2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün Dr kontrolünü var bakalım 5 haftadır görmedim kuzumu belki cinsiyetini de söyler meraktan olucam bi kızım var bklim d3gisik mi olacak yoksa kızıma arkadas mi
bende çok merak ediyorum bir kızım war acaba bu minik ne daha war öğrenmeme nasıl geçecek zaman bilmiyorum yaa

Çok teşekkür ederim canım, doktorum aradı o da aynı şeyleri söyledi, hiçbir sıkıntı yok, bu vücudunun bağışıklığı olduğunu gösterir, panik yok dedi :) çok rahatladım valla, ama bu korku bana yetti bundan sonra daha dikkat edicem :)

Tekrar teşekkür ederim canım, benim için uğraştın araştırdın sen de..

Çok teşekkürler canım, mesajın içimi rahatlattı, sonra doktorum aradı o da aynı şeyi söyledi, boşuna panik yapmışım, ama işte insan bilmeyince korkuyoo

doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
Hiç başlamadım..üniversitede hastalık gibi bulaşıcı ydı.ilk yıl 3 5 kişi içer son sınıfta içmeyen 3 5 kişi olurdu

insanlarla konuştukça inan çok rahatladım canım. meğer bir çok anne adayı yaşamış bu durumu. Rabbim ikizlerini korusun ve bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.
Simdi tek bebek canım.ikizler de sadece bebe aspirini içmiştim hiç o zmn pihtilasmadan söz edilmiyordu..cümlemizin aratmasin sağlık la bebeklerimize kavuşalım inşallah..

ametist80 kaç tane iciyorsun canım..bende içiyordum ama simdi içmiyorum esim gelirse aksamdan aksama 2 nefes çekiyorum ..elimin altında paket olsa içerim biliyorum ama mecburum onun için..hee sigara içip sağlık la bebeğine kavuşan tanidigimda var ama sigara içip çocuğu hastalıklı olanda var..teyzem mesela kalbi delik ve kalp damarları tikanik doğurdu kuzeni mi senelerce ameliyat oldu kuzenim..bir arkadaşım da içmiş çocuğu alerjik problemleri var astim i filan..evde toz yasaktı..bünye ile alakası olabilir belkide ama su bir gerçekki erken doğuma neden oluyor buda bebeğinin kuvez de yaşadığı 10 gün anne karnındaki 1 güne denk geliyor..bebeğinin gelişimi tamamlanmadan dünyaya geliyor kuvez de olmasida bir suru sağlık problemine neden oluyor..emin ol birakabilirsin..bebekler için..yapabilirsin..

Moralini bozma ıgg nin pozitif olması iyi bişey daha önce bunu geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın yani birdaha bulaşmaz sana :) negatif çıkanlar tehlikede dikkat etmek gerek :)

Rennie ve gaviskonda sıkıntı yok zararsızlar canım korkma....ben nexiumdan bahsediyordum gerçi eşim baya bi araştırdı onunda kullanımında bi sakınca görmüyor doktorlar ama ben yine de gerekmedikçe almıyorum... yalnız reflü çok iğrenç bişeymiş Allah yardımcın olsun ben 7 ay daha dayanıcam diye avutuyorum kendimi

Kızlar tsh 3,64 e çıkmış ya ilacım yeterli gelmiyomu acaba 75 lik kullanıyorum

Tesekkur ederim canim icim rahatladi :)
Evet cok kotu Rabbim sifa ve sabir versin...
Ne yesem korkar oldum artik...Neyse minikler butun sıkıntılarımızi unutturcak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…