- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.821
Cok tesekkur ederim canim. Hatta mesaj yazanherkese tesekkur ederim alinti yapamadim yineCanım Öksürmek hapşurmak hiçbir şey yapmaz bunlar doğal Şeyler ben gebe kaldığım günden beri kanamam ve rahimde 3 ayrı bölgede kanama alanlarım vardı... Sabah akşam progestron ve 3 günde birde progestron Depot kullanıyordum... Bende senin gb hasta olmuştum sürekli öksürüp hapşuruyordum korkumdan doktoru Aradım korkma bişey olmaz Öksürmek hapşurmaktanda. Aksine sakın kendini tutma dedi... Canım önemli olan kendini katiyen yormamam ben neredeyse 12 haftaya yaklaştım biraz azalır gb oldu ama hala aynı nerdeyse 12 haftadır yatıyorum... Bol bol su içip dinlen iğnelerini ihmal etme ve sakın korkma
kolonya tiryakisi olucam yakinda oguruyorjm kusmayim diye kolonyayi heryerime suruyorum icicem artik diyorum esime bunu :)) koltukta bende sanki daha rahat uyuyorummide bulantılarım gecene kadar koltuktayım dedım
aynen öğürüyorum
hatta bazen kusuyorum
kolonya yerıne limon kullankolonya tiryakisi olucam yakinda oguruyorjm kusmayim diye kolonyayi heryerime suruyorum icicem artik diyorum esime bunu :)) koltukta bende sanki daha rahat uyuyorum
canim oncelikle gecmis olsun insallah tez zamanda atlatrsin birdahada yasamazsn hatta hicbirimiz yasamayalim. fitilde oluyor canım erimis hap gibi beyaz bisi gelio normalmis oCok tesekkur ederim canim. Hatta mesaj yazanherkese tesekkur ederim alinti yapamadim yine
Bana igne degil de progeatan verdi doktor gunde 2 kez vajinal al dedi.
Progestanla alakali danismak istiyorum kullananlara:
Vajinaya yerlestiriyorum mumkun oldugunca. Ama sonra erimis olarak atiliyo. Normal mi yoksa ben mi yaoamiyorum acaba? Mesela bu sabah 9da almistim 1 saat once yine akintiyla atildi ilac. Bilemedim
Kizlar belim cok agriyor
Sizce bi cozumu varmi? Sirt usti yattigim an yanima donemiyorum resmen tutuluyorum esimden yardım alarak veya yatagi sıkı sıkı tutarak zorla dönüyorum
9 ay cekicekmiyim bu agriyi
İi ozmn sevindm canım yaa :)3 kere sordum doktora 3. de suratima tuhaf bakti bende budami normal diince evet dedi snra gorumceme sordm hemsire oda o da tutunma agrilari oluyor bendede olmustu dedi
koklayimmi iceyimmikolonya yerıne limon kullan
valla durumuna göre hareket. kokla ara sırakoklayimmi iceyimmi
2gundur bende salonda kanepeye takılıyoru m.hiç bişey yapaSIM gelmiyo.ya 10+3um bi kaç gundur bebeği hissediyorum. Bana bile saçma geliyor minicik oldugu için ama insan 3.de karnındaki titreşim in ne olduguna karar verebilir herhalde.bugun hiç bulantı hissetmedim çok mutluyum darısı bulantı yaşayan herkesin başına.sağda kıpraşımı m acikInca da mide kazısı dışında çok şükür bişeyi m yoksen makıneden nefret edıyorsun
ben evden nefret edıyorumher yer batıyor gözüme
insan yatak odasından nefret eder mı
koltukta yatıyorum
Tamam dir :)valla durumuna göre hareket. kokla ara sıra
ara sıra ye
evet baya erken hıssetmıssın :=)2gundur bende salonda kanepeye takılıyoru m.hiç bişey yapaSIM gelmiyo.ya 10+3um bi kaç gundur bebeği hissediyorum. Bana bile saçma geliyor minicik oldugu için ama insan 3.de karnındaki titreşim in ne olduguna karar verebilir herhalde.bugun hiç bulantı hissetmedim çok mutluyum darısı bulantı yaşayan herkesin başına.sağda kıpraşımı m acikInca da mide kazısı dışında çok şükür bişeyi m yok
aynen calla zaman gecsede kucagmiza aliversek saglicaklaİi ozmn sevindm canım yaa :)
Off sağsalim atlatsak şu hamileliğide alsak bebişlerimizi kucağımıza :)
Arkadaşım senin bebeğin cinsiyeti bellimiaynen calla zaman gecsede kucagmiza aliversek saglicakla
Canım galiba sen tablet kullanıyorsun fitil şeklinde koyuyorsun ben sabah akşam Rahime progestron jel sıkıyordum bir çubuğun içinde... Seninkinden kullanmadımCok tesekkur ederim canim. Hatta mesaj yazanherkese tesekkur ederim alinti yapamadim yine
Bana igne degil de progeatan verdi doktor gunde 2 kez vajinal al dedi.
Progestanla alakali danismak istiyorum kullananlara:
Vajinaya yerlestiriyorum mumkun oldugunca. Ama sonra erimis olarak atiliyo. Normal mi yoksa ben mi yaoamiyorum acaba? Mesela bu sabah 9da almistim 1 saat once yine akintiyla atildi ilac. Bilemedim
Bir de etrafında devamlı gecicek gecicek diyorlar da ödemelerinin bana hiç bi faydası yok geçmedikçe daha da sinirleniyorum, her zaman sukur diyodum napayim, aynen benim de hala ve hep bulanıyor, senin yemen nasilkusmalar ara sıra
ama bulantılar sürekli.
ayy o bulantılardan ben senden daha çok bıktım
bezdım yaa bezdim. mesela yarım saattır var bulantım gene. çok sıkıldım sankı hiç gecmeyecek gibi gelıyor artık.
bulantıların oldugu ıcın canın neyi istiyorsa onu ye
hiçbişi yememekten ıyıdır
yememde soru yok. ama bulantılardan dolayı keyfım yokBir de etrafında devamlı gecicek gecicek diyorlar da ödemelerinin bana hiç bi faydası yok geçmedikçe daha da sinirleniyorum, her zaman sukur diyodum napayim, aynen benim de hala ve hep bulanıyor, senin yemen nasil
Bugun kabuklu yeşil ceviz e aş erdim.yeme kısmı değilde koku kısmı beni cezbetti.ilk kızım da da lavanta dan tıksınmıştim.varmı benim gibi aşeren ?şimdi kolonya yı da okuyunca kokusunu canım çekti
tamam o zaman ben mi yanlış yapıyorum acaba dedim bi ancanim oncelikle gecmis olsun insallah tez zamanda atlatrsin birdahada yasamazsn hatta hicbirimiz yasamayalim. fitilde oluyor canım erimis hap gibi beyaz bisi gelio normalmis o
evet canım tablet. çok sağolCanım galiba sen tablet kullanıyorsun fitil şeklinde koyuyorsun ben sabah akşam Rahime progestron jel sıkıyordum bir çubuğun içinde... Seninkinden kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?