- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.081
Aynen canim gece ses oluyosa o zaman istedigini diyebilirsin ayni sekildee bizim alttakilerde ama gunduz olanada bisey yapamam ki bunlar asiri derecede abartyolar esim salonda mac izliyodu yazin sesini biraz yuksekltir mac izlerken adam esimi aradi tvnin sesini kisar misin diye cocuklar uyumsta ondan boyle bi sacmalik olabilir mi belki benm kulagim duymuyo ben yüksek sesle izliyorm nolcaktabii ki sen haklısın. bak ben asla gündüze bişi demıyorum. çünkü onların da hakkı ve evlerı. gündüz rahatsız olsamda diyemem . benım ıstedıgım gece 11 den sonra ses cıkarmamaları
kaldı ki normal olan bu illa bebek olmasına gerek yok. aksam 10 dan sonra sese dikkat etmelerı lazım. kadını ciddi anlamda uyar; aksam 9 dan sonra kanunen ses yasak de
Oh oh afiyet olsun alpiseEtli patates yedikk,icinde havuc da vardi. Biraz pilav yogurt esliginde. Masallah tabagimizi bitirdik,cok da yormuyorum gerci minnosun minnos midesini :)
Afiyet olsun. Daha ne kadar yiyecekEtli patates yedikk,icinde havuc da vardi. Biraz pilav yogurt esliginde. Masallah tabagimizi bitirdik,cok da yormuyorum gerci minnosun minnos midesini :)
son bi kaç aydır benimkide parçalarcasina kaşıyor. Niye böyle anlamadım kiKızlar bnm oğlumun sürekli burnu kaşınıyor. 2 aylıkken başladı halen devam ediyor
Sonuna kadar haklısın. Aynı şeyleri yaşıyorum. Hem alttan hem üstten. Kiraciyiz eşim tasinalim diye tutturdu. Ilk evimiz ne kadar sessizmis meğer. En ust kattaydik. Altta da citlari cikmayan insanlar..kızlar bişi sorucam dürüst olun alınmam.
komsu cocuguna uyku duzenı yapmadı. cocugu baya gec saatlere kadar oturuyor 2-3
e dogal olarak sesi oldugu gibi gelıyor. yerlere bişi atıyor cocuk baya ses gelıyor
kac kere uyardım
onunkı de 1 yasında. tamam cocuktur laf dınlemez ama ben napım yani? gece dedıgın ses yapılmaması gerek
bılıyorsun altta cocuk var ve kac defa soyledım
bu insanlarla ılla kavga etmek lazım anlamaları için.
bi sekılde cocuguna duzen olusturacaksın
benım sucum ne! zorla uyutuyorum zaten. bıktım 2 komsuyu sureklı uyarmaktan.
Bende gündüz uykusunda ses açıyorum. Alttakinin çocukları anirarak oyun oynuyorlar çünkü. Bi ara dayanamayip polis yollamistik ama gece 1.5Bende ust kattan geliyorum simdi yine acmislar muzigin sesini son sesbi gece asagida bi gece yukaridayiz cocukda yok bunlarda kendileri okuz. 100 kere uyardik, bende cikmazdayim, careyi gitmekde buluyoruz ama onunda imkani yok suan icin, cocuk 1 yasinda hala evde beyaz ses acik ...
