2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun zamandır sayfaya uğrayamıyordum. Sonunda baş dönmem ve bulantım hafifledi de kendime geldim :) sayfalar hızla ilerlemiş tabi okuyamadım umarım herkesin hamileliği rahat ve sağlıklı ilerliyordur :)

günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah
Eyvahh bırak lütfen ara ara benide yokluyor ama direk bebeğimi düşünüyorum lütfen bırak hemde 10 tane

Kızlar merhaba bugün beni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için 22 temmuza randevu verdiler. Sizi aradılar mı bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız
Bana sağlık ocagi 5.ayinda gel asi var dedi ama ne asisi bilmiyorumki

En fazla 4.20 ama hamilelikte 2,5 altı olmaliymis

bende 4 yıldır troıd hastasıyım ,eutrox 150 ıcıorum ,benım tsh 16 ya cıkmıstı doktor ılacı artırdı , 2,5 gun altında olması gerektıgıyle ılgılı bısey sölemedi .bence bı sorun gorunmuyor ama için rahat etsin yinede bi endokrinciye görün istersen.yada jinekologuna sor ama bence endişelenilcek bişey yok

Sağlık ocaklarıda yapıyor bu testi ertesi gün çıkıyor .uzakmı evinize nerde yaşadığınız ı bilmiyorum ama

Kızlarrr slmlarr , nasılsınjz bakalım?
Bişi dicemm yaklaşık 1ay sonra yurtdışına bi iş seyahatim olcak , bu kontrollerden geçmemiz tehlikeli dimi? Havalimanında sorun yaşayan oldu mu? Bide bunun bi tehlikesi yok diyip geçirenler oluomuş, ne yapcaz bu konuda? Doktordan kağıt falan mı alsam?

Belkide ilaç içmeden aç karınla yaptırdığım için böyle çıktı haftaya bidaha yaptırım ogleden sonra falan...Bu arada bende ilk öğrendiğimde tsh 13 tü hiç farkında bile değilmişim gebe kalmadan 5 6 ay önce öğrendim ilerliyormu bu hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…