2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun.dogacak bebisi hicbir virus engellemez.kucagina aldiginda unutursun

Merhaba heyecanlı annişler,
Inanirmisiniz 1130 uncu sayfadan beri yazdıklarınızi okudum. :) iyi ki varsınız sizlerden epey şey öğreniyorum...

Aile hekimin gebeligini takip ediyor aşı zamanlarinda seni arayıp bilgilendiriyor. Bu sebeple kayıt yaptirmak önemli. Doğumdan sonra da bebeginin aşılarıni takop edecekler. Taşındıktan sonra kaydını aldır bence canim

Cok geçmiş olsun canim ya.. yaşadıkların hic kolay değil sen maşallah yine cesaret edip geçmişsin hemen masaya. Ama doktorun ne kadar iyiymis seni yalniz birakmamis bak bu yönde şanslisin..

Rabbim tasalarıni boşa çıkarsin. Insallah kötü bir sey yoktur. Allah bebegini sana seni de bebeğine bağışlasin (amin)

Insan boyle durumda hep kötü senaryolar yazıyor aklına kotu şeyler geldiginde emin ol şeytan sana vesvese veriyordur bu yuzdrn nas kötü şeyler aklina geldiğinde nas süresi okumani tavsiye ederim.
Allah baska acı yaşatmasın..

Kızlar benim tsh degerim 4 çıktı. Böyle bir durum yasayan var mi?

Seyda bebim de 3 küsür çıktıydi. Dahiliyeye gittim ac karnina içtigim bir ilac yazdi. Bir buçuk ay sonra kontrole gel dediydi ona göre dozu yukseltecek ya da düşürecek galiba..
Tsh yuksekliginden dolayi verilen hap annete degil bebeğe veriliyormus. Zira anneye bir zarari yokmus bu deger ne kadar yüksek olursa bebegin IQ su okadar düşük olur demisti doktorum. O yuzden ilacını ihmal etme düzenli bir sekilde iç

gunaydin kizlarr biz geldik doktor teyzemize bakti hersey normal dedi ense kalinligida normal dedi degeri ne dedim normal dedim ya die tersledi beni ama onemli degil labortuvara verecegm formda nt 0.7 mm yaziodu ogrendin ben smdi bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgu icin kan durumuma bakildi 2li testle beraber 4 tup kan verdim kan dgeerimle ilgili olan 1 saat sonra cikicak 2li test aksam 6 dan sonra. o artik ptesiye kalir. insallah o sonucumda iyi cikar smdi beklioruz hastanede.kocaman olmus melegimiz teyzeleriiiii

Ne güzel, sevindim senin için :) Maşallah bebişe Ben de görmek istiyorum artık bebeği yaa 1 ay oldu, merak ediyorum
Inşallah kan değerlerin de iyi çıkar.
Doktor niye terslemiş ya, anne adayı, heyecanlıdır, merak ediyordur diye düşünmek ne kadar zor olabilir ki.. "normal olduğunu anladım, ne kadar olduğunu merak ediyorum" deseydin keşke

Ohhhh maşallah yaaa ben sürekli uyku halindeyim başımı duvara bile yaslasam uyurum eskiden çok az uyuyan bir insandım şimdi her dakikamı uyuyarak geçiyorum bende gebelik boyunca me mide bulantısı ne Başka bişey oldu sadece uykuya çok düşkün oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…