2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O tarihler 28 günde bir adet olup 14. Gün yumurtlayanlar için uygun oluyor.. 35 günde bir adet oluyorsan otamatik olarak bir hafta geriden gidiyor ultrason.. Bir de yanılma payları var elbette çok hassas değiller büyük fark olmadığı sürece hiç takmayın..

Bende 2kez girdim usgye ikisinde de sata göre 3 gün geriden geliyo dedi ama çok takmadım adetlerim düzensizdi genelde. Bakalım bu kez ne dicek..

Kızlar bişey daha sormak istiyorum.. Son gittiğimde 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Tam 3 hafta sonrası Normalde 2 temmuza denk geliyor..Ama ben 6-7 temmuz gibi gitmek istiyorum geç mi olur? Yada illa doktorun dediği zamanda mı gitmem gerekiyor? Hani bi 4-5 gün geçse problem olur mu ki

Ne mutlu saba sagolsun esimde oyledir herseyi yapar ben 4 gun once ogrendim canim seninde belkidir

hicbirsey olmaz canim zaten 11 le 14 hafta arasi yapilio 2li test

11-14 arası deniyor ama doktorlar 12. Haftayı pek geçirmek istemiyor.. Imkanın varsa doktorum dediği zaman git eğer senin dediğin tarih 13, 14. Haftaya denk geliyorsa.. o haftada güvenirliği daha fazla olabilir..

Bende sık sık inceliyorum bebeğim, çocucuğun yediği helal giydiği haram derler
Bende eşimi çok zor ikna ettim. Yurt dışında çok popüler ama bizim Türklerde ne yazık ki, tutumlu annede yurt dışından gelen ürünlere bakıyorum ziyade ilginç değişik şeyler oluyor. O siteden yaptığın ekonomiyi bebeğinin daha iyi bir eşyasını alırsın öyle söyle eşine

Kizlar belim cok agriyor
Sizce bi cozumu varmi? Sirt usti yattigim an yanima donemiyorum resmen tutuluyorum esimden yardım alarak veya yatagi sıkı sıkı tutarak zorla dönüyorum
9 ay cekicekmiyim bu agriyi
bende aynıyım canım maalesef artış olur azalma olmaz sanmam.arada geçiyor yine oluyor.sırt üstü yatma.sıcak koy dedi dr bana ve viksle ov

Aaaa gozunaydin turkuazim
Hayirli saglikli evlat olsun insallah...
Kacinci haftadasin bende 13+2oldum bugun...gitsem belki banada soyler ama suan gidemem malesef...
Bu arada
Gectimi karin agrisi neden olmuş kicanim gecmis olsun
saol canımmm darısı başına ben 13+6 yım bügün. 13+5 te öğrenmiş oldum yani bence seninki de belli olur bikaç gün içinde. geçti canım çok şükür.dr çeşme suyu içmişsin dedi.hayatta içmem ama biyerlerde kaptırdılar herhalde ama çok şükür bebekle ilgili değilmiş ya.. buna da şükür.karın ağrısı olunca acaip korktuk

Bende öyle düşünüyorum canım uygunu almak varken neden boşuna para dökelim. Erkekler bi enteresan canım oysa ki aaaa ne güzel fikir diceğini düşünmüştüm ama olmaz ben çocuğuma herşeyin yenisini alırım diye homurdandı Ama dediğin gibi bu çocuğun ihtiyacından kısmak değil ki daha farklı ihtiyaçları için kullanırız tasarruf ettiğimiz kısmı

Ahahaha şapsikkk ya kıyamam mıncıklamak istiyorum :))) Bacım sen bir deri bir kemiksin, çalkalarsa bebek hisseder benim doktor sallasa, lambur lumbur etler sallanır, bebek duymaz bile benim airbaglerden
aayy bende acaip ısırmak koklamak istiyorummmm bebişleri ahahahha ne deri kemik ama yanlar coştu benim saol kız sayende kendimi şişko hissetmekten kurtuldum

hiç yani bencede doğru demişsin :) genelde evde bişiler hazırlarım bende.ama normalde hiç hamburger falan istemezdim.canım çekiyor :) alıyorum valla ama yanında ayran içiyorum.

aayy bende acaip ısırmak koklamak istiyorummmm bebişleri ahahahha ne deri kemik ama yanlar coştu benim saol kız sayende kendimi şişko hissetmekten kurtuldum
Ayy benimde öle yaa yanlar coştu popom yaygınlaştı nolcak bu halimizzz
Bir de 2kilo aldım sanırım 63le başladım dün 65i gördüm toktun gerçii

Kızlarr evde kahvaltılıklar tükenmiş Karnım çok aç, canım hiç hazırlamak istemiyor, markete gitmeye de üşenyiyorum. Kahvaltı masası hazır olan yazsın. Şehir içi- şehir dışı fark etmez geleceğim yeter ki bugün kendime kahvaltı hazırlamayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…