2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimden

evet birden bire kesiliyor canım hiç korkma.belki iki üç gün sonra yine olur az az.12. haftadan sonra kalmıyor merak etme bişey olmamıştır bebişlerine

okurken yoruldum

bak foliğe başladım ama midem bulanıyor dıye kafama göre almaya basladım
doktor kullandıgım ılacları sordu
troıt ve folık dedım. folıgı 2 hafta sonra bırakabılırsın dedı
sankı duzenlı kullandım da

ben az içerdim sigara. benimde canım çekiyor arada eşim içiyor ama aklımın ucundan dokunmak bile geçmiyor.hatta duman bana doğru bile gelsin istemiyor eşim. canım sakın ola içme.sil at kafandan.
bugün son o zaman yarın elimi kolumu bağlatayım 24 saat öle durursam içmem herhalde bi daha

benımkı de kan hapı verecektı
bulantılarımı söyledım. o zaman 1 ay sonra başla sen dedı :=)

deneyimmi şu an o zaman yapabilirmiyim ki? allahım sen bana yardım et.
tabiki yapabilirsin hayatım.düşün onun minicik elleri kollarını, gözleri oluşuyor sen nikotin gönderiyorsun.olacak iş değil.aklına geldikçe su iç sabret yokmuş gibi davran bak nasıl alışacaksın

bencei en iyisi sanki bu kadar insan vitamin sayesinde doğdu
aynen.
görümcem çok hassas bır tip
onun hamılelık sırf o yuzden normal gecmedı ve doktor sezeryan önerdı. normal olamaz dedı
bebek bir de premature dogru. doktor ne dedıyse yaptı
her seyın en dogalını yedi. işte sakınan göze çöp batar
çok fazla pimpirikliydi.. benım yapımda yok bana şaşırıyor
şaşırılacak ne varsa sankı :=) ben sıkıntıya, kasıntıya gelemıyorum. hem kendı hiç bulantı cekmemıs, benim 7. haftadan ıtıbaren basladı. ne kadar bulantın olursa olsun saglıklı beslenmen lazım dıyor
ben şuan sadece kendı ruh halımı düşünüyorum
sen cekmemıssın anlamazsın dıyorum ..

benımde önden gıdıyormus velet :=)
adet tarıhını nasıl öne cektı? ben burada duzenlerken dogumu öne cektım

doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimden
Ben kendime gün koymuştum eğer ki kalp atışları duyulursa bırakcam dedim..o arada çok ta abartmamaya çalıştım elimden geldiğince sıktım dişimi hic te umudum yoktu açıkçası bebek tutmaz diye düşünüyordum tüp bebek doktoruma kalsa tedavi sırasında bırak sigarayı..biraz dirayet gösterebilirsin..dun 10 mu ictin bugün 8 e düşür yarin 7-6-5 sık olduğunca kendini sabrını zorla benim su anda başım çatlıyor mesela ama kafami dağıtmaya çalışıyorum..zaten salak sapan tv de şeyler var..bir de düşün ki ben çalışan insandım simdi hep evdeyim evde yatıyorum kafami dağıtacak birseyim yok..evde olmak hic bana gore değil mis..her yerden sınırlarımı zorluyorum sende yapabilirsin ..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…