2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım bende yeşil cevizi kırıp yemeye bayılıyorum canımda cekiyo ama daha 2 ay var olmasina

Mrhabayın annisler biz dün doktara teyzemize gittik 3gun ileriden gidiyumusuz teyzemiz bize cinsiyetimizi söylemedi nyms bu zamanda belli olmams. Ama bn erkk gibi gordum resimde sanki pipi var kordonmu bilmiyorm ama sizinlede paylasmak istiyorm bi bakın bakalm

Burdur'da yaşıyorum doktorum ıspartada. Buralar küçük yerler. 1 senedir iş için burdayım memleketim Eskişehir antalyada oturuyodum 5 senedir. Burda para kazanıp Antalya'ya kaçacam
Canim bende aslen burdur luyum ama 2 yaşından beri antalya da yaşıyoruz. Akrabalar orda kalınca sık sık burdur a gidiyoruz. Olmadı bigün buluşuruz

Kız belediyenin sinemasına noldu

Bebeği sol tarafin damı hissediyorsun yada Dr ultrason la bakarken göbeğin soluna mı baktı?kafasının ustunde kı eli galiba2.kızımın aynı bu şekilde USG si var.bide burdaki pozisyonunda n belli değil .Dr biraz durtseymış dönse belli olurdu.ama bana kız gibi geldi.Rabbim gönlünde olanı versin

Bn iki tarafmdada hissediyorum o nasil olcak

Ben kizinda hep 2 hafta önden gidiyodun şimdi beş gün geriden doktor bi haftayı geçmediği sürece hiçbi sıkıntı yok dedi 8 temmuz da ikili tarama var bakalım sağlıklı olsun da bebişim. :)
Tabi herşeyin başı sağlık.benimde 7 sinde ancak eşim olmayacağı için 10unda gitmeyi planlıyorum .benim 3.bebiş.

Bende ilk haftalarda kasik batmasini solda hissediyordum. Şimdi sağ kasigim da hissediyorum doktorda sola çevirince USG yi bebegin gövdesi sağa çevirince de kafası görünüyo bizimkiler çık karışık
Dr ne taraftan bakarsa karşı tarafta yani ters tarafta oluyor.sen hangi kısımda batma hissediyorsanız ordadIR. Iki taraftada hıssetmenız normal göbek deliğinden altta portakal kadar şuan rahim

Ben kizinda hep 2 hafta önden gidiyodun şimdi beş gün geriden doktor bi haftayı geçmediği sürece hiçbi sıkıntı yok dedi 8 temmuz da ikili tarama var bakalım sağlıklı olsun da bebişim. :)
benimde basta 2 hafta geridendi ama normal demisti doktor simdide 1 hafta geriden bence ben bi sorun olacagini sanmiyorum zaten adet bittitikten bi hafta sonra yumurtlama oluyordu 1 haftada surdugunu dusunursek normal ama nie ole demisko doktr kafam bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…