2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çalışıcam sizleri seviyorum desteğiniz için tşk ederim.

doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
allah allah içilince gerızekalı mı oluyormus
belkı zekasında sorun olmaz ama ileride hastalıkları olabilir. ben hamıllelımı öğrendıgımde sata 2 gun vardı
ve 1 hafta boyunca gunde 2 tane ıctım
hiç dayanamayacak olanlara doktor gunde 3 tane için dıyor. ama sen yıne de içme!
bulantılarım yoktu o zamanlar tabi, ben bırden buz gibi sogudum sıgaradan :=) canım ne çekiyor ne de istiyordu
öyle kaldım işte
bu konuda kendımı çok şanslı hıssedıyorum
zorlasalar içemem istemıyor canım

güya rüyaların tersı cıkarmıs. kız görürsen erkek, erkek görürsen kız olurmus :=)

Ya benim gibi doymayan var mı?
Sabahtan beri kaçıncı öğünüm bilmiyorum. Kızıma hamileyken yiyesim yoktu,yediğim iki leblebiyi bile çıkarırdım.
Midem hep boş gibi,1 saat yemeyince içim geçiyor :)
Vallahi mide fesadından gidecem

Kızlar ben yediğim hiçbir şeyden ne tat alıyorum nede severek isteyerek yiyorum. Her şeyin tadı çamur gibi geliyor Zevkle iştahla seve seve yemek yemeyi özledim imza tontiş anne adayı

bencede şanslıymışsın. normalde kafama koyduğumu yaparım ama bu sigara konusunda iradesiz çıktım.

Kocam yanımda 3 paket içiyor her gün bende kendimi bu kadar kısabildim inşaalh dahada kısarım. Yemek sonrası 1 tane bide 2 yemek arası 1 tane içiyorum oluyor 6 tane.
ben tiksinince sigaradan eşime de içme yasagı getırdım
sonucta bu sadece benım bebegım degıl. o da bırakmak için elektronık sıgaraya basladı

bencede şanslıymışsın. normalde kafama koyduğumu yaparım ama bu sigara konusunda iradesiz çıktım.
ben tıksınmeden önce gunde 2 tane ıcıyordum. ama sen gercekten cok ıcıyorsun.
bebegının astım falan olmasını istemıyorsan ne içeceksın
ne de yanında ıcmelerıne ızın vereceksın.

Muhtemelen tetanoz aşısıdır canım. Ne bilim ocakta aşı yaptırmak istemiyorum korkuyorum sanki onlar hiç bi şey bilmiyormuş gibi geliyo bana
Coook ozeniyorum herseyi dusunmeyip evham yapmayan insanlara
Banada bisey bilmiyolar basdan saviyolar gibi geliyor hep
Bence once doktoruna sor canim belki gittigin hastanede yapar bende sormadan yaptirmicam

Coook ozeniyorum herseyi dusunmeyip evham yapmayan insanlara
Banada bisey bilmiyolar basdan saviyolar gibi geliyor hep
Bence once doktoruna sor canim belki gittigin hastanede yapar bende sormadan yaptirmicam
bende çok çok isterdim bu şekilde hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz. keşke doktorumuz yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…