Yok yani tabagina tatli kasigi ile katiyorum da pilavi yogurdu ,tika basa zorlamiyorum anlaminda dediydim missAfiyet olsun. Daha ne kadar yiyecek
benim üst komşum ben ona yaban diyorum ,,ben şikayete gittiğimde bana ''siz de gürültü yapıyonuz,sizde kapıları sert örtüyonuz,sizin de çocukların sesi geliyo'' gibi savunmalar yapıyo ve ben buna sinir oluyorum..benim komşunun taktiğini uygula bi daha kapıya gelirse böyle söyle ifrit olsun ..ay şikayet etmeye gitmeye çekiniyorum artık hemen başlıyo siz de sizdeee diye..sende sizdee sizdeee dersen biraz durabilirValla canim bende alt komsunun herseye sikayet etmesinden skldm kavga etcem bi gun gecen yemek yapyrm cock tencereleri cikariyo geri koyuyorm ses yapmayan bsy veryrm yine cikariyo bende yemegi koyana kadar biraktm hemen alttan vurdular oglen 12 bucuk bu arada asagi indim kusura bakmayin ama sesi ben yapmyrm yani bu cocuk laftan anlar mi ne yapmamı bekliyorsunuz herseyede vurulmaz ki dedm cocugu cit sesine uyaniyomst yani saatlerce ses yapsa tamam dicem ama 5 dk ya yemegi koyup aldm içeri gotrdm zaten gecen yine esim evde tadilat yapiyo camlarin arasindan soguk geliyodu soktu tekraar takti felaaan çocuklar uyuyoda sonra yapsaniz diyr cikti yni onlaraa gore yasayamayiz ki benm ev supursugumde esimi aaraamis adam evde tadilat mi var diye cocuklar uyuyoda o saatte dems bide oglen supurdum ya 1 buçukta sbah 7de supurmedm ya evde mi supurmeyelim yani sacmaliga bak gece ses oluyosa haklisin ama bizim bu asagidakiler gündüz her sese çıkıyorlar esime aadam diyoki sandalye cekiyosunuz ses geliyo esimde kizdi sandalyede mi cekmicez abi sacmaladin iyicr diye smdi bizim konumuzda kim hakli sence zaten benm cocugum 9da yatms oluyo aksam ses yok gundzde uyumazsa mecbur yemek yaparken ses yapiyo onlrin cocuklari gece bagirislari btmiyo gec yatrryolr heeraaalde ama brn bsy demiyorm
Ben rahatsız olsamda hic bsy diyemem kimseye bundan once oturduğumuz evde ustteki komsu her gun hali cirpardi benm camlarm acik olmasına ragmen sadece vi kere dedm hala devam etti dedigimdede abla haber verde camlari kapatiyimdedm cirpmada demedm yanibenim üst komşum ben ona yaban diyorum ,,ben şikayete gittiğimde bana ''siz de gürültü yapıyonuz,sizde kapıları sert örtüyonuz,sizin de çocukların sesi geliyo'' gibi savunmalar yapıyo ve ben buna sinir oluyorum..benim komşunun taktiğini uygula bi daha kapıya gelirse böyle söyle ifrit olsun ..ay şikayet etmeye gitmeye çekiniyorum artık hemen başlıyo siz de sizdeee diye..sende sizdee sizdeee dersen biraz durabilirkendimden biliyorum
Gecmis olsun canim. Bi yerden mi kapti . Kış evdende cikmiyoruz. Benim oglanda bu ay cok hastalandi gecen ayki kilosunun altina dustu. Halan daha tam iyilesmis degil. Kış hastalik ya baska birsey degilkızlar bebeğim yine hastalandı..ateş ishal,,kanlı mukuslu kaka..bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş..kakasında kanı görünce kaptığım gibi götürdüm,hastanede kan aldılar,kanda enfeksiyon var ama bi türlü orada kakasını yapmadı..akşam 8 de hastaneye bi kaka yetiştirişimiz vardı görmeliydiniz..flagyl diye bi antibiyotik bide ishal kesici toz yazdı doktor..bu gece bir kez ateşlendi..doktora sordum bu neden olur diye,söylediğinden bişey anlamadım...her ay hasta ,bıktım artık bu hastalıklardan yavrum çok yıprandı
Gecmis olsun canim insallah bi an once atlatrsnz kisi hic sevmyrm bu yzdenkızlar bebeğim yine hastalandı..ateş ishal,,kanlı mukuslu kaka..bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş..kakasında kanı görünce kaptığım gibi götürdüm,hastanede kan aldılar,kanda enfeksiyon var ama bi türlü orada kakasını yapmadı..akşam 8 de hastaneye bi kaka yetiştirişimiz vardı görmeliydiniz..flagyl diye bi antibiyotik bide ishal kesici toz yazdı doktor..bu gece bir kez ateşlendi..doktora sordum bu neden olur diye,söylediğinden bişey anlamadım...her ay hasta ,bıktım artık bu hastalıklardan yavrum çok yıprandı
Kizlar arda opmeyi ogrendi acayip tatli oluyo yaa op beni diyorum agzini kocaman aciyo yanagima degdrp cekiyo ama sadece beni opuyobide bir bir yapmayı ogrendi babaya bir bir soylicem seni diyorum hemen elleriyle yapiyo bi taraftan da biy biy diyo
Cok tatlilar yaa bende bazen kiziyorm yapma diye hemen sariliyo vurmayı ogrenms sap sap yapstryo suratimiza onu unuttrmam lazm. Benimkide opuyo opucikte atiyo. Yalandan aglayinca geliyor sariliyor.
Kizlar arda opmeyi ogrendi acayip tatli oluyo yaa op beni diyorum agzini kocaman aciyo yanagima degdrp cekiyo ama sadece beni opuyobide bir bir yapmayı ogrendi babaya bir bir soylicem seni diyorum hemen elleriyle yapiyo bi taraftan da biy biy diyo
çok gecmıs olsun. ıshal toz ve flagyl bende kullanmıstım. senınkı her ay hasta mı oluyor? baska cocugun var mıydı?kızlar bebeğim yine hastalandı..ateş ishal,,kanlı mukuslu kaka..bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş..kakasında kanı görünce kaptığım gibi götürdüm,hastanede kan aldılar,kanda enfeksiyon var ama bi türlü orada kakasını yapmadı..akşam 8 de hastaneye bi kaka yetiştirişimiz vardı görmeliydiniz..flagyl diye bi antibiyotik bide ishal kesici toz yazdı doktor..bu gece bir kez ateşlendi..doktora sordum bu neden olur diye,söylediğinden bişey anlamadım...her ay hasta ,bıktım artık bu hastalıklardan yavrum çok yıprandı
Sizinki iyi size vuruyo benimki kendine vuruyo bayaga da sert vuruyo elinde birsey varsa onunlada vuruyo. Elini kaldirip kiziyo bana daha simdidenCok tatlilar yaa bende bazen kiziyorm yapma diye hemen sariliyo vurmayı ogrenms sap sap yapstryo suratimiza onu unuttrmam lazm
Evet bizdede 11. Ay iyi geciyo hasta olmasa dahada guzel gececek . Bu at taklit cok fazla tapiyorlar.Ay cok tatli :) masallah.. bu ay bizimki de cok sey ogrendi birden,11.ay dolu dolu gecti diyebilirim.. ayrica su bir biri de ben hic ogretmedm ama o da benzerini yapiyor:) babasi dun sinirlendi aloo dedi,bizimki kaldirdi elini kulagina koydu alooo yapiyor/) cok gulduk biz de
Bizimde oyle oldu valla bu ay cok şey ogrendi yurumeye basladi eliyle her seyi isaret ediyo kuzu resmi var odasinda onu gorunce mee diyo buyuduler cok sukur :)Ay cok tatli :) masallah.. bu ay bizimki de cok sey ogrendi birden,11.ay dolu dolu gecti diyebilirim.. ayrica su bir biri de ben hic ogretmedm ama o da benzerini yapiyor:) babasi dun sinirlendi aloo dedi,bizimki kaldirdi elini kulagina koydu alooo yapiyor/) cok gulduk biz de
Ay unuttrmak lazm yaa bnmki duvara kafasını vuruyo cok hosuna gidiyo surekli vuruyo
Sizinki iyi size vuruyo benimki kendine vuruyo bayaga da sert vuruyo elinde birsey varsa onunlada vuruyo. Elini kaldirip kiziyo bana daha simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?