- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.021
canım ne kadarlık oldu senin şu an? takviminde olmadığı için takip edemiyorum. :) amin canım hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilsek.Günaydın kızlar bugün Bebişimii görmeye gideceğim şimdi hazırlanıyoruz... Çokkkk özledimmm kuzumuuuu doktora diyeceğim bugün biraz uzun göster diye... Daha doğmadan bu kadar mı tatlı olur... Çok çok şükür Rabb'ime isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın bizlerede sağlıklı Ömürlü ve hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
benim eşimde öyle. allah çene vermiş gerisini koyuvermiş :) sabret duymamazlıktan gel. doğurunca hıncını alırsın. :))Ahh canım babası da düşünüyor ama bizim babada bir çene var..bu de karıların çenesine laf ederler..dun gece de tartıştık..beynime vuruyor siniri açtırıyor agzimi olan o oluyor..hepte benim ailemin yaninda kavga çıkartıyor..kendi ailesinin yaninda hep iyi..
Alla alla ne güzel bebişiniz oluyor işte mutlu olun.ailelerin yanında da kavga yapmaması için biri uyarsın onu.abin baban varsa konuşsun çekinir birdaha yapamaz.net konuşsun ama..Ahh canım babası da düşünüyor ama bizim babada bir çene var..bu de karıların çenesine laf ederler..dun gece de tartıştık..beynime vuruyor siniri açtırıyor agzimi olan o oluyor..hepte benim ailemin yaninda kavga çıkartıyor..kendi ailesinin yaninda hep iyi..
senin dışarıdan gördüğün bu. anne başkalarını takmıyodur sadece bebeğini düşünüyodur emin ol. psikolojin bozulcaksa gitme sende. hepimizin başına gelcek bunlar. ben kaynanamı eve almayı düşünmüyorum :)Kızlar benim ruh halim hiç iyi değil bu aralar
Görümcemin bebeğini görmeye gittiğimden beri bebeğime yetemeyeceğime dair bir his var içimde. O kadar zor bir iş ki yenidoğan o bebekle ilgilenmek odasından dahi çıkamıyor insanlar uyuduğunda kan şekeri düşer emmesi lazım diye korkuyorlar. Emzirmeye alıyorlar bebek uyanmıyor ayağına neredeyse cimcikliyorlar genede uyanmıyorlar. (Doktor demiş öyle yapın uyansın diye) Güç bela uyandırıyorlar, bu sefer anne yeni doğum yaptığı için göğüs uçları yumuşacık oluyor bebek ememiyor. Emmediğinde de hem anne üzülüyor hem bebek ağlıyor ememediği için. Güç bela emziyor bu sefer doydumu acaba stresi. Bunlar yetmiyormuş gibi kaynana stresi ve kızın kendi annesinin stresi. Gelen gidenler desen o ayrı. Bebek üşüyor mu sıcakladı mı stresi. Hepsi tam oldu diyorsun bebeğin üstünü bezini değiştirme bu sefer ay bir yerine bir şey olur mu diye panikler. Hem lohusalık psikolojisi var yetmiyormuş gibi ya sezeryan ağrıları yada normal doğum ağrıları olacak. Anne bu süreçte bir de yemek yemem lazım sütüm olsun diye çabalıyor. Her ağızdan bir ses çıkıyor o şunu ye diyor öbürü o olmaz gaz yapar diyor. Üstüne bir de bebek sarılık oluyor hastane de yatıyor onun üzüntüsü.
