- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.381
beklemek ne kadar zor yahu...İnşallah gönlüne göre olur canımYok canim henuz belli degil insallah 16.haftada belli olur 3 haftamiz var
mesela hgb değerin aslında referans değerlerinden düşük değil ama doktor tik atmış yine de çünkü referans değerlerine baktığında 11.5-15.5 arası hgb nin referans aralığı..senin ise 11.8 di dimi 11.7 de olabilirYok cnm özellikle aynı yerde yaptırdım 5 tane değer ya düşük ya yüksek tuhaf işte internetten bakayım tek tek inş tatmin edici bişiler bulurum...doktor dediki iltihap var diğerlerine bişi söylemedi yani çok kalabalikti
Canım doğumda kesi yapıyorlar, onun için gerekli, sağlık ocakları candır :)
ama ilgililer ya sağolsunlar.
alacaklı gibiler dimi :) bize bizden fazla önem veriyolar. ben bugün kayıt oldum. doğumdan sonra bebeğin aşıları için eve kadar geliyolarmış. ilgimi çekti. nerde beleş oraya yerleşHiç sağlık ocağına gitmedim yerini bile bilmiyorumArkadaşım hamileydi 3-4 kez aradılar gitmedi sonunda babasını aramışlar yuh dedik Yaptıralım bakalım.
Çok saolun kızlar
Kayıt nasıl olunuyo beni aradıklarına göre kaydım vardır. tekrar bir kayır mı lazım şimdialacaklı gibiler dimi :) bize bizden fazla önem veriyolar. ben bugün kayıt oldum. doğumdan sonra bebeğin aşıları için eve kadar geliyolarmış. ilgimi çekti. nerde beleş oraya yerleş
yo aradılarsa kaydın vardır o zaman.Kayıt nasıl olunuyo beni aradıklarına göre kaydım vardır. tekrar bir kayır mı lazım şimdi
ama bi dakka hamilelik kartını oluşturdunmu soru soruyo sen cvplıyon.Kayıt nasıl olunuyo beni aradıklarına göre kaydım vardır. tekrar bir kayır mı lazım şimdi
Ben de kendimi avutmak için çok tiryaki olan arkadaşlarıma hep sordum mesela onların doktorları günde 3 taneye kadar musade etmiş..az alt bence canım..light ta olsa hepsinde nikotin var..çocuğuna bir omur boyu problemli sağlıksız bir yaşam bırakmak istemezsin eminim..kuzenim simdi eşşek kadar oldu ama çok iyi biliyorum her ameliyata girdiğinde minicik ti kucagimdan inmezdi heleki o anjiyo ya girmemek için..7 yaşına kadar sürekli operasyon geçirdi bizde onla bir olduk dirildik..omur boyu kullanmak zorunda olduğu ilaçları var..biliyorsun ki en son akciğer gelişimi tamamlanıyor erken doğumda da en büyük risk zaten nefes alamadi mi hic birseyin anlamı yok..biraz sık dişini..ben içmek istemiyormuyum bir suru problemim var takıntılarım var ne psikiyatri ilacı nede sigara direniyorum..çünkü bir daha erken doğum vs yaşamak istemiyorum..en azından burdan uzerime düşen görevi yapayım..annemde eşimde akşamları pofur pofur içiyor..hic sakin biri değilim çok sinirliyim biliyorum bunun da bebeğime zararı var ama napim..çünkü düşük erken doğum hastalık oldumu en çok bize koyuyor bunu çok iyi öğrendim. Eşime koysa su anda akşamları en azından sigara içmez bana destek olur ama nerdeee...günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah
evet bir sürü soru sorduama bi dakka hamilelik kartını oluşturdunmu soru soruyo sen cvplıyon.
ben hollandadaKızlarrr slmlarr , nasılsınjz bakalım?
Bişi dicemm yaklaşık 1ay sonra yurtdışına bi iş seyahatim olcak , bu kontrollerden geçmemiz tehlikeli dimi? Havalimanında sorun yaşayan oldu mu? Bide bunun bi tehlikesi yok diyip geçirenler oluomuş, ne yapcaz bu konuda? Doktordan kağıt falan mı alsam?
Ben testleri orda yaptırıp özeldekin Dr uma gösteriyorum .kan tahlili nı devlet karşılamıyor çok pahalı.ilk testler için 600 TL'lik fatura çıkardılar.gittim sağlık ocağında yaptırdım kuruş ödemedimSağlık ocağında yaptırdım bu testi yakın evime ama işte oradaki doktorlar pek anlamiyorki değerlerden malesef
insallah canimGözün aydın inş.hepimizin ki sorunsuz olur
siteye bakıyorum canım şimdi. kitabı henüz göremedim. sipariş verecem zaten hemen.
saol canim amin insallah. ctesi aksam 6da cikti sonuc ama doktr olmadgndan bugun aradımgözün aydın darısı benim başıma. hemen sonuçlandımı peki?
amin canimmÇok sevindim canım.darısı teste henüz gitmeyenlerin başına
insallah canimGözün aydın canım darısı biz yaptirmayanlara inşallah
hayatimiza okdr gecmiski ruyada bile görüyoruz :)Kızlarrr rüyamda doktora gidiyorum, bakıyor bebeğim büyümüş hareketli veeeee pipi görüyorum, erkek mi o diyorummm evet diyor, bir oğlun olacak diyooor ben ağlaaa ağlaaa çok mutlu oluyorum ve hemen buraya gelip kocaman harflerle KIZLAAAARRR OĞLUM OLUYOOOOR yazıyorumyaa. Ben dayanamayıp doktora gidicem sanırım
Belkide ilaç içmeden aç karınla yaptırdığım için böyle çıktı haftaya bidaha yaptırım ogleden sonra falan...Bu arada bende ilk öğrendiğimde tsh 13 tü hiç farkında bile değilmişim gebe kalmadan 5 6 ay önce öğrendim ilerliyormu bu hastalık
saol canim benimmmmm amin insallah insallah hepimiz saglicakla alalimKuzum testin iyi cikmis gozunaydin saglikla kucagina al insallah
Ben de kendimi avutmak için çok tiryaki olan arkadaşlarıma hep sordum mesela onların doktorları günde 3 taneye kadar musade etmiş..az alt bence canım..light ta olsa hepsinde nikotin var..çocuğuna bir omur boyu problemli sağlıksız bir yaşam bırakmak istemezsin eminim..kuzenim simdi eşşek kadar oldu ama çok iyi biliyorum her ameliyata girdiğinde minicik ti kucagimdan inmezdi heleki o anjiyo ya girmemek için..7 yaşına kadar sürekli operasyon geçirdi bizde onla bir olduk dirildik..omur boyu kullanmak zorunda olduğu ilaçları var..biliyorsun ki en son akciğer gelişimi tamamlanıyor erken doğumda da en büyük risk zaten nefes alamadi mi hic birseyin anlamı yok..biraz sık dişini..ben içmek istemiyormuyum bir suru problemim var takıntılarım var ne psikiyatri ilacı nede sigara direniyorum..çünkü bir daha erken doğum vs yaşamak istemiyorum..en azından burdan uzerime düşen görevi yapayım..annemde eşimde akşamları pofur pofur içiyor..hic sakin biri değilim çok sinirliyim biliyorum bunun da bebeğime zararı var ama napim..çünkü düşük erken doğum hastalık oldumu en çok bize koyuyor bunu çok iyi öğrendim. Eşime koysa su anda akşamları en azından sigara içmez bana destek olur ama nerdeee...
ya büyüyüp nasıl aynı kiloda kalıyorsunuz bana da öğretinnnnnaynen canım benim kiloda aynı ama her yerim büyüdü resmen :)) keşke olsa gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?