2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mesela hgb değerin aslında referans değerlerinden düşük değil ama doktor tik atmış yine de çünkü referans değerlerine baktığında 11.5-15.5 arası hgb nin referans aralığı..senin ise 11.8 di dimi 11.7 de olabilir

Hiç sağlık ocağına gitmedim yerini bile bilmiyorum Arkadaşım hamileydi 3-4 kez aradılar gitmedi sonunda babasını aramışlar yuh dedik Yaptıralım bakalım.
Çok saolun kızlar
alacaklı gibiler dimi :) bize bizden fazla önem veriyolar. ben bugün kayıt oldum. doğumdan sonra bebeğin aşıları için eve kadar geliyolarmış. ilgimi çekti. nerde beleş oraya yerleş

alacaklı gibiler dimi :) bize bizden fazla önem veriyolar. ben bugün kayıt oldum. doğumdan sonra bebeğin aşıları için eve kadar geliyolarmış. ilgimi çekti. nerde beleş oraya yerleş
Kayıt nasıl olunuyo beni aradıklarına göre kaydım vardır. tekrar bir kayır mı lazım şimdi

günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah
Ben de kendimi avutmak için çok tiryaki olan arkadaşlarıma hep sordum mesela onların doktorları günde 3 taneye kadar musade etmiş..az alt bence canım..light ta olsa hepsinde nikotin var..çocuğuna bir omur boyu problemli sağlıksız bir yaşam bırakmak istemezsin eminim..kuzenim simdi eşşek kadar oldu ama çok iyi biliyorum her ameliyata girdiğinde minicik ti kucagimdan inmezdi heleki o anjiyo ya girmemek için..7 yaşına kadar sürekli operasyon geçirdi bizde onla bir olduk dirildik..omur boyu kullanmak zorunda olduğu ilaçları var..biliyorsun ki en son akciğer gelişimi tamamlanıyor erken doğumda da en büyük risk zaten nefes alamadi mi hic birseyin anlamı yok..biraz sık dişini..ben içmek istemiyormuyum bir suru problemim var takıntılarım var ne psikiyatri ilacı nede sigara direniyorum..çünkü bir daha erken doğum vs yaşamak istemiyorum..en azından burdan uzerime düşen görevi yapayım..annemde eşimde akşamları pofur pofur içiyor..hic sakin biri değilim çok sinirliyim biliyorum bunun da bebeğime zararı var ama napim..çünkü düşük erken doğum hastalık oldumu en çok bize koyuyor bunu çok iyi öğrendim. Eşime koysa su anda akşamları en azından sigara içmez bana destek olur ama nerdeee...

ben hollandada
Hamile oldugumu belirtip geçmedi m ancak çok kuralcılar bi kaç defa söyleyince bile zor ikna oldular.gruptaki herkes hamile oldugumu öprendi

Sağlık ocağında yaptırdım bu testi yakın evime ama işte oradaki doktorlar pek anlamiyorki değerlerden malesef
Ben testleri orda yaptırıp özeldekin Dr uma gösteriyorum .kan tahlili nı devlet karşılamıyor çok pahalı.ilk testler için 600 TL'lik fatura çıkardılar.gittim sağlık ocağında yaptırdım kuruş ödemedim

gözün aydın darısı benim başıma. hemen sonuçlandımı peki?
saol canim amin insallah. ctesi aksam 6da cikti sonuc ama doktr olmadgndan bugun aradım
Çok sevindim canım.darısı teste henüz gitmeyenlerin başına
amin canimm
Gözün aydın canım darısı biz yaptirmayanlara inşallah
insallah canim
hayatimiza okdr gecmiski ruyada bile görüyoruz :)

ilerlemesi kişiden kişiye göre degısıyo yanlız hamılelık boyunca cok yakından takıp edilmesi gereken bir hormon . ben her ay sırf troıd ıcın kan verıorum . tahlılı bende ac karnına yaptırıorum ,öyle yapılıyo bence onla alakalı degıldır.senın ılacın yetersiz gelıyo muhtemelen.bunu mutlaka doktorunla paylas canımcım

Slm bayanlar:) Öncelikle hepimize sağ salim anne olmak nasip olur inş.
11+1 günlük hamileyim. 1-2 gün öncesine kadar çok sık bulantılarım oluyodu, şimdi sanki pat diye kesildi. Bebeklere bişiy oldu diye korkuyorum. Aranızda benim durumumda olan var mı?

kızlar kitap bu , nasıl bukadar rahat bırakabıldıgınıze inanamıcaksınız emin olun .200 sayfalık bısey zaten , cokta uzun degıl ,yeterkı sonuna kadar okuyun ,yarıda bırakmamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…