- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.981
Ben yediriyormyedırme şeklın nasıl?
günde 4-5 öğün verıyorum. muz 2 kere verdım kabız oldu. korktum bır daha vermedım. anında baarsakları kilitlıyor yaa
D vitamini ve kan ilaci ne kullaniyosun canim.onlarinda resmini paylasirmisin rica etsemNutrigen omega 3 kullaniyorum. Sitede zeka icin yaziyot ilk resim. Omega 3 fazla. Resim 2 de omega 3 cok yok. Buyumeye etkiliymis. İceriginde buyume hormonu varmis. Kapagin uzerinde L ile baslayan. Bide ocean balik yagi var. Bunuda alabilirsin. 3. Resim. Meyveli buda uc cesit icerik ayni portakalli cilekli o yuzden 3 tane resimde. D vit baska vitamin yok icinde.
KIZLAR OĞLUM kendine vuruyor. Bn ona kızınca ya da bir şey istediğinde yapmadığımda
Bizde de aynı durum var özellikle sağ kulağının üstüne kafasına doğru çakıp çakıp duruyoKIZLAR OĞLUM kendine vuruyor. Bn ona kızınca ya da bir şey istediğinde yapmadığımda
Yarın soracağım canımCanım, doktoruna sordun mu? Neden olurmuş hepsinin türlü huyları başladı.
Aynen canım bizim ki de öyleBizde de aynı durum var özellikle sağ kulağının üstüne kafasına doğru çakıp çakıp duruyo
Bn salon hariç bütün odaları n kapısı açık ve gidiyor. Bn de peşindenKızlar,
bizim küçük adam tüm gün evde (oda kapıları kapalı olursa kıyamet kopuyor)serbest dolaşmak istiyor.
siz tüm gün evde dolaşmasına izin veriyor musunuz?
Eğer veriyorsanız nasıl yorul muyorsunuz?
Bizim salon çok tehlikeli eşyalar ile (cam sehpa gibi) dolu yüreğim ağzımda peşinden dolanıyorum.
Artık tükendim.
normal yemek mi yedırıyorsun, yoksa ona özel mı yapıyorsunBen yediriyorm
babası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarımKızlar,
bizim küçük adam tüm gün evde (oda kapıları kapalı olursa kıyamet kopuyor)serbest dolaşmak istiyor.
Bizim salon çok tehlikeli eşyalar ile (cam sehpa gibi) dolu yüreğim ağzımda peşinden dolanıyorum.
Artık tükendim.
Aynısını bende yapıyorum banyo da elimi yıkarken beni orada bekle gelme diyorum kuralcılık bende de var bu ara ördek yavruları gibi peşimde dolaşıyor ben nereye o oraya hiç iş yaptırmıyorbabası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarım
hemen bekler oldugu yerde.
valla nasıl alısırsa öyle gıder, her yerı karıstıran cocugu sevmem. baskasının evınde de aynı seyı yapar, kural bılmez. her seye hakkı oldugunu dusunur. peşinde dolasmak neyse de
benımkı bu aralar cok memecı oldu, kucagıma gelmek ıstıyor sureklı. izin vermezsem hemen kafayı arkaya atıyor
bende o oyle yapınca hemen alıp yere yatırıyorum. almıyorum yani. istediğini yapmıyorum her zaman.
Ona özel yapıyorum. Bazen bizimkinden de veriyorum. Mama sandalyesinormal yemek mi yedırıyorsun, yoksa ona özel mı yapıyorsun
mama sandalyesınde mı yedırıyorsun?
Kan ilaci kestik bir yasinda . Devit 3 damla kullaniyorum. Mayis gibi kes demisti dr d vit ilaciniD vitamini ve kan ilaci ne kullaniyosun canim.onlarinda resmini paylasirmisin rica etsem
Oo sen benim oglani gir daha bebekken basladi kendine vurmaya. Saclarinida yoluyor. yere atiyor bir iki kez kafayi vurdu. Simdi kafayi vurmadan yerlere yatiyor.KIZLAR OĞLUM kendine vuruyor. Bn ona kızınca ya da bir şey istediğinde yapmadığımda
Birlikte geziyoruz cekmeceler var . Bazen yurutece koyuyorum pesimden geliyor yurutecle cok karistiramiyor gecemiyor.Kızlar,
Artık tükendim.
Canim inatci olursa ne yaparsan yap karistiriyor. Karistirici ve atma huyu var. Yapma tutma deyince daha fena yapiyor. Esim de kuzar biraz boyle korkuyo ama yine yapiyor.babası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarım
hemen bekler oldugu yerde.
valla nasıl alısırsa öyle gıder, her yerı karıstıran cocugu sevmem. baskasının evınde de aynı seyı yapar, kural bılmez. her seye hakkı oldugunu dusunur. peşinde dolasmak neyse de
benımkı bu aralar cok memecı oldu, kucagıma gelmek ıstıyor sureklı. izin vermezsem hemen kafayı arkaya atıyor
bende o oyle yapınca hemen alıp yere yatırıyorum. almıyorum yani. istediğini yapmıyorum her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?