- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.641
Hadi geçmiş olsun canım bende 6 temmuzda gidicem ikili taramaya. Bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım canım ne gibi testler yaptı acaba doktorun? benim sadece ilk etapta kan değerime baktı talesemi için çok düşük bi değer değil dedi bidaha da bişi demedi.gunaydin kizlarr biz geldik doktor teyzemize bakti hersey normal dedi ense kalinligida normal dedi degeri ne dedim normal dedim ya die tersledi beniama onemli degil labortuvara verecegm formda nt 0.7 mm yaziodu ogrendin ben smdi bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgu icin kan durumuma bakildi 2li testle beraber 4 tup kan verdim kan dgeerimle ilgili olan 1 saat sonra cikicak 2li test aksam 6 dan sonra. o artik ptesiye kalir. insallah o sonucumda iyi cikar smdi beklioruz hastanede.kocaman olmus melegimiz teyzeleriiiii
hicbisi diyemedim canim normalde ben hasta olmasam terslerdim ama kendimde olunca sindim :) degerim dusuk cikti malesef bidahaki aya 2 unite kan verilecekNe güzel, sevindim senin için :) Maşallah bebişeBen de görmek istiyorum artık bebeği yaa 1 ay oldu, merak ediyorum
Inşallah kan değerlerin de iyi çıkar.
Doktor niye terslemiş ya, anne adayı, heyecanlıdır, merak ediyordur diye düşünmek ne kadar zor olabilir ki.. "normal olduğunu anladım, ne kadar olduğunu merak ediyorum" deseydin keşke
canim benimki gecen sefer 10 kusurdu dusuk ama bekleyelm dedi 3 haftadir carpintim vardi dedim zaten oda demisti bakarz bidahaki aya die baktik 9.4 cikti kan dmirim iidi demir yuksek tabi talesemiyi bagli kansizlik daha smdiden boyle malesef ilacla artiraniorz ama verdigm vitaminle bira artabilir dedi. az da olsa demir var icinde dedi onumuzdeki ay da deger yukselmez duserse en az 2 unite kan verilecek bida duruma gore yine doguma 2 3 ay kala bi 2 unite daha verilecek moralim bozuldu ama cok sukurki tedavi edilecek bisi beklenen bir durumdu allahim beterinden korusun allah yardmcimiz olsnHadi geçmiş olsun canım bende 6 temmuzda gidicem ikili taramaya. Bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım canım ne gibi testler yaptı acaba doktorun? benim sadece ilk etapta kan değerime baktı talesemi için çok düşük bi değer değil dedi bidaha da bişi demedi.
Banda çok uyku yapmıştı ama geçti şimdi az uyuyorum zaman geçsin diye habire ev işleriyle uğraşıyorum kendim çok yapamadigim için eşime yaptiriyorum isyanlar daOhhhh maşallah yaaa ben sürekli uyku halindeyim başımı duvara bile yaslasam uyurum eskiden çok az uyuyan bir insandım şimdi her dakikamı uyuyarak geçiyorumbende gebelik boyunca me mide bulantısı ne Başka bişey oldu sadece uykuya çok düşkün oldum
Aynen canım dermanı olsun yeterki. Benim 10.9 çıkmıştı ilk ölçtüğünde. Doktor gayet iyi dedi ilaç fln vermedi kanla alakalı. ben bi ara yine hatırlatayım talesemi minör olduğumucanim benimki gecen sefer 10 kusurdu dusuk ama bekleyelm dedi 3 haftadir carpintim vardi dedim zaten oda demisti bakarz bidahaki aya die baktik 9.4 cikti kan dmirim iidi demir yuksek tabi talesemiyi bagli kansizlik daha smdiden boyle malesef ilacla artiraniorz ama verdigm vitaminle bira artabilir dedi. az da olsa demir var icinde dedi onumuzdeki ay da deger yukselmez duserse en az 2 unite kan verilecek bida duruma gore yine doguma 2 3 ay kala bi 2 unite daha verilecek moralim bozuldu ama cok sukurki tedavi edilecek bisi beklenen bir durumdu allahim beterinden korusun allah yardmcimiz olsn
Canım şuanda 10+4 olması lazımdı ama biraz erken gidiyormuş bizim tontiş 11+1 oldum Allah kısmet ederse ikili taramam Temmuz 7 de tam doğum günüme denk geliyor eğer doktor cinsiyeti hakkında fikir Yürütürse bana Doğum günü hediyesi olacak Rabbim nasip ederseBanda çok uyku yapmıştı ama geçti şimdi az uyuyorum zaman geçsin diye habire ev işleriyle uğraşıyorum kendim çok yapamadigim için eşime yaptiriyorum isyanlar dane çok yatağım varmış balkon doldu mide bulantin olmaması süper sanslisin bu arada kaç haftalık bebis
Benim de 7. Haftada 5 kusur cikmisti canim 25 mg hap basladim 3 haftada normale dondu cok sukur ilacini aksatma tatlim duzelirKızlar benim tsh degerim 4 çıktı. Böyle bir durum yasayan var mi?
