- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.321
bende çok merak ediyorum bir kızım war acaba bu minik ne daha war öğrenmeme nasıl geçecek zaman bilmiyorum yaaGünaydın kızlar bugün Dr kontrolünü var bakalım 5 haftadır görmedim kuzumu belki cinsiyetini de söyler meraktan olucam bi kızım var bklim d3gisik mi olacak yoksa kızıma arkadas mi
Gaviscon var gunde 3 kasiiga kadar ama hergun ic ic nereye kadar...Normalde reflu oldugu icin midem cok hassasmis doktorda yapcak bisey yok dedi
Yok hayatim birde rennie tablet var oda geciriyo 10 dk sonra tekrar basliyo gavisconda geciriyo ama yarim saate tekrarlaniyor...Dusun beyaz peynir bile dokundu gecen midemegavısconda işe yaramıyo yani?
Kuzum testin iyi cikmis gozunaydin saglikla kucagina al insallahcanim bunu bende gordm cinsiyeti belli olunca yapacagim bende :)
thesecrets bebeğim bak doğru söylüyor musmutlu22 nin dediği gibi. Seninle aynı test sonuçlarımız. Doktor bana da aynen böyle söylemişti. Yanlış hatırladığım için yanlış yazmışım. Bak test sonuçlarını buldum şimdi aynı seninki gibi.
Negatif + negatif = risk altında
Pozitif + negatif = geçirmiş vücudun antikoru var
Negatif + pozitif olsaydı eğer: Tersine IgG negatif, IgM pozitif ise hastasınız, tedavi olmalısınız, olmasanız dahi IgG nin tekrarlanan test sonucunun pozitif olduğunu görmeniz gerektiği anlamı ortaya çıkar. Eğer her iki değer de negatif ise; daha önce toksoplazma ile hiç karşılaşmamışsınız ve riske açıksınız demektir.
IgG'si pozitif olanların daha önceden enfeksiyonu geçirdikleri kabul edilir. Bu anne adaylarındaki antikorlar yeni bir enfeksiyona karşı koruyucu olduklarından gebelikte enfeksiyon geçirme riskleri olmadığı kabul edilir. Bunu anlatmaya çalıştım :) Yanlış yazmışım korkmaa bu bizim durumumuz işte
Bak için rahatlasın buda benim test sonucum
Eki Görüntüle 1568309
Yok hayatim birde rennie tablet var oda geciriyo 10 dk sonra tekrar basliyo gavisconda geciriyo ama yarim saate tekrarlaniyor...Dusun beyaz peynir bile dokundu gecen mideme
Canım çıkması gerektiği gibi çıkmış sonuçların. Senin bağışıklığın var yani toksoplasma ıgg pozitif olması iyi birşey. Önemli olan toksoplasma ıgm.nin negatif çıkması. Yani özet olarak vücudum daha çnce bu bakteriyle karşılaşmış ve şuan vucudun buna karşı korunaklı.
cevizz yiyebilen vaarmı benim zoor yiyorum
Hiç başlamadım..üniversitede hastalık gibi bulaşıcı ydı.ilk yıl 3 5 kişi içer son sınıfta içmeyen 3 5 kişi olurdudoktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
Yok canım tek..ikiz de sıkıntı oluyor diye tek embriyo koydu doktorum.
Simdi tek bebek canım.ikizler de sadece bebe aspirini içmiştim hiç o zmn pihtilasmadan söz edilmiyordu..cümlemizin aratmasin sağlık la bebeklerimize kavuşalım inşallah..insanlarla konuştukça inan çok rahatladım canım. meğer bir çok anne adayı yaşamış bu durumu. Rabbim ikizlerini korusun ve bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.
Moralini bozma ıgg nin pozitif olması iyi bişey daha önce bunu geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın yani birdaha bulaşmaz sana :) negatif çıkanlar tehlikede dikkat etmek gerek :)Valla bilmiyorum, şimdiden çok kısmet var bizim kıza, senin oğlanı görelim bir önce
Bu arada doktor bazı testler istemişti, onun sonuçlarını aldım şimdi, biraz moralim bozuldu.. Bazı değerler yüksek, bir de Toxoplasma Antikoru, IgG'' POZİTİF,58 çıkmış, siz yaptırmış mıydınız bu testleri, kedilerden ve çiğ etlerden bulaşabilir diyor ve bebeğe de zararı varmış, çok korktum yazılanları görünce, doktorumdan haber bekliyorum şimdi, İnşallah kötü birşey çıkmaz, dua edin benim için kızlar
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-toksoplazma.html
Rennie ve gaviskonda sıkıntı yok zararsızlar canım korkma....ben nexiumdan bahsediyordum gerçi eşim baya bi araştırdı onunda kullanımında bi sakınca görmüyor doktorlar ama ben yine de gerekmedikçe almıyorum... yalnız reflü çok iğrenç bişeymiş Allah yardımcın olsun ben 7 ay daha dayanıcam diye avutuyorum kendimiCanim bendede normalde reflu vardi bide hamilelikten çoğaldı bazen dayanamiyorum rennie tablet veya gaviscon iciyorum 1 kasik...Doktor vermisti ama sen simdi birşeyler okudum diyince korktum
Hergun degil ama dayanamicak seviyeye geldiğimde mecbur kaliyorum
Tesekkur ederim tatlimufff =/ çok zor biliyorum kuşum, Allah şifa versın bır an önce inşallah
Tesekkur ederim canim icim rahatladi :)Rennie ve gaviskonda sıkıntı yok zararsızlar canım korkma....ben nexiumdan bahsediyordum gerçi eşim baya bi araştırdı onunda kullanımında bi sakınca görmüyor doktorlar ama ben yine de gerekmedikçe almıyorum... yalnız reflü çok iğrenç bişeymiş Allah yardımcın olsun ben 7 ay daha dayanıcam diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?