- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.941
benımkı de keçi boynuzu özünü sevıyor. günde 1 tatlı kasıgı verıyorum. fazlası iyi degıl canım vermeKeciboynuzu ozunu ne kadar veriyosun bende veriyorum sabahlari verdikce aciyo agzini fazlada vermek istemiyorum ama bugn 6 cay kasigi verdm dahada versem istiyodu yani
evet, hemen yapmalısın :=) off cok zor gercekten bu süreçler .37 yaşındayım canım
Her zaman vermyrm o kadar fazla ama dun istedikce istedi tam doldrmadan verdm kasigiAman haa o kadar verme bir çay kaşığı ver daha da verme ben içine ceviz rendeleyip karıştırıyorum güzel oluyor
Tamam canim zaten fazla vermyrm normalde ustundede 4 10 yas aarasi cocuklar icin sabah aksam 1 yemrk kasigi yaziyo yaa normalde 1 cay kasigi sabah 1 cay kasigi mamasina katiyodum aksam dun cok istedi verdmbenımkı de keçi boynuzu özünü sevıyor. günde 1 tatlı kasıgı verıyorum. fazlası iyi degıl canım verme
zaten agır bişi
Yeniden aynı sürecin başına dönmek zor geliyor gerçi annelik çok başka birşey Allah yardım ediyor o kadar uykusuzluk açlık yorgunluk yine de dayanıyor insan şuan hamile olan arkadaşlara da Allah kolaylık ve güç versin inşallahevet, hemen yapmalısın :=) off cok zor gercekten bu süreçler .
Tadını seviyorlar aman sevsinler de yesinler ama fazlası zararlı olabilir ben keçiboynuzu unu da aldım onuda kullanıyorumHer zaman vermyrm o kadar fazla ama dun istedikce istedi tam doldrmadan verdm kasigi
çok fena oldu bunlar. istemeler basladı artıkTamam canim zaten fazla vermyrm normalde ustundede 4 10 yas aarasi cocuklar icin sabah aksam 1 yemrk kasigi yaziyo yaa normalde 1 cay kasigi sabah 1 cay kasigi mamasina katiyodum aksam dun cok istedi verdm
Bazende yemiyo ama naptigi belli deglTadını seviyorlar aman sevsinler de yesinler ama fazlası zararlı olabilir ben keçiboynuzu unu da aldım onuda kullanıyorum
Bizimki kac gundr babasindan şeker istiyo odasinda duvarda resmi var elinde lolipop var resim çekerken dursun diye vermstm kapalıydı bide dilini cikarip duruyo babası ne istiyosn oglum marketten ne aliyim diyo dilini cikariyo resmi gosteriyoçok fena oldu bunlar. istemeler basladı artık
Yaa evet günleri günlerini tutmuyor bazen muzu çok severek yiyor bazende yemiyorBazende yemiyo ama naptigi belli degl
Benmki önceden bi muzu yerdi smdi agzina sürmüyo muz sevilmez mi hicYaa evet günleri günlerini tutmuyor bazen muzu çok severek yiyor bazende yemiyor
yerım onu benBizimki kac gundr babasindan şeker istiyo odasinda duvarda resmi var elinde lolipop var resim çekerken dursun diye vermstm kapalıydı bide dilini cikarip duruyo babası ne istiyosn oglum marketten ne aliyim diyo dilini cikariyo resmi gosteriyo
Ben balik yedirirken korkyrm acikcasi taze mi degl mi diye ton baliginida arda sevmedi denedim ben cok sevyrm amakızlar napıyonuz len?
levrek yıyıyor benımkı genelde. eşime stok yap dedım '' ton balıgı ondan daha faydalı dedı.''
yahu ton balıgı sonucta konserve degıl mı? sizce hangısı daha ıyı?
Bizde sadece somon,baska baligi hic yemedi, ton baligi yuksek civa dan dolayi onerilmiyor diye biliyorum arti dedigin gibi sonucta konserve taze baligin yerini tutmaz birde ton baligi icindeki anlamlandiramadigim yagkızlar napıyonuz len?
levrek yıyıyor benımkı genelde. eşime stok yap dedım '' ton balıgı ondan daha faydalı dedı.''
Tabiki levrek sörkızlar napıyonuz len?
adama bu yuzden stok yaptıramadım yaa :dTabiki levrek sör
ben 1 ay önce 4 tane levregı fıleto yaptırıp buzluga attım. yarım kaldı sadece. buzlukta 5-6 ay beklemıyor sonucta.Ben balik yedirirken korkyrm acikcasi taze mi degl mi diye ton baliginida arda sevmedi denedim ben cok sevyrm ama
Bizde sadece somon,baska baligi hic yemedi, ton baligi yuksek civa dan dolayi onerilmiyor diye biliyorum arti dedigin gibi sonucta konserve taze baligin yerini tutmaz birde ton baligi icindeki anlamlandiramadigim yag
kızlar, bişi dicem ama sakın yanlıs anlamayın. nispet falan degıl yani.
ben kızı doyuramıyorum bı turlu
10 tane sofra kur yer. acaba az mı yedırıyorum dıyorum. kilosu da normal, kilolu degıl yani. götü yer görmuyor zaten. metabozlıması baya hızlı calısıyor sanırım.
yemek koyarım bıtınce kaldırırım. yani ıkıncısını vermem. belkı de az koyuyorum yemegı. ben derım '' bıttı kalk '' dıye
tam doyurmuyorum mu acaba. çok yerse rahatsız olur mantıgı var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?