2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Moralini bozma ıgg nin pozitif olması iyi bişey daha önce bunu geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın yani birdaha bulaşmaz sana :) negatif çıkanlar tehlikede dikkat etmek gerek :)

Evet öyleymiş canım, doktorum da aynı şeyi söyledi, bir anda pozitifi görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü valla demek ki her pozitif'den korkmamak gerek

Kızlar benim değerler birbirine girmişşş anlayann varmı

Eklentiler

• WP_20150629_001.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 77
Evt cnm sabah ac karınla sağlık ocağında benim doktor baya uzak gidemedim normalde öğlen veriyorum kanı oyüzden mi düşük çıkıyordu acep ilaç icincr
Canim bende ilac icmeden veriyorum 4.5 cikti doktorda ilacla istenilen seviyeye gelir zaten dedi.Bende 4 gun 100mg 3 gun 75mg iciyorum
Bence seninkid3 ilacla duzeliyodur ayrica hgb denilen kan durumu iyi yani kansizlik yok bence anladgm tek o.Benimde hep boyle cikiyor doktor iyi diyo ama ben talasemiyim

günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah

Endiselenecek bişi yok diyosun yani,ayy doktorum uzak bana dolmuş çok ziplatiyo gidemiyom devlet bide arasam mümkün değil ilgilenmez bu bölüm devlette var sadece dimi

günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah
Arkadaşım iraden var yavaş yavaş bırakırsınız öyle deme ya..daha bebeğin yaşayacağını guzel gunler var

farklı bi hastane de mi yaptırdın bu testi canım...aslında referans değerleri belli oluyor onlar mı karışık geldi
Yok cnm özellikle aynı yerde yaptırdım 5 tane değer ya düşük ya yüksek tuhaf işte internetten bakayım tek tek inş tatmin edici bişiler bulurum...doktor dediki iltihap var diğerlerine bişi söylemedi yani çok kalabalikti

Endiselenecek bişi yok diyosun yani,ayy doktorum uzak bana dolmuş çok ziplatiyo gidemiyom devlet bide arasam mümkün değil ilgilenmez bu bölüm devlette var sadece dimi
Kuzum bence kansizliga bagli boyle cikmis.Zaten her kadinda genelde kansizlik var.Demir eksikligi var.Onemli bisey yok bence.Tahlillerin karsiligini nettende bulabilirsin icin rahatlar.
Dahiliyeye gitsen bakar tabi ama bosver yaa dolmuslari bilirim hoplaya hoplaya bebege yazik

Kızlar merhaba bugün beni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için 22 temmuza randevu verdiler. Sizi aradılar mı bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…