- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.861
Bence kafa tarafindaki eli.diger taraftakide gobek kordonu.pozisyonu cinsiyet icin uygun degil sanki canim
benimde basta 2 hafta geridendi ama normal demisti doktor simdide 1 hafta geriden bence ben bi sorun olacagini sanmiyorum zaten adet bittitikten bi hafta sonra yumurtlama oluyordu 1 haftada surdugunu dusunursek normal ama nie ole demisko doktr kafam bulandı
Ne mutlu saba sagolsun esimde oyledir herseyi yapar ben 4 gun once ogrendim canim seninde belkidirKızlarrr. Bugün temizlik yapamamadığım için çok üzülmüştüm. Sevgili eşim, dip köşe resmen bayram temizliği yaptı. Yardım ettim tabii, ama adam kartonpiyerleri bile temizledi düşünün yani, içinde ayşe teyze varmış resmenhamd olsun Rabbime.. Evim mis gibi çoook şükür öyle rahatım ki.. Kasık ağrılarım geçti, inanılmaz şişim ve çok rahatsız ediyo, karnım çok gergin. Soda içiyorum rahatlayamıyorum.. Varmıdır bir çaresi. Bideeeee ya ben cinsiyeti çok merak ediyorum yiiiiaaaaaaaa
hicbirsey olmaz canim zaten 11 le 14 hafta arasi yapilio 2li testKızlar bişey daha sormak istiyorum.. Son gittiğimde 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Tam 3 hafta sonrası Normalde 2 temmuza denk geliyor..Ama ben 6-7 temmuz gibi gitmek istiyorum geç mi olur? Yada illa doktorun dediği zamanda mı gitmem gerekiyor? Hani bi 4-5 gün geçse problem olur mu ki
11-14 arası deniyor ama doktorlar 12. Haftayı pek geçirmek istemiyor.. Imkanın varsa doktorum dediği zaman git eğer senin dediğin tarih 13, 14. Haftaya denk geliyorsa.. o haftada güvenirliği daha fazla olabilir..Kızlar bişey daha sormak istiyorum.. Son gittiğimde 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Tam 3 hafta sonrası Normalde 2 temmuza denk geliyor..Ama ben 6-7 temmuz gibi gitmek istiyorum geç mi olur? Yada illa doktorun dediği zamanda mı gitmem gerekiyor? Hani bi 4-5 gün geçse problem olur mu ki
tutumlu anneye göz atan var mı arada? Az kullanılmış yada sıfır ürünler var ilerisi için işimize yarayabilir. Gerçi eşim ilk çocuğumuz ben ikinci el almam diyo ama mesela bi oto koltuğuna az kullanılmış ise uygun fiyata alabilirim okadar para dökmenin ne lüzumu var diye düşünüyorum. Beşik falan neyse de güzel ürünler varsa değerlendirilebilir bence
bende aynıyım canım maalesef artış olur azalma olmaz sanmam.arada geçiyor yine oluyor.sırt üstü yatma.sıcak koy dedi dr bana ve viksle ovKizlar belim cok agriyor
Sizce bi cozumu varmi? Sirt usti yattigim an yanima donemiyorum resmen tutuluyorum esimden yardım alarak veya yatagi sıkı sıkı tutarak zorla dönüyorum
9 ay cekicekmiyim bu agriyi
ay çok kötü orasıKız belediyenin sinemasına noldu
saol canımmm darısı başınaAaaa gozunaydin turkuazim
Hayirli saglikli evlat olsun insallah...
Kacinci haftadasin bende 13+2oldum bugun...gitsem belki banada soyler ama suan gidemem malesef...
Bu arada
Gectimi karin agrisi neden olmuş kicanim gecmis olsun
Bende öyle düşünüyorum canım uygunu almak varken neden boşuna para dökelim. Erkekler bi enteresan canım oysa ki aaaa ne güzel fikir diceğini düşünmüştüm ama olmaz ben çocuğuma herşeyin yenisini alırım diye homurdandıBende sık sık inceliyorum bebeğim, çocucuğun yediği helal giydiği haram derler
Bende eşimi çok zor ikna ettim. Yurt dışında çok popüler ama bizim Türklerde ne yazık ki, tutumlu annede yurt dışından gelen ürünlere bakıyorum ziyade ilginç değişik şeyler oluyor. O siteden yaptığın ekonomiyi bebeğinin daha iyi bir eşyasını alırsın öyle söyle eşine
aayy bende acaip ısırmak koklamak istiyorummmm bebişleriAhahaha şapsikkk ya kıyamam mıncıklamak istiyorum :))) Bacım sen bir deri bir kemiksin, çalkalarsa bebek hisseder benim doktor sallasa, lambur lumbur etler sallanır, bebek duymaz bile benim airbaglerden
hiç yani bencede doğru demişsin :) genelde evde bişiler hazırlarım bende.ama normalde hiç hamburger falan istemezdim.canım çekiyor :) alıyorum valla ama yanında ayran içiyorum.onları içmeyeyım dıye sokar burnunu. ben sevmedıgımden ıcmıyorum zaten.
aman dedım, anan seni sanki vıtamın deposunda buyuttu :=)
şuan en zararlı seyler genellıkle hazır şeyler
içecek olarak ayran, onun dısında hıcbısı ıcmem :=)
ama işte arada hamburger+patates yerım :=) canımın çok ıstemedı lazım tabii
Ayy benimde öle yaa yanlar coştu popom yaygınlaştı nolcak bu halimizzzaayy bende acaip ısırmak koklamak istiyorummmm bebişleriahahahha ne deri kemik ama yanlar coştu benim saol kız sayende kendimi şişko hissetmekten kurtuldum
yok canım risk yok dedi doktor ama lekelenme bitene kadar rahat etmicem ben, bugün daha iyyim çok şükür sagol =)iyi yapmıssın izin almakla , iş güç yapma ,bütün gün yat dinlen canım ,risk yok dımı?
benimde kalça ve yanlar fena:)) demek seninde kızın olcakAyy benimde öle yaa yanlar coştu popom yaygınlaştı nolcak bu halimizzz
Bir de 2kilo aldım sanırım 63le başladım dün 65i gördümtoktun gerçii
İçimde hep bi kız hasreti var ama doktor %80 erkek dedi bakalım ama emin değilbenimde kalça ve yanlar fena:)) demek seninde kızın olcakbence 2 kilo çok iyi ben 4 kilo almışım ki
Aaa bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?