O kadar stresli ki her adım, sağ salim bir kırkını atlatsak bebeklerin başka bir şey istemiyorum inanın
Zaten panik atağım ben gördükçe iyice panik yaptım
senin dışarıdan gördüğün bu. anne başkalarını takmıyodur sadece bebeğini düşünüyodur emin ol. psikolojin bozulcaksa gitme sende. hepimizin başına gelcek bunlar. ben kaynanamı eve almayı düşünmüyorum :)
Kızlar benim ruh halim hiç iyi değil bu aralar
Görümcemin bebeğini görmeye gittiğimden beri bebeğime yetemeyeceğime dair bir his var içimde. O kadar zor bir iş ki yenidoğan o bebekle ilgilenmek odasından dahi çıkamıyor insanlar uyuduğunda kan şekeri düşer emmesi lazım diye korkuyorlar. Emzirmeye alıyorlar bebek uyanmıyor ayağına neredeyse cimcikliyorlar genede uyanmıyorlar. (Doktor demiş öyle yapın uyansın diye) Güç bela uyandırıyorlar, bu sefer anne yeni doğum yaptığı için göğüs uçları yumuşacık oluyor bebek ememiyor. Emmediğinde de hem anne üzülüyor hem bebek ağlıyor ememediği için. Güç bela emziyor bu sefer doydumu acaba stresi. Bunlar yetmiyormuş gibi kaynana stresi ve kızın kendi annesinin stresi. Gelen gidenler desen o ayrı. Bebek üşüyor mu sıcakladı mı stresi. Hepsi tam oldu diyorsun bebeğin üstünü bezini değiştirme bu sefer ay bir yerine bir şey olur mu diye panikler. Hem lohusalık psikolojisi var yetmiyormuş gibi ya sezeryan ağrıları yada normal doğum ağrıları olacak. Anne bu süreçte bir de yemek yemem lazım sütüm olsun diye çabalıyor. Her ağızdan bir ses çıkıyor o şunu ye diyor öbürü o olmaz gaz yapar diyor. Üstüne bir de bebek sarılık oluyor hastane de yatıyor onun üzüntüsü.
O kadar stresli ki her adım, sağ salim bir kırkını atlatsak bebeklerin başka bir şey istemiyorum inanın
Zaten panik atağım ben gördükçe iyice panik yaptım
asıl şimdi konuşmamız lazımbenim eşimde öyle. allah çene vermiş gerisini koyuvermiş :) sabret duymamazlıktan gel. doğurunca hıncını alırsın. :))
tabiki var aynen öyle oluyorGünaydın kızlaarr .. ben de 10+4 oldum size bir sorum olacak yavaş yavaş şikayetleri azalan var mı ben biraz daha rahatlıyorum sanki gün geçtikçe bunun neresi kötü diceksiniz de :)) zaten bulantım çok fazla değildi yorgunluk ve uykusuzluk bi de gögüs hassasiyeti çoktu yavaştan geçiyo ...benim gibi olan var mı aranızda
Hehehhe ben orda medikale gitmicem kuşum kucukyalida delta hospital var oraya gidicem 15 senedir orada çalışan bir doktor var 80 tl muayene ücreti ona gidicem büyük ihtimal iyi doktorKuzum ya istanbulda medicalpark göztepe çok pahalıDün görüştüm sigortalıya muayene 170 tl dedi Az paramı bence sen doğurana kadar gelme
Hehehhe ben orda medikale gitmicem kuşum kucukyalida delta hospital var oraya gidicem 15 senedir orada çalışan bir doktor var 80 tl muayene ücreti ona gidicem büyük ihtimal iyi doktor
Hakan soyadını bilmiyorum cnmAdı ne bebişim bir araştırıyım bende :)
Normal randevu cnm benim ikliyi 11+4 te yaptı bilgineKızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum ama hep takip ediyorum sayfaları.
Ne güzel herkes muayeneye gidiyor, ben daha randevu bile almadım, haftaya bugün falan gidelim diyor eşim. 1 ay olacak tam ozaman gitmeyeli. Çok merak ediyorum, ne yapıyor, büyüyor mu..
Şeyi soracaktım ben, haftaya 11 haftalık oluyorum yani ikili test için uygun zaman, randevuyu alırken ikili test diye brlirtiyormusunuz? Yoksa normal muayene randevusu alıp gidince dokto 11 haftalık olduğunu görünce yapıyor mu ikili testi?
Bir de baya rahat geciriyordum hamileligimi, sadece bazen Antalya sıcakları bunaltiyordu ama son 1 haftadır akşamları karnim ağrıyor genelde, aşırı bir yorgunluk falan oluyor
Canım bugün 10+1 Allah'ın izniylecanım ne kadarlık oldu senin şu an? takviminde olmadığı için takip edemiyorum. :) amin canım hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilsek.
kızlar bişi dicem size. göbek delıgımın sol tarafı daha şişik
var mı öyle olan. ee dogal olarak velet orada
Mide bulantım tamamen geçtiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?