geçmiş olsun canım. Benim de dün sabaha karşı lekelenmem olmuştu açık pembe şeklinde. Çok şükür iyiydi bebiş. Bende 3 gün baya yormuştum kendimi ondan oldu sanırım. Ense kalınlığı ve burun kemiğine usg.de bakılıyo diye biliyorum canım ben yaptırmadım henüz ama öyle oluyor sanırımkızlar ense kalınlığı testiniz nasıl oldu sizin, benim dün biraz kanamam olmuştu, bügün gittim çok şükür kalp atışını duydum ama test için kan aldılar ve bir hafta sonrasında sonuç çıkacakmış,form doldurdu doktor birde sizde nasıl oldu,bu arada 13 haftalık dedi,ama 12 haftalığım
Canım malesef aynı durum bende de var. Benim de 1 kaybım var ve dün sabaha karşı çok azcık lekelenmem oldu dünyam başıma yıkıldı kesin gitti dedim sabaha kadar uyumadım. Eşimle bazen hayal kuruyoruz bebişle alakalı ama ben frene basıyorum sonra dur şu bi kaç ayı daha atlatalım diye. Aşılması zor bi psikoloji malesef. Dün eşime dedim her muayenede kalbim duracak gibi oluyo sanki her gittiğimde en son gördüğüm gibi görücem allah korusun gelişmemiş dicek gibi geliyo. Sonra diyorum kendini rahat bırak herşey olcağına varacak ilkinde nasıl engelleyemediysen allah korusun ters bişi olsa yine engelleyemiceksin oyüzden akışına bırak diyorum. Rabbim onun dünyaya geleceğini yazdıysa hiç bişey olmaz allahın izniyle.Arkadaşlar düşündüm de sizi ne güzel cinsiyet merakı sarmış. Ben hiç merak edemiyorum benim tek merak ettiğim yaşıyor mu, sağ mı, iyi mi.. Ben bundan kurtulmak sizler gibi bebeğime odaklanmak istiyorum. Bebeğine kiyafet düşünen, beşik bakan annelere imreniyorum. Ben de bu sevinci heyecanı yaşamak istiyorum ama yapamiyorum. Şu an bile acaba yaşıyor mu diye endişe içindeyim. Dün bulantım olmadı, bugün fe iyiyim akıntım da azaldı. 8 Temmuz'da gideceğim doktora ama nasıl bir endişe var içim de anlatamam..
Ultrason kagitlariniza baktim nasıl guzel büyümüş ne güzel belli olmuşlar maşallah. Ben de gorecekmiyim bebegimin büyüdüğünü...
(Iki kere kayıp yaşadım 7 haftalikken kalbi durduydu. Hep kötü şeyler duydugum için fobi oldu sanırımilk gebeligimde kocaman bir miyomum olduğunu ogrenmistim bebegimi katbettikten sonra ameliyat olmak zorunda kaldiydim.. her doktora gidişim de dusecek ölecek dedi durdular. Ikincisinde hic korkum yoktu ama onu da kaybettim)
Şimdi ister istemez gebelik heyecanını anne olma telasini yasayamiyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum. Napsam bilemedim
Canım seni o kadar iyi Anlıyorum ki inşallah biran önce ilk 3 ayını atlatırsın o zaman risk biraz olsun azalıyor... Bende ilk bebeğimi kaybettim birde zaten bizim bebeğimizde olmuyordu tedavi ile oluyordu şimdi çok şükür 2 tüp bebek denememden sonra oldu ama bu bebeğime kavuşana kadar tam 6 kere hamaliyet masasına yattım şimdi eşim ve ben aynı senin gibiyiz sevinsek mi sevinmesek mi sevinmek için erken mi bilemiyoruz birde benim gebe kaldığım günden beri kanamalarım vardı ilk defa 2 gündür yok şükür ama inşallah bu günler geride kalacak sonra tekrar dönüp bu yazdıklarımızı okuduğumuzda duygulanacağız ama meleklerimiz kucaklarımızda olacak inşallah... Rabbim isteyen herkese sağlıklısından ömürlüsünden ve hayırsından evlatlar versin inşallahArkadaşlar düşündüm de sizi ne güzel cinsiyet merakı sarmış. Ben hiç merak edemiyorum benim tek merak ettiğim yaşıyor mu, sağ mı, iyi mi.. Ben bundan kurtulmak sizler gibi bebeğime odaklanmak istiyorum. Bebeğine kiyafet düşünen, beşik bakan annelere imreniyorum. Ben de bu sevinci heyecanı yaşamak istiyorum ama yapamiyorum. Şu an bile acaba yaşıyor mu diye endişe içindeyim. Dün bulantım olmadı, bugün fe iyiyim akıntım da azaldı. 8 Temmuz'da gideceğim doktora ama nasıl bir endişe var içim de anlatamam..
Ultrason kagitlariniza baktim nasıl guzel büyümüş ne güzel belli olmuşlar maşallah. Ben de gorecekmiyim bebegimin büyüdüğünü...
(Iki kere kayıp yaşadım 7 haftalikken kalbi durduydu. Hep kötü şeyler duydugum için fobi oldu sanırımilk gebeligimde kocaman bir miyomum olduğunu ogrenmistim bebegimi katbettikten sonra ameliyat olmak zorunda kaldiydim.. her doktora gidişim de dusecek ölecek dedi durdular. Ikincisinde hic korkum yoktu ama onu da kaybettim)
Şimdi ister istemez gebelik heyecanını anne olma telasini yasayamiyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum. Napsam bilemedim
Canım başın saolsun ama ne oldu inanamıyorum iyi gidiyordu senin bi sorunun yoktu sanırım. Ne denir ki daha önce yaşamış biri olarak üzücü de olsa rabbimin bizim için hayırlı olanı yazdığına inandım hep ve öyle telkin etmeye calıştım hep. Çok zor biliyorum rabbim sabır versin.Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Siyah beyaz olan 3 boyutlu olan cnm bakayım ,)Bu var canım bide siyah beyaz olandan var :)
Düşük veya lekelenme olayını hiç yaşamadım. Ama kızım kafatası anomalisiyle doğduğu için ben de çoğu zaman endişeliyim. Şuan cinsiyet tahminleri yapıp,isim araştırmaları yapmak isterdim.Arkadaşlar düşündüm de sizi ne güzel cinsiyet merakı sarmış. Ben hiç merak edemiyorum benim tek merak ettiğim yaşıyor mu, sağ mı, iyi mi.. Ben bundan kurtulmak sizler gibi bebeğime odaklanmak istiyorum. Bebeğine kiyafet düşünen, beşik bakan annelere imreniyorum. Ben de bu sevinci heyecanı yaşamak istiyorum ama yapamiyorum. Şu an bile acaba yaşıyor mu diye endişe içindeyim. Dün bulantım olmadı, bugün fe iyiyim akıntım da azaldı. 8 Temmuz'da gideceğim doktora ama nasıl bir endişe var içim de anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?