- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.621
Hepsi ayni benim.seninki nasil bakabilir miyizBu değer hangisi cnm
Evet bence yapıyla alakalı iç karnı büyük olanın çatlağı çok az olur iç karnı küçük olanın çok olur mesela benim çok tekti ilk gebeliğim ama ikiz gibi büyük duruyodu karnımBu bıraz yapıylamıalakalı acaba.benım çatlağım yok denecek kadar az.2 kız annesıyım
Bendede regl sancısı na benzer sancılar oluyor arada .gaz için yediklerine dikkat et.akşam yemeğinde öyle şişkin oluyorum ki çok az da yesem sanki karnımda bi kavun var .pantolon u kapatamıyorumm.Aynen haklısın canım ...
ama benim kasık ağrılarım ve gaz sancım hiç geçmiyo
Canim cok gecmis olsun.dogacak bebisi hicbir virus engellemez.kucagina aldiginda unutursunGözlerim doyuluyor inan ki rabbim kimseyi çocuğuyla imtahan etmesin, bir yavrumun olacağına o kadar adapte ettim ki kendimi ona bir şey olsa halim ne olur tahmin edemiyorum.
Devlette oldum bu işlemi rabbime şükürler olsun ki doktorum çok iyi aşağıda hastalarını bıraktı yanıma geldi tek geldiği görünce sadece yanımda durdu teselli etti beni. Özele gitsem bu kadar belki destek olmazdı doktor. En çok işte kanamayı görünce korktum. Düşün durdurmak için bir yumruk büyüklüğünde tampon gibi bir sargı bezi gibi bir şey koydu. Doktorlar korkma falan dedi ama ne çare işte.
İnşallah bebeğim sonuçlar temiz gelirde bir anı olarak kalır bunlar..
Bak cnmHepsi ayni benim.seninki nasil bakabilir miyiz
Aynen canım ya bazen 9aylıkmışımda yürşyemiyomuşum gibi doktorum ilaçlar yapıyo diyoBendede regl sancısı na benzer sancılar oluyor arada .gaz için yediklerine dikkat et.akşam yemeğinde öyle şişkin oluyorum ki çok az da yesem sanki karnımda bi kavun var .pantolon u kapatamıyorumm.
Iyi masallah:) benim ki enteresan ya hepsi ayni cikmis:))Bak cnm
Evt şaşırdım nasıl olmuş öyle kiIyi masallah:) benim ki enteresan ya hepsi ayni cikmis:))
İlaca başladı mı cnmKızlar benim tsh degerim 4 çıktı. Böyle bir durum yasayan var mi?
Beni bulur boyle degisik seylerEvt şaşırdım nasıl olmuş öyle ki
canim gozun aydin darisi basimiza :)Beni bulur boyle degisik seyler
arkadaşlar aranızda sağlık ocagına gidip ordan damla alan var mı?
ben başından beri hiç gitmedim sağlık ocagına , acaba gitmek mi gerekiyor?? cunku tasındım ve daha taşındıgım yere aldırmadım naklimi, ve yine taşınmak zorundayım iki ay sonra.
sağlık ocagında napıyor doktor , extra bişey veriyor mu?
Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin bendenvogozo @Musmutlu22 T the angellll @kst06 @chibi_chibi @CRAZYBEL @Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Kızlar benim tsh degerim 4 çıktı. Böyle bir durum yasayan var mi?
Ne güzel, sevindim senin için :) Maşallah bebişegunaydin kizlarr biz geldik doktor teyzemize bakti hersey normal dedi ense kalinligida normal dedi degeri ne dedim normal dedim ya die tersledi beniama onemli degil labortuvara verecegm formda nt 0.7 mm yaziodu ogrendin ben smdi bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgu icin kan durumuma bakildi 2li testle beraber 4 tup kan verdim kan dgeerimle ilgili olan 1 saat sonra cikicak 2li test aksam 6 dan sonra. o artik ptesiye kalir. insallah o sonucumda iyi cikar smdi beklioruz hastanede.kocaman olmus melegimiz teyzeleriiiii
Ohhhh maşallah yaaa ben sürekli uyku halindeyim başımı duvara bile yaslasam uyurum eskiden çok az uyuyan bir insandım şimdi her dakikamı uyuyarak geçiyorumGünaydınn hatunlarrrr bugün hava çok güzel eşimle yataklarimizi havalandircaz balkona sığabildiği kadar halilarimi yıkamaya vericez ama öncelikle güzel bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz
Decavit kullanıyorum, içinde folik asit de var.Arkadaslar kullandığınız ilaçları yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?