Aciklama yapma cocuk iste normal dv halide. Sen haklisin cocuk vardiye evimi supurmiycrn sacma . Takma kapiyi tlf nuda acma.

Bi daha evinize gelince scma tacuz ediyorsunuz sikayet edecem de .

tabii ki sen haklısın. bak ben asla gündüze bişi demıyorum. çünkü onların da hakkı ve evlerı. gündüz rahatsız olsamda diyemem . benım ıstedıgım gece 11 den sonra ses cıkarmamaları
kaldı ki normal olan bu illa bebek olmasına gerek yok. aksam 10 dan sonra sese dikkat etmelerı lazım. kadını ciddi anlamda uyar; aksam 9 dan sonra kanunen ses yasak de

gündüze kimse bişi diyemez. ben gündüz ses yapıyorum sen gece,
bu durumda suçlu sen oluyorsun bi arastır istersen de kadına

Benimki gece bir iki defa biberon iciyor. devam sutu de vermek istemiyorum. Kahvaltiyada sut vermek istiyordum . Devam sutuyle yapiyor. Ne yapsak baska veren varmi . Yurt dışinda olup veren var mi
bu hafta ciftlige gideriz sut almaya,hep ordan aliyoruz sut ve yumurta,cok guzel yagli sut,yogurdum cok nefis oluyor. Haftaya ben de deneyeyim sut icirmeyi,yazarim buraya canim. Esim de izinli ya kafam rahat olur denerim korkmadan. Arada sutle yaptigim tatlilardan da veriyorum aslinda,tek endisem gaz yapar mi diye.. bakalim bi,belki sever. O zaman hergun bi bardak katarim ne kadar icerse.
Baktm tam yagli ya da yarim yagli karmakarisik seyler okudum,kimisine yarimyagli onerilmis kimisine tam. Sanirm ekstra kiloya gerek yok diyip de yarim yagli oneriyor doktorlar. Yemesi icmesi iyi olunca zorlamaya gerek duymuyorlar sanirm

Hay münasebetsiz ...

Bence cok muhattap olma. Gunduz haftaici tadilatta olur supurmekte. Evde kavga birsey yok. Aciklama yapma cocuk iste normal dv halide. Sen haklisin cocuk vardiye evimi supurmiycrn sacma . Takma kapiyi tlf nuda acma.
En son ciktiginda esim duzgn bi sekilde konuştu teyze smdi sen haklisin ama evee tadilat var kusura bakma obur sesleri cocuk yapiyo onada yapcak bsy yok yani ozr dilerim dedi kadin tuttrms daha cocuk cit sesine uyaniyoda bilmem nede en sonunda esim kizdi sizde cocuk varsa bizdede var yaptfnz terbiyesizlik ama diye bi daha gelmicem dedi trip atti gitti saka gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…