2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim kitaptan notlarim. Canan_Ela
Hamile kadin hatim yaparsa bebegin beynine yerlesir ve dunyaya gelince Kurani Kerimi cabuk ogrenir.
Cocugun hayirli olmasi niyetiyle 9 ay boyunca hergun 1 tane Yasin suresi okunur.Eger sayi 500e tamamlanirsa dogacak olan cocuk biiznillah alim olur.
Ahlakının guzel olmasi icin 70 tane İnsan suresi okunur.
İbrahim suresi cok okunursa cocuk yumusak huylu olur.
Cocugu şeytanın zararindan korumak icin Ali İmran suresi okunur.
70 bin tane kelime-i tevhid ve Subhanallahi ve Bihamdihi tesbihi okunur.
Dogumun kolay olmasi icin hergun 316 tane Ya Rakib celle celalühü esmasi okunur.

Ben de öyleyim bu saate kadar 2 ana öğün 6 ara öğün yaptım
biri beni durdursunnn

Canımm rabbim tez zamanda bir bebekle acınızı azaltsın. Boş gebelikten sonra hemen hemen herkes yeniden hamile kalıyor. Rabbim acınızı azaltsın, dayanma gücü versin.
amin canım aminnn. boş gebelik değildi 10.haftamıza girmiştik kalbi durdu bebeğimin Rabbim sizinkileri korusun inşallah.

kısa sürmüş ne guzel :=) bebeklere bulantı yok diye bişi olmaz. bişi olması ıcın aşırı şiddetli ( dayanılmayack sekılde ) karın agrısı. ya da parcalı sekılde kan gelmesı
bunun dısında sanmıyorum :=) belırtısız bişi olmaz

Simdi tek bebek canım.ikizler de sadece bebe aspirini içmiştim hiç o zmn pihtilasmadan söz edilmiyordu..cümlemizin aratmasin sağlık la bebeklerimize kavuşalım inşallah..
yanlış anlamışım canım kusura bakma. Aminnnn önce siz kavuşun siz doğum yapmadan bende tekrar hamile kalırım inşallah.

yanlış anlamışım canım kusura bakma. Aminnnn önce siz kavuşun siz doğum yapmadan bende tekrar hamile kalırım inşallah.

yeliz , canım sana yazıcaktım bugun , geriye döndüm ama okadar cok sayfa varki kacırdım tahmın ettıgım şey galiba canın sagolsun kuzum , sen sağlıklı ol , herşey Allahtan öyle düşün sen iyisin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…