- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.421
ben yıyorum. sen neden zorlanıyorsun kı yerken?cevizz yiyebilen vaarmı benim zoor yiyorum
çalışıcam sizleri seviyorum desteğiniz için tşk ederim.Ben kendime gün koymuştum eğer ki kalp atışları duyulursa bırakcam dedim..o arada çok ta abartmamaya çalıştım elimden geldiğince sıktım dişimi hic te umudum yoktu açıkçası bebek tutmaz diye düşünüyordum tüp bebek doktoruma kalsa tedavi sırasında bırak sigarayı..biraz dirayet gösterebilirsin..dun 10 mu ictin bugün 8 e düşür yarin 7-6-5 sık olduğunca kendini sabrını zorla benim su anda başım çatlıyor mesela ama kafami dağıtmaya çalışıyorum..zaten salak sapan tv de şeyler var..bir de düşün ki ben çalışan insandım simdi hep evdeyim evde yatıyorum kafami dağıtacak birseyim yok..evde olmak hic bana gore değil mis..her yerden sınırlarımı zorluyorum sende yapabilirsin ..:))))
doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
güya rüyaların tersı cıkarmıs. kız görürsen erkek, erkek görürsen kız olurmus :=)Kızlarrr rüyamda doktora gidiyorum, bakıyor bebeğim büyümüş hareketli veeeee pipi görüyorum, erkek mi o diyorummm evet diyor, bir oğlun olacak diyooor ben ağlaaa ağlaaa çok mutlu oluyorum ve hemen buraya gelip kocaman harflerle KIZLAAAARRR OĞLUM OLUYOOOOR yazıyorumyaa. Ben dayanamayıp doktora gidicem sanırım
bencede şanslıymışsın. normalde kafama koyduğumu yaparım ama bu sigara konusunda iradesiz çıktım.allah allah içilince gerızekalı mı oluyormus
belkı zekasında sorun olmaz ama ileride hastalıkları olabilir. ben hamıllelımı öğrendıgımde sata 2 gun vardı
ve 1 hafta boyunca gunde 2 tane ıctım
hiç dayanamayacak olanlara doktor gunde 3 tane için dıyor. ama sen yıne de içme!
bulantılarım yoktu o zamanlar tabi, ben bırden buz gibi sogudum sıgaradan :=) canım ne çekiyor ne de istiyordu
öyle kaldım işte
bu konuda kendımı çok şanslı hıssedıyorum
zorlasalar içemem istemıyor canım
ben tiksinince sigaradan eşime de içme yasagı getırdımKocam yanımda 3 paket içiyor her gün bende kendimi bu kadar kısabildim inşaalh dahada kısarım. Yemek sonrası 1 tane bide 2 yemek arası 1 tane içiyorum oluyor 6 tane.
ben tıksınmeden önce gunde 2 tane ıcıyordum. ama sen gercekten cok ıcıyorsun.bencede şanslıymışsın. normalde kafama koyduğumu yaparım ama bu sigara konusunda iradesiz çıktım.
Coook ozeniyorum herseyi dusunmeyip evham yapmayan insanlaraMuhtemelen tetanoz aşısıdır canım. Ne bilim ocakta aşı yaptırmak istemiyorum korkuyorum sanki onlar hiç bi şey bilmiyormuş gibi geliyo bana
neden kız hıssedıyorsun? :=)Kızlar bu zamana kadar ben hep erkek hissettim bebeği bu iki gündür kız gibi hissediyorum. Cinsiyeti belli olsa da alışveriş yapabilsek mağazalara girip elim boş çıkıyorum :)
bu tsh o kadar saçma sapan bir şeymiş ki.. her ay degısebılırmısKızlar tsh 3,64 e çıkmış ya ilacım yeterli gelmiyomu acaba 75 lik kullanıyorum
Annelik sabir isiymis megersembeklemek ne kadar zor yahu...İnşallah gönlüne göre olur canım
Kuzucum his diyelim. Ben çok hislerime güveniyorum, 2 gündür içimden bir ses kızzzz kızzz diyor bana :))neden kız hıssedıyorsun? :=)
ben de hep kız ıstedıgım içinKuzucum his diyelim. Ben çok hislerime güveniyorum, 2 gündür içimden bir ses kızzzz kızzz diyor bana :))
kendim astımım zaten. bırakmak en iyisiben tıksınmeden önce gunde 2 tane ıcıyordum. ama sen gercekten cok ıcıyorsun.
bebegının astım falan olmasını istemıyorsan ne içeceksın
ne de yanında ıcmelerıne ızın vereceksın.
bende çok çok isterdim bu şekilde hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz. keşke doktorumuz yapsaCoook ozeniyorum herseyi dusunmeyip evham yapmayan insanlara
Banada bisey bilmiyolar basdan saviyolar gibi geliyor hep
Bence once doktoruna sor canim belki gittigin hastanede yapar bende sormadan yaptirmicam
kendim astımım zaten. bırakmak en iyisi
oraya gıtmek zorunluymus canım :=)Hiç sağlık ocağına gitmedim yerini bile bilmiyorumArkadaşım hamileydi 3-4 kez aradılar gitmedi sonunda babasını aramışlar yuh dedik Yaptıralım bakalım.
Çok saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?