2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

elifbursa86 canim progestan kullandysan daha once bence koy 1 tane. benim bi kere gecirdigm tehlikeden sonra demisti doktor bikere cookk haff kahvemsi leke gelnce koymustum. ama yinedr sen bilirsin. pinkperest annesiii o totisi ayaklari dogunca op benim icinde :)

kizlar benimde yarin 9.30 da randevum var ikili test icin gidicem pskolojikmi bilmiyorum ama 2 haftadir karisik ruyalar goruyorum korkuyorum buyuzden dualarinizi esirgemeyin benden de yarini insallah atlatayim

Canimmm benim okadar kötü oldum ki suan :/ şok lardayim. .rabbim bu mübarek ayda yüzüne gülsün..inşallah sonuçların tertemiz çıkacak. .dualarımdasınızın..moralini bebeğin için yüksek tut nolurrrr

Doğrudur arkadaşım bulamadıysan bende fenbilgisi öğretmeni arkadaşımdan duydum kendımınkınıde bulamıyorum bulsam bende var veya yok dıyeceğim

Arkadaşlar benimde 10 gun önce pembe bi akıntım oldu çamaşırıma bulaşmamıştı 2 gun oncesındede regl e benzer sancı.benim 2.reglime denk gelmişti Dr a sordum regl sancısını artık hamileyken yaşamaz sın yorma dikkat et kendine dedi.bu pembeakıntıdanbı kaç gun sonrada kahverengi geldi çok az buda o pembe akıntınıniçte kalmış kısmıydı.bebekte ve kesede kan birikiminin arkadaşımda vardı yatarak dınlenerekatlattılar bu surecı.bı kaç hafta daha dikkatli olalım arkadaşlar kendimizebebişimize

Aynen haklısın canım ...
ama benim kasık ağrılarım ve gaz sancım hiç geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…