2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne kadarlık oldu senin şu an? takviminde olmadığı için takip edemiyorum. :) amin canım hayırlısıyla şu günleri bi atlatabilsek.

benim eşimde öyle. allah çene vermiş gerisini koyuvermiş :) sabret duymamazlıktan gel. doğurunca hıncını alırsın. :))

Kızlar benim ruh halim hiç iyi değil bu aralar
Görümcemin bebeğini görmeye gittiğimden beri bebeğime yetemeyeceğime dair bir his var içimde. O kadar zor bir iş ki yenidoğan o bebekle ilgilenmek odasından dahi çıkamıyor insanlar uyuduğunda kan şekeri düşer emmesi lazım diye korkuyorlar. Emzirmeye alıyorlar bebek uyanmıyor ayağına neredeyse cimcikliyorlar genede uyanmıyorlar. (Doktor demiş öyle yapın uyansın diye) Güç bela uyandırıyorlar, bu sefer anne yeni doğum yaptığı için göğüs uçları yumuşacık oluyor bebek ememiyor. Emmediğinde de hem anne üzülüyor hem bebek ağlıyor ememediği için. Güç bela emziyor bu sefer doydumu acaba stresi. Bunlar yetmiyormuş gibi kaynana stresi ve kızın kendi annesinin stresi. Gelen gidenler desen o ayrı. Bebek üşüyor mu sıcakladı mı stresi. Hepsi tam oldu diyorsun bebeğin üstünü bezini değiştirme bu sefer ay bir yerine bir şey olur mu diye panikler. Hem lohusalık psikolojisi var yetmiyormuş gibi ya sezeryan ağrıları yada normal doğum ağrıları olacak. Anne bu süreçte bir de yemek yemem lazım sütüm olsun diye çabalıyor. Her ağızdan bir ses çıkıyor o şunu ye diyor öbürü o olmaz gaz yapar diyor. Üstüne bir de bebek sarılık oluyor hastane de yatıyor onun üzüntüsü.

O kadar stresli ki her adım, sağ salim bir kırkını atlatsak bebeklerin başka bir şey istemiyorum inanın
Zaten panik atağım ben gördükçe iyice panik yaptım

Alla alla ne güzel bebişiniz oluyor işte mutlu olun.ailelerin yanında da kavga yapmaması için biri uyarsın onu.abin baban varsa konuşsun çekinir birdaha yapamaz.net konuşsun ama..

senin dışarıdan gördüğün bu. anne başkalarını takmıyodur sadece bebeğini düşünüyodur emin ol. psikolojin bozulcaksa gitme sende. hepimizin başına gelcek bunlar. ben kaynanamı eve almayı düşünmüyorum :)

Oda senin dediğin gibi diyor takmıyorum kimseyi diyor. Bende hassasım işte belki hamiş olmasam bana da bu kadar duygusal gelmezdi yaşananlar. İnşallah bu süreçten hepimiz kolaylıkla geçeriz

bence bu kadar panik yapmamalısın.herkesin aynı olacak diye bişey yokki. ne bu karamsarlık böyleee aa bu kadar negatif olma.benimde yakınımda bir bebek oldu hiçte böyle şeyler yaşanmıyor.annesi de gayet rahat. iyi düşünelim iyi olsun.kaç insan geldi dünyaya bak çoğunluğu da yaşıyor.hem annelerimizin bir sözü var dünyaya gelen büyüyor hiçbişeycik olmaz.sen anca bu kadar detay düşünürsen kötü olur bence

benim eşimde öyle. allah çene vermiş gerisini koyuvermiş :) sabret duymamazlıktan gel. doğurunca hıncını alırsın. :))
asıl şimdi konuşmamız lazım hamilenin suyu gelene kadar suyuna gidiceksin demişler çok şükür benim eşim kavga çıkartmıyor.normalde çok çenebazdır ama,gerçi bende de hiç sinir yok şu aralar.bebişin mutluluğu tüm sinirlerimi aldı

Günaydın kızlaarr .. ben de 10+4 oldum size bir sorum olacak yavaş yavaş şikayetleri azalan var mı ben biraz daha rahatlıyorum sanki gün geçtikçe bunun neresi kötü diceksiniz de :)) zaten bulantım çok fazla değildi yorgunluk ve uykusuzluk bi de gögüs hassasiyeti çoktu yavaştan geçiyo ...benim gibi olan var mı aranızda

tabiki var aynen öyle oluyor

Kuzum ya istanbulda medicalpark göztepe çok pahalı Dün görüştüm sigortalıya muayene 170 tl dedi Az paramı bence sen doğurana kadar gelme
Hehehhe ben orda medikale gitmicem kuşum kucukyalida delta hospital var oraya gidicem 15 senedir orada çalışan bir doktor var 80 tl muayene ücreti ona gidicem büyük ihtimal iyi doktor

Kızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum ama hep takip ediyorum sayfaları.
Ne güzel herkes muayeneye gidiyor, ben daha randevu bile almadım, haftaya bugün falan gidelim diyor eşim. 1 ay olacak tam ozaman gitmeyeli. Çok merak ediyorum, ne yapıyor, büyüyor mu..

Şeyi soracaktım ben, haftaya 11 haftalık oluyorum yani ikili test için uygun zaman, randevuyu alırken ikili test diye brlirtiyormusunuz? Yoksa normal muayene randevusu alıp gidince dokto 11 haftalık olduğunu görünce yapıyor mu ikili testi?

Bir de baya rahat geciriyordum hamileligimi, sadece bazen Antalya sıcakları bunaltiyordu ama son 1 haftadır akşamları karnim ağrıyor genelde, aşırı bir yorgunluk falan oluyor

Normal randevu cnm benim ikliyi 11+4 te yaptı bilgine

kızlar bişi dicem size. göbek delıgımın sol tarafı daha şişik
var mı öyle olan. ee dogal olarak velet orada

senın sol yumurtalıktamı bebiş ? sol genelde kız derler haberın olsun :) benımde sag yumurtalıkta ve sag tarafım bıraz daha azda olsa şiş ve daha sert canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…