- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.601
Canimmm benim okadar kötü oldum ki suan :/ şok lardayim. .rabbim bu mübarek ayda yüzüne gülsün..inşallah sonuçların tertemiz çıkacak. .dualarımdasınızın..moralini bebeğin için yüksek tut nolurrrrKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin bendenvogozo @Musmutlu22 T the angellll @kst06 @chibi_chibi @CRAZYBEL @Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Kendini çok yorma dinlen geçer canım dr a görün istersen için rahatlar çok geçmiş olsun
bazen cok ayakta durdugumda azıcık kahverengı leke gelıyor
çok yoruldugundan veya dosyalardan olmus olabılır
hiç merak etme bişi olmaz. bişi olacagı zaman çok bariz anlasılır emın ol
elifbursa86 canim progestan kullandysan daha once bence koy 1 tane. benim bi kere gecirdigm tehlikeden sonra demisti doktor bikere cookk haff kahvemsi leke gelnce koymustum. ama yinedr sen bilirsin. pinkperest annesiii o totisi ayaklari dogunca op benim icinde :)
hayırlı olsun :=) başka test derken ?Mrb kizlar ikili test sonucum temiz cikti cok sukur.1:10000 risk. Dr tamm dedi baska test yapmaya gerek kalmadi cok normal
Aradim taradim yok bulamadim benimknde yazmiyorIki li testte de cinsiyet anlaşılır dedi geçen bi arkadaş xx kız XY erkek.raporda mutlaka geçiyor dedi.2kızımınkini bulabilsem doğruluğunu teyit edeceğim ama bulamıyorum
Aradim taradim yok bulamadim benimknde yazmiyorIki li testte de cinsiyet anlaşılır dedi geçen bi arkadaş xx kız XY erkek.raporda mutlaka geçiyor dedi.2kızımınkini bulabilsem doğruluğunu teyit edeceğim ama bulamıyorum
Bu değer hangisi cnmMrb kizlar ikili test sonucum temiz cikti cok sukur.1:10000 risk. Dr tamm dedi baska test yapmaya gerek kalmadi cok normal
Saol canim bunda sikinti cikarsa istendiginde dortlu test ve amniyosentez yapiliyor ya.bakmayiz dedi dr. Darisi sizin basinizahayırlı olsun :=) başka test derken ?
Bu bıraz yapıylamıalakalı acaba.benım çatlağım yok denecek kadar az.2 kız annesıyımBende ilk gebeliğe lierac kullandım ma gobusum çatlak içinde
Aynen haklısın canım ...Arkadaşlar benimde 10 gun önce pembe bi akıntım oldu çamaşırıma bulaşmamıştı 2 gun oncesındede regl e benzer sancı.benim 2.reglime denk gelmişti Dr a sordum regl sancısını artık hamileyken yaşamaz sın yorma dikkat et kendine dedi.bu pembeakıntıdanbı kaç gun sonrada kahverengi geldi çok az buda o pembe akıntınıniçte kalmış kısmıydı.bebekte ve kesede kan birikiminin arkadaşımda vardı yatarak dınlenerekatlattılar bu surecı.bı kaç hafta daha dikkatli olalım arkadaşlar kendimizebebişimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?