2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim canim. Hatta mesaj yazanherkese tesekkur ederim alinti yapamadim yine
Bana igne degil de progeatan verdi doktor gunde 2 kez vajinal al dedi.
Progestanla alakali danismak istiyorum kullananlara:
Vajinaya yerlestiriyorum mumkun oldugunca. Ama sonra erimis olarak atiliyo. Normal mi yoksa ben mi yaoamiyorum acaba? Mesela bu sabah 9da almistim 1 saat once yine akintiyla atildi ilac. Bilemedim

canim oncelikle gecmis olsun insallah tez zamanda atlatrsin birdahada yasamazsn hatta hicbirimiz yasamayalim. fitilde oluyor canım erimis hap gibi beyaz bisi gelio normalmis o

Kizlar belim cok agriyor
Sizce bi cozumu varmi? Sirt usti yattigim an yanima donemiyorum resmen tutuluyorum esimden yardım alarak veya yatagi sıkı sıkı tutarak zorla dönüyorum
9 ay cekicekmiyim bu agriyi

aynı sorun bende de var canım, sanki belik boşlukta kalmış gibi bıçak saplanıyor gibi özellikle sırt üstü

3 kere sordum doktora 3. de suratima tuhaf bakti bende budami normal diince evet dedi snra gorumceme sordm hemsire oda o da tutunma agrilari oluyor bendede olmustu dedi
İi ozmn sevindm canım yaa :)
Off sağsalim atlatsak şu hamileliğide alsak bebişlerimizi kucağımıza :)

sen makıneden nefret edıyorsun
ben evden nefret edıyorum her yer batıyor gözüme
insan yatak odasından nefret eder mı
koltukta yatıyorum
2gundur bende salonda kanepeye takılıyoru m.hiç bişey yapaSIM gelmiyo.ya 10+3um bi kaç gundur bebeği hissediyorum. Bana bile saçma geliyor minicik oldugu için ama insan 3.de karnındaki titreşim in ne olduguna karar verebilir herhalde.bugun hiç bulantı hissetmedim çok mutluyum darısı bulantı yaşayan herkesin başına.sağda kıpraşımı m acikInca da mide kazısı dışında çok şükür bişeyi m yok

evet baya erken hıssetmıssın :=)
bulantının olmamasına sevındım, kendı adıma hala bezgınım tabii

Canım galiba sen tablet kullanıyorsun fitil şeklinde koyuyorsun ben sabah akşam Rahime progestron jel sıkıyordum bir çubuğun içinde... Seninkinden kullanmadım

Bugun 7 aylık Maviş bi kız sevdim.bu kız çocukları hep böyle oluyor sevdırıyorlar kendilerini. 2 tanede benım var .3.de olsa 5.de olsa yine sevilir kızçeler

Bugun kabuklu yeşil ceviz e aş erdim.yeme kısmı değilde koku kısmı beni cezbetti.ilk kızım da da lavanta dan tıksınmıştim.varmı benim gibi aşeren ?şimdi kolonya yı da okuyunca kokusunu canım çekti

Bir de etrafında devamlı gecicek gecicek diyorlar da ödemelerinin bana hiç bi faydası yok geçmedikçe daha da sinirleniyorum, her zaman sukur diyodum napayim, aynen benim de hala ve hep bulanıyor, senin yemen nasil

Bir de etrafında devamlı gecicek gecicek diyorlar da ödemelerinin bana hiç bi faydası yok geçmedikçe daha da sinirleniyorum, her zaman sukur diyodum napayim, aynen benim de hala ve hep bulanıyor, senin yemen nasil
yememde soru yok. ama bulantılardan dolayı keyfım yok
sinirleniyorum bazen.

canim oncelikle gecmis olsun insallah tez zamanda atlatrsin birdahada yasamazsn hatta hicbirimiz yasamayalim. fitilde oluyor canım erimis hap gibi beyaz bisi gelio normalmis o
tamam o zaman ben mi yanlış yapıyorum acaba dedim bi an

Canım galiba sen tablet kullanıyorsun fitil şeklinde koyuyorsun ben sabah akşam Rahime progestron jel sıkıyordum bir çubuğun içinde... Seninkinden kullanmadım
evet canım tablet. çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…