- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.401
doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimdenBen de kendimi avutmak için çok tiryaki olan arkadaşlarıma hep sordum mesela onların doktorları günde 3 taneye kadar musade etmiş..az alt bence canım..light ta olsa hepsinde nikotin var..çocuğuna bir omur boyu problemli sağlıksız bir yaşam bırakmak istemezsin eminim..kuzenim simdi eşşek kadar oldu ama çok iyi biliyorum her ameliyata girdiğinde minicik ti kucagimdan inmezdi heleki o anjiyo ya girmemek için..7 yaşına kadar sürekli operasyon geçirdi bizde onla bir olduk dirildik..omur boyu kullanmak zorunda olduğu ilaçları var..biliyorsun ki en son akciğer gelişimi tamamlanıyor erken doğumda da en büyük risk zaten nefes alamadi mi hic birseyin anlamı yok..biraz sık dişini..ben içmek istemiyormuyum bir suru problemim var takıntılarım var ne psikiyatri ilacı nede sigara direniyorum..çünkü bir daha erken doğum vs yaşamak istemiyorum..en azından burdan uzerime düşen görevi yapayım..annemde eşimde akşamları pofur pofur içiyor..hic sakin biri değilim çok sinirliyim biliyorum bunun da bebeğime zararı var ama napim..çünkü düşük erken doğum hastalık oldumu en çok bize koyuyor bunu çok iyi öğrendim. Eşime koysa su anda akşamları en azından sigara içmez bana destek olur ama nerdeee...
ben verdim sipariş ay inşallahhh bıraktırır yaakızlar kitap bu , nasıl bukadar rahat bırakabıldıgınıze inanamıcaksınız emin olun .200 sayfalık bısey zaten , cokta uzun degıl ,yeterkı sonuna kadar okuyun ,yarıda bırakmamanız lazım.
evet birden bire kesiliyor canım hiç korkma.belki iki üç gün sonra yine olur az az.12. haftadan sonra kalmıyor merak etme bişey olmamıştır bebişlerineSlm bayanlar:) Öncelikle hepimize sağ salim anne olmak nasip olur inş.
11+1 günlük hamileyim. 1-2 gün öncesine kadar çok sık bulantılarım oluyodu, şimdi sanki pat diye kesildi. Bebeklere bişiy oldu diye korkuyorum. Aranızda benim durumumda olan var mı?
okurken yoruldumBende de akıntı var ama başından beri her gün olur ilk zamanlar kahverengiydi simdi sarı geliyor durmadi bir türlü. Bundan dolayi günde ikinkez progestan kullaniyorum ağızdan. Troid hapim var. Ayrica multivitamin kullaniyorum omega3 ağırlıkli bi hap. Bir de bebe aspirin li aliyorum günde bir defa aksamlari da kansulandirici iğnem var. Ayhh yazarken yoruldumbunlari düzenli olarak nasıl kullaniyorum kendime hayret ediyorum. Zira normalde hic bir şeyi düzenli yapamam annelik böyle bir şey demek..
:=) yapım bu şekildeKız sana bayılıyorum ne güzel rahatsın valla oohhh :)))
ben az içerdim sigara. benimde canım çekiyor arada eşim içiyor ama aklımın ucundan dokunmak bile geçmiyor.hatta duman bana doğru bile gelsin istemiyor eşim. canım sakın ola içme.sil at kafandan.doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimden
Cnm bu iyi hali onun bide ilk tanistigimiz zaman gorcektin anamm diyodum bu kız dalgami geçiyor bizimle adamın teki geyik içinmi girdi aramıza diyodumne diyosak ben yapmadım ben gitmedim ben kullanmiyorum hatun folige bile binbir nazla başladı
bunu okudukça daha çok aklında olur bence.kafanda bitiricen canım.benimde tiryaki ark ım vardı.dr 9 günde bir bir taneye izin verdi.valla o içmediyse herkes yapabilir.ben verdim sipariş ay inşallahhh bıraktırır yaa
bugün son o zaman yarın elimi kolumu bağlatayım 24 saat öle durursam içmem herhalde bi dahaben az içerdim sigara. benimde canım çekiyor arada eşim içiyor ama aklımın ucundan dokunmak bile geçmiyor.hatta duman bana doğru bile gelsin istemiyor eşim. canım sakın ola içme.sil at kafandan.
bugün değil şu an son canım.düşün onun minicik kalbini beynini içemezsin zaten.eşinde yanında içmesin.kimse içmesin.bugün son o zaman yarın elimi kolumu bağlatayım 24 saat öle durursam içmem herhalde bi daha
bencei en iyisi sanki bu kadar insan vitamin sayesinde doğdu:=) yapım bu şekilde
fazla kasıntıya gelemıyorum
deneyimmi şu an o zaman yapabilirmiyim ki? allahım sen bana yardım et.bugün değil şu an son canım.düşün onun minicik kalbini beynini içemezsin zaten.eşinde yanında içmesin.kimse içmesin.
benımkı de kan hapı verecektıbenim dr pek ilaç vermez.belki de onda
ooo baya erken vermiş. sorun yoksa 4. ayda veriliyormuş bilmiyorum çevremde başka dr lara gidenlerden de duyduğum o.bana da daha yeni kan hapı verdi.zaten benm dr ilaç düşmanı ondandır.
tabiki yapabilirsin hayatım.düşün onun minicik elleri kollarını, gözleri oluşuyor sen nikotin gönderiyorsun.olacak iş değil.aklına geldikçe su iç sabret yokmuş gibi davran bak nasıl alışacaksındeneyimmi şu an o zaman yapabilirmiyim ki? allahım sen bana yardım et.
bencei en iyisi sanki bu kadar insan vitamin sayesinde doğdu
ben verdim sipariş ay inşallahhh bıraktırır yaa
evet birden bire kesiliyor canım hiç korkma.belki iki üç gün sonra yine olur az az.12. haftadan sonra kalmıyor merak etme bişey olmamıştır bebişlerine
Kızlar bebeğin cinsiyeti belli olsa babaannemiz bize bunu örmeye başlayacak :)
benımde önden gıdıyormus velet :=)Merhaba kızlaaar, ben de Cuma akşamı kontrole gittim, benim bebiş de 1 hafta önden gidiyormuş, doktor adet tarihini öne çekti, tahmini doğum tarihi 01 Ocak görünüyor bu durumda :) vee iyice baktı vee %80 kız dedii, sanırım bir sonraki muayenede tamamen netleşir ama biz şimdiden kızım diye konuşmaya başladık, insan ister istemez etkileniyo doktorun söylediklerinden :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah, selamlar..
Ben kendime gün koymuştum eğer ki kalp atışları duyulursa bırakcam dedim..o arada çok ta abartmamaya çalıştım elimden geldiğince sıktım dişimi hic te umudum yoktu açıkçası bebek tutmaz diye düşünüyordum tüp bebek doktoruma kalsa tedavi sırasında bırak sigarayı..biraz dirayet gösterebilirsin..dun 10 mu ictin bugün 8 e düşür yarin 7-6-5 sık olduğunca kendini sabrını zorla benim su anda başım çatlıyor mesela ama kafami dağıtmaya çalışıyorum..zaten salak sapan tv de şeyler var..bir de düşün ki ben çalışan insandım simdi hep evdeyim evde yatıyorum kafami dağıtacak birseyim yok..evde olmak hic bana gore değil mis..her yerden sınırlarımı zorluyorum sende yapabilirsin ..:))))doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?