2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ikili test konusunda kararsız kaldım. doktor nasıl olsa ense kalınlıgına bakacak
acaba kan tahlılı yaptırmasam mı? sonucta bir sorun olsada dogacak, olmasa da dogacak. bılemedım.

selam kızlar
ikili test konusunda kararsız kaldım. doktor nasıl olsa ense kalınlıgına bakacak
acaba kan tahlılı yaptırmasam mı? sonucta bir sorun olsada dogacak, olmasa da dogacak. bılemedım.
eğer önemli değil benim için diyorsan yaptırmayabilirsin bence etik olarak sana baglı bu test çünkü

hiç ne değil ki göstermemişş

Canımmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn çok sevindimmmm, bende pipi hissediyorum amaa daha erken sanırım 11+5 olduk bugunnn, ne zaman söyler bakalım doktorumuz
Ben de bugun baska.bir sey icin.doktora gittim:))bakti minnosa cok.net soylemek.icin.erken.ama muhtemelen.erkek bir bebeginiz olacak dedidegisik.bir duygu

erkeklerde pek yanılma olmuyormus :=) hadı hayırlısı
Yani gosterdi boyle.iki tane.kucuk top, bu kiz coxugunuz klitorisi olabilir sis oldugu zaman.boyle.gorunur dedi ama kemik yapisi, ve o goruntuye gore erkek dedi ama erken gene de 14.haftada kesinlesir dedi hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…