2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, dün gittik doktora ölçümlerimizi yaptırdık, ikili testimiz için kan verdik, cinsiyetimizi de öğrendik benim sıpam bayağı yaramaz zıpzıp zıpladı durdu, Allah nazardan saklasın. Bebişin boyuna, keseye, hafta ilerlemesine, organlarına baktı, ense kalınlığını ölçtü. İkili test için kan da verdim. Folik asiti bırak dedi, decavit ve sevenseas almaya başlıyorum, bayramdan sonraki hafta da kontrole gidiyoruz tekrar=)

11 +4'de öğrendik cinsiyeti kesin erkek dedi doktor, siz de gidince mutlaka öğreniiinnn :)

Ne güzel erken ogrenmissin cinsiyetini :)
Ben de ogrensem de alışverişe başlasam :)

Ce
kızlar ayıklanmıs cevız aldım her gun yıyorum
siz de yıyın
çok çok faydalı bir şe
kızlar ayıklanmıs cevız aldım her gun yıyorum
siz de yıyın
çok çok faydalı bir şey.. gunde 4 adet yemek bıle yeter
Cevizi ayıklanmış olarak değil de kabuğu ile alıp, yiyeceğin zaman kırıp tuketmelisin. Ayiklanmislarda koruyucu varmış, zararlı, bir de taze kirilanlar daha faydaliymis öyle duydum

Ay bana abartmamak deme bebegm buara kaynanamgil esimi abartiyo diye dolduruyolar agrilarimi bi ben bilirim bi Allah..ye kuzum ben istifra etmezsem yiyom ama istahm yk

sinir oluyorum böle üstüne vazife olmayan kişilerin yorum yapmasına ..

şimdiden o dönemı düşünerek stres yapma kendını canım , Allah yardım eder bakarız bebeklerımıze merak etme . sadece o dönem dedıgın gıbı her kafadan bır ses cıkıcagı ıcın mılleti çok konuşturmamak lazım . her söylenılenıde takmamak lazım . annen yakınındamı?

Benim de ilk gittiğim doktor tavuk yasak dedi, gdo'lu olduğundan ve tavuk zehirlenmeleri olduğundan dolayı yemeni istemiyoruz dedi. Eğer çok güvendiğiniz bir yer varsa organik olduğundan %100 eminseniz alabilirsiniz dedi. Ama benim de inadına canım çok tavuk çekiyor, normalde de çok severim zaten. Arada kaçamak yapıyorum valla, napiim Bu arada 2.muayeneye başka doktora gitmiştim o tavuk yasak fln demedi, ben de hiç sormadım ona

organik olanlar bana çok yavan geliyor:) sanırım alıştık kötü beslenmeye o yüzden. Bende arada kaçamak yapacağım mangal falan tarzı şeyler çekiyor canm. Sanırım aşerme olayı bu:)

selam kızlarrr bu mide bulantısı halsizlik bacak ağrıları beni bnden alıyor özellikle akşam yemeğinden sonra mahvoluyorum üstelik kusamıyorum sadece kuru bulantı yanma gibi oluyor
İlk gebeliğimde kusmaktan hastanelik oluyodum.
Şuan mide bulantısı çok ama hiç kusmadım. Sürekli açlık hissim var. Saat başı atıştırmam gerekiyor. Sizler de böyle oluyo musunuz?

chibi_chibi Çok sevindim ,hayırlı olsun inşallah,erken olmuş ne güzel ne mutlu valla,çok sevindim hayatım..
Benim kontrol ay sonunda ama tahminim bnm doktor söylemez ,bazıları var ya son haftaya kadar bekliyor öyle bir tip
Neyse amaan sağlıklı olsunlar da sabrederim ...Çok heyecanlandın mı öğrenince ne hissettinnn???

Alla alla ne güzel bebişiniz oluyor işte mutlu olun.ailelerin yanında da kavga yapmaması için biri uyarsın onu.abin baban varsa konuşsun çekinir birdaha yapamaz.net konuşsun ama..
Biz simdi annemdeyiz anne baba ayrı..annemde somuttur suratını çekip konuşmaz..napıyorsun yeter artik diyebilir bu kız hamile..annemde söylese gene benimki susmaz ki ille savunacak ille dediğini ikna edecek diyecek..5 dk sonra da hic bir şey yokmuş gibi davranacak..hic kini yok ama..karşıdaki insan kırılıyor..hep diyorum ailendeki gibi değilim herkes bağırıp bağırıp konusuyor hararetli tartışıyor sonra da hic birşey yokmuş gibi..hic güzel tatlı konuşma yok..bu sabah ta kalkmış karnımı öpüyor beni opuyor..tut çeneni ben konuşuyorsam konuşma o zaman dedim..zaten gerginim üzmeye hakkin yok dedim..onun annesine onun ailesine benzemek hic istemiyorum..onlar gibi bağırıp bağırıp sonra bir şey yokmuş gibi gülmek konuşmak çok ters bana.hemen kiriliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…