- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.201
DÜzenli adet oluyor musuno zaman ben sende 3.5 kilo fazla vermısım
evet.D
DÜzenli adet oluyor musun
Üstten dört diş çıkıyor canım, altta iki diş var. Senin üst önler çıkmadan mı yan diş patladı?kızlar, bizde 2 diş var sadece. ama üst yan kesici dişin biri patlamıs ne ayak bu diş?
Bgun yedi biraz cok sukur kakasi kopuk kopuk usutms kesinCanim bir sey olmaz benimki sadece su ile yasadi. Sen emziriyorsunda. Biberon verince kusuyordu. Su icir bol bol. Dr demedi ben eczaneden mide bulantidi ilacida verdim. Bir hafta surdu bizim. Acliktan suyu nasil iciyordu sut icemiyordu kusuyorum diye. Biberona bi dalisi var
Canım mukuslu ise ilaç veriyorlar. İlaçsız geçmiyor.. Herkes bilgilensin, mukuslu kaka görürseniz vakit geçirmeden hemen doktora gidin. Bu bana bir tecrübe olduBgun yedi biraz cok sukur kakasi kopuk kopuk usutms kesin
Benim oğlan da su hastasıKızlar bnm oğlum halen su içmiyor
Ben şuana kadar 3 kez oldum 52. Gün oldum sonunda olunca biraz gidiyor
Bizimki meyve yemiyo meyve suyu icmiyo . 5 dişimiz varbizde 2 diş oldugu için sorun yok
keçi boynuzu özü verıyorum her sabah.
kahvaltılarda da mandalına ya da portakal suyu. sütü, demir kullanmadıgımız için belkı 2 yasına vermem. nasıl olsa yogurt yıyor. kefire de başlıyoruz bugunden ıtıbaren.
bal vermıycem. 2 yasına kadar.greyfurt bakla dısında her sey verdım zaten
Kiloyu sorma gecen ay 10 kilo 50 gr di bu ay cok hasta oldu. 9750 . 300 gr verdi . Boy 77 cmgecmıs olsun. kılo boyu nedır?
Biberonla veriyorum xorla ver . Simdi susayinca iciyor bayagi sma biberonla bardakla oynuyo dislerini vuruyorKızlar bnm oğlum halen su içmiyor
Maşaallah iyi şükür. Sağlığı yerinde olsunda. Benim oğlum 1 ay ishaldi ne yedi ne 1 damla su içti sadece su içti 1 kg verdi çok şükür iyileşti sağlıklı olsunlarKiloyu sorma gecen ay 10 kilo 50 gr di bu ay cok hasta oldu. 9750 . 300 gr verdi . Boy 77 cm
Mukuslu kaka balgamda olabilir. Burun akintisiCanım mukuslu ise ilaç veriyorlar. İlaçsız geçmiyor.. Herkes bilgilensin, mukuslu kaka görürseniz vakit geçirmeden hemen doktora gidin. Bu bana bir tecrübe oldu
Sicak havluyu neyle isitiyorsan eksik etme aysklarindan karnindanBgun yedi biraz cok sukur kakasi kopuk kopuk usutms kesin
Aynen oyle o kadar hastaliktan sobra. Kusmasi oldugu zaman cok verdi bu almis hali. Gozlerinin alti coktu. Oksurukle on gun ugrastik. Saglikli olsunlarda gercekten şükür bunada. O zaman rengi bile gitmisti. Gece besleniyor reflu geniz akinti yapiyor . Gece bir kere biberon iciyor. Versrm iki icecek onuda kesemiyorumMaşaallah iyi şükür. Sağlığı yerinde olsunda. Benim oğlum 1 ay ishaldi ne yedi ne 1 damla su içti sadece su içti 1 kg verdi çok şükür iyileşti sağlıklı olsunlar
Bir kaç aya kadar kesersin yoksa bağımlı oluyorlar benim büyüklere çok zor bıraktırmıştım geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin hastalıklar kuzucuklaraAynen oyle o kadar hastaliktan sobra. Kusmasi oldugu zaman cok verdi bu almis hali. Gozlerinin alti coktu. Oksurukle on gun ugrastik. Saglikli olsunlarda gercekten şükür bunada. O zaman rengi bile gitmisti. Gece besleniyor reflu geniz akinti yapiyor . Gece bir kere biberon iciyor. Versrm iki icecek onuda kesemiyorum
Mukus yok canim boyle kopuk gbi krem santi gbi mi desem benzetme biraz igrenc oldu ama oyle yani bide sapsariCanım mukuslu ise ilaç veriyorlar. İlaçsız geçmiyor.. Herkes bilgilensin, mukuslu kaka görürseniz vakit geçirmeden hemen doktora gidin. Bu bana bir tecrübe oldu
Yatarken sicak su torbasi koyuyorum canim aykalarini hep corap var 2 taneSicak havluyu neyle isitiyorsan eksik etme aysklarindan karnindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?