- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.341
Ilac icmedenmi kan verdin?Kızlar tsh 3,64 e çıkmış ya ilacım yeterli gelmiyomu acaba 75 lik kullanıyorum
Evt cnm sabah ac karınla sağlık ocağında benim doktor baya uzak gidemedim normalde öğlen veriyorum kanı oyüzden mi düşük çıkıyordu acep ilaç icincrIlac icmedenmi kan verdin?
Moralini bozma ıgg nin pozitif olması iyi bişey daha önce bunu geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın yani birdaha bulaşmaz sana :) negatif çıkanlar tehlikede dikkat etmek gerek :)
Kızlar tsh 3,64 e çıkmış ya ilacım yeterli gelmiyomu acaba 75 lik kullanıyorum
İnşallah kuzum inşallah...cinsiyet belli miTesekkur ederim canim icim rahatladi :)
Evet cok kotu Rabbim sifa ve sabir versin...
Ne yesem korkar oldum artik...Neyse minikler butun sıkıntılarımızi unutturcak insallah
Bacım valla karışıkmış :)Kızlar benim değerler birbirine girmişşş anlayann varmı
kan değerin alt sınırda çıkmış canım o düşük çıkınca bazı değerlerinde etkilenmişKızlar benim değerler birbirine girmişşş anlayann varmı
inanmıyorummmm gerçekten farklı bir şeymiş ya. olsun mavide yakışıyo kızlara3 DOKTOR erkek dedi desem sana inanırmısın : )) ewet herşeyi maviydi minik kızımın
En fazla 4.20 ama hamilelikte 2,5 altı olmaliymiscanım her laboraturarın alt ve üst degerlerı farklı oluyor , olması gereken aralık ne? sonuc kagıdında yazar
Canim bende ilac icmeden veriyorum 4.5 cikti doktorda ilacla istenilen seviyeye gelir zaten dedi.Bende 4 gun 100mg 3 gun 75mg iciyorumEvt cnm sabah ac karınla sağlık ocağında benim doktor baya uzak gidemedim normalde öğlen veriyorum kanı oyüzden mi düşük çıkıyordu acep ilaç icincr
4.hafta yoktu böyle karışıklık hamilelik ılerledıkce karismisim noluyooo banaBacım valla karışıkmış :)
günde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallahametist80 kaç tane iciyorsun canım..bende içiyordum ama simdi içmiyorum esim gelirse aksamdan aksama 2 nefes çekiyorum ..elimin altında paket olsa içerim biliyorum ama mecburum onun için..hee sigara içip sağlık la bebeğine kavuşan tanidigimda var ama sigara içip çocuğu hastalıklı olanda var..teyzem mesela kalbi delik ve kalp damarları tikanik doğurdu kuzeni mi senelerce ameliyat oldu kuzenim..bir arkadaşım da içmiş çocuğu alerjik problemleri var astim i filan..evde toz yasaktı..bünye ile alakası olabilir belkide ama su bir gerçekki erken doğuma neden oluyor buda bebeğinin kuvez de yaşadığı 10 gün anne karnındaki 1 güne denk geliyor..bebeğinin gelişimi tamamlanmadan dünyaya geliyor kuvez de olmasida bir suru sağlık problemine neden oluyor..emin ol birakabilirsin..bebekler için..yapabilirsin..
Ama 4.hafta 11.7 idi böyle karışıklık yoktukan değerin alt sınırda çıkmış canım o düşük çıkınca bazı değerlerinde etkilenmiş
Endiselenecek bişi yok diyosun yani,ayy doktorum uzak bana dolmuş çok ziplatiyoCanim bende ilac icmeden veriyorum 4.5 cikti doktorda ilacla istenilen seviyeye gelir zaten dedi.Bende 4 gun 100mg 3 gun 75mg iciyorum
Bence seninkid3 ilacla duzeliyodur ayrica hgb denilen kan durumu iyi yani kansizlik yok bence anladgm tek o.Benimde hep boyle cikiyor doktor iyi diyo ama ben talasemiyim
farklı bi hastane de mi yaptırdın bu testi canım...aslında referans değerleri belli oluyor onlar mı karışık geldiAma 4.hafta 11.7 idi böyle karışıklık yoktu
Arkadaşım iraden var yavaş yavaş bırakırsınız öyle deme ya..daha bebeğin yaşayacağını guzel gunler vargünde 10 tane hafif olanlardan içiyorum. ay yazdıklarına çok üzüldüm ya gerçektenmi bu kadar kötü etkisi oluyor. utanıyorum kendimden çok iradesizim. allah beni kahretsin öleyim inşallah
Yok cnm özellikle aynı yerde yaptırdım 5 tane değer ya düşük ya yüksek tuhaf işte internetten bakayım tek tek inş tatmin edici bişiler bulurum...doktor dediki iltihap var diğerlerine bişi söylemedi yani çok kalabaliktifarklı bi hastane de mi yaptırdın bu testi canım...aslında referans değerleri belli oluyor onlar mı karışık geldi
Kuzum bence kansizliga bagli boyle cikmis.Zaten her kadinda genelde kansizlik var.Demir eksikligi var.Onemli bisey yok bence.Tahlillerin karsiligini nettende bulabilirsin icin rahatlar.Endiselenecek bişi yok diyosun yani,ayy doktorum uzak bana dolmuş çok ziplatiyogidemiyom devlet bide arasam mümkün değil ilgilenmez bu bölüm devlette var sadece